Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 276 of 279 | ‹ First  < 271 272 273 274 275 276 277 278 279 > 

topexstopexs - 06/10/2012 08:33 AM
#5501

selamat pagi semuanya
dah pada sarapan belum nih?? think:
MasCojack - 06/10/2012 04:11 PM
#5502

dah mo sore aja...
kok jek suwung ki..
hayo do ningendi ki wonge...
:travel
mienyack - 06/10/2012 06:04 PM
#5503

Quote:
Original Posted By MasCojack
dah mo sore aja...
kok jek suwung ki..
hayo do ningendi ki wonge...
:travel


ket wingi inguk2 ra mudeng sing dibahas ngakaks

selalu sepi..biasa, banyak yang malu2 buat posting ngakaks
MasCojack - 06/10/2012 07:32 PM
#5504

Quote:
Original Posted By mienyack
ket wingi inguk2 ra mudeng sing dibahas ngakaks

selalu sepi..biasa, banyak yang malu2 buat posting ngakaks

mbok yo nek nginguk post wae skalian...
lak yo mengko dadi rame... shutup:

mengko kan yo ono bahasan...
mboh opo iku sing dibahas...
:travel
mienyack - 06/10/2012 10:19 PM
#5505

Quote:
Original Posted By MasCojack
mbok yo nek nginguk post wae skalian...
lak yo mengko dadi rame... shutup:

mengko kan yo ono bahasan...
mboh opo iku sing dibahas...
:travel


iyo jane ya kang.. D
tapi kadang pas ngepost lama gak ada yang nyaut akhire lali nek gek ngaskus hammer:

semoga bulan ini dan seterusnya punya banyak waktu buat ngaskus D
#lebay
mr.saint - 07/10/2012 03:17 AM
#5506

nyundul suithik wengi²... :genits
MasCojack - 07/10/2012 10:23 AM
#5507

ono raono
rame ra rame nek mampir ngepost wae
lumayan +1 shutup:
w174nk - 08/10/2012 03:01 PM
#5508

siang sodara smuanya....

absen demi nambah post aja deh,,,smbil nunggu rame...
MasCojack - 08/10/2012 03:10 PM
#5509

Quote:
Original Posted By w174nk
siang sodara smuanya....

absen demi nambah post aja deh,,,smbil nunggu rame...

bariki mesti rame
rame sing nonton...
D
hantupudel - 08/10/2012 04:43 PM
#5510

agan2, ono sing reti panggonan dinggo kulakan snack rak? koyo taro, mie kremez, chiki dan sejenisnya?

@mienyack
e ladalah.. di PM rak bales,. pas kae di sms yo rak bales.. ck ck ck
capedes

D
mienyack - 08/10/2012 10:42 PM
#5511

Quote:
Original Posted By mr.saint
nyundul suithik wengi²... :genits

lha ngakaks
Quote:
Original Posted By MasCojack
ono raono
rame ra rame nek mampir ngepost wae
lumayan +1 shutup:

tul kang.. begitu sempat mampir langsung +1
Quote:
Original Posted By w174nk
siang sodara smuanya....

absen demi nambah post aja deh,,,smbil nunggu rame...

think: ikutan aja ah.. ngacir:
Quote:
Original Posted By hantupudel
agan2, ono sing reti panggonan dinggo kulakan snack rak? koyo taro, mie kremez, chiki dan sejenisnya?

@mienyack
e ladalah.. di PM rak bales,. pas kae di sms yo rak bales.. ck ck ck
capedes

D


nyuwun pangapunten ndoro.. langsung ting toko mawon ngakaks
maap kang.. wingi2 rasane "ngelu" angger ndelok hp.. malus:
MasCojack - 08/10/2012 11:26 PM
#5512

Quote:
Original Posted By mienyack
lha ngakaks

tul kang.. begitu sempat mampir langsung +1

think: ikutan aja ah.. ngacir:


nyuwun pangapunten ndoro.. langsung ting toko mawon ngakaks
maap kang.. wingi2 rasane "ngelu" angger ndelok hp.. malus:

yoi
nek kebetulan lewat kan lumayan nambah2
yo walopun siji ngakaks

sugeng ndhalu sedoyo mawon
hantupudel - 09/10/2012 09:47 AM
#5513

Quote:
Original Posted By mienyack

nyuwun pangapunten ndoro.. langsung ting toko mawon ngakaks
maap kang.. wingi2 rasane "ngelu" angger ndelok hp.. malus:

wedi ne nak tekan toko, duit e kurang ek.. wkkwkw iso mbok isin2 ngko..
wah bukan counter kok ngelu to ndoro nak ndelok hp?
joe626 - 09/10/2012 10:11 AM
#5514

Quote:
Original Posted By hantupudel
agan2, ono sing reti panggonan dinggo kulakan snack rak? koyo taro, mie kremez, chiki dan sejenisnya?

@mienyack
e ladalah.. di PM rak bales,. pas kae di sms yo rak bales.. ck ck ck
capedes

D


wakeh banget to kang seng iso di nggo kulakan jajanan kui
neng blotongan kae yo ono....neng pasar soyo uakeh D
---------------------

selamat pagi saung amba!!!
ngacir:
masnano70 - 09/10/2012 10:32 AM
#5515

yen kulakan maicih neng aku malu:
joe626 - 09/10/2012 11:19 AM
#5516

Quote:
Original Posted By masnano70
yen kulakan maicih neng aku malu:


nek kulakan kimcil neng ndi mbah shutup:
ngacir:
------------
bingung meh komen opo neh ngakaks
masnano70 - 09/10/2012 12:09 PM
#5517

Quote:
Original Posted By joe626
nek kulakan kimcil neng ndi mbah shutup:
ngacir:
------------
bingung meh komen opo neh ngakaks


kulakan kimcil ro yasu kae juragane :dp
hantupudel - 09/10/2012 01:32 PM
#5518

Quote:
Original Posted By joe626
wakeh banget to kang seng iso di nggo kulakan jajanan kui
neng blotongan kae yo ono....neng pasar soyo uakeh D
---------------------

selamat pagi saung amba!!!
ngacir:

pasar soyo kie ndi to bro? gek krungu iki..
blotongan sebelah ndi ?
lovechocolate89 - 09/10/2012 04:30 PM
#5519

huaaaaaa
I'm so depressed looking for this game but found nothing nohope:
gggrrrrrr
masnano70 - 09/10/2012 05:59 PM
#5520

Quote:
Original Posted By lovechocolate89
huaaaaaa
I'm so depressed looking for this game but found nothing nohope:
gggrrrrrr



siaaaaannnnndeeelooooooooooooooooo




ngacir:
Page 276 of 279 | ‹ First  < 271 272 273 274 275 276 277 278 279 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5