Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

cacux - 14/02/2012 09:42 AM
#81

Quote:
Original Posted By w174nk
selamat pagi..selamat ngejunk di rumah baru \)

selamat facklentine day...

iloveindonesias


sugeng ejang D
monggo pinarak ndoro D
w174nk - 14/02/2012 09:52 AM
#82

Quote:
Original Posted By cacux
sugeng ejang D
monggo pinarak ndoro D


ejnang ugi kang...pripun kabare??

mboten kulakan coklat kang??\)
cacux - 14/02/2012 10:07 AM
#83

Quote:
Original Posted By w174nk


ejnang ugi kang...pripun kabare??

mboten kulakan coklat kang??\)


mboten ndoro D
mpun boten usum D
lha panjenengan coklate pundi ?? D
mr.saint - 14/02/2012 10:24 AM
#84

hmmmm...... sepi... rame.... sepi.... rame..... think:

mentjelat sahadja dahoeloe... ngacir:
mienyack - 14/02/2012 11:05 AM
#85

Quote:
Original Posted By w174nk


ejnang ugi kang...pripun kabare??

mboten kulakan coklat kang??\)


sugeng siang kang wijank D

Quote:
Original Posted By cacux


mboten ndoro D
mpun boten usum D
lha panjenengan coklate pundi ?? D


wah.. sampun ngagem beta to ndoro D
pripun awake sampun waras dereng? D
ingat 4B 4J ngakaks

Quote:
Original Posted By mr.saint
hmmmm...... sepi... rame.... sepi.... rame..... think:

mentjelat sahadja dahoeloe... ngacir:


masih belum stabil nggih ndoro D
keep posting mawon D

2..mbz - 14/02/2012 11:13 AM
#86

me kuot kabeh okeh men
langssungan weh
sugeng siang sedoyoooo

pindahan dewwe ahhh #usung2 kursi
mienyack - 14/02/2012 11:23 AM
#87

Quote:
Original Posted By 2..mbz
me kuot kabeh okeh men
langssungan weh
sugeng siang sedoyoooo

pindahan dewwe ahhh #usung2 kursi


sugeng siang ugi kang..
usung2 sego wae ngakaks
krisadyani - 14/02/2012 12:06 PM
#88

Quote:
Original Posted By mienyack


sugeng siang ugi kang..
usung2 sego wae ngakaks


aq nduwe lawuk tempe goreng karo sambel bawang Peace:
cah.cinta - 14/02/2012 12:21 PM
#89

jebul wes pindah umah...............
kesasar neng umah le wingi \(
mienyack - 14/02/2012 12:25 PM
#90

Quote:
Original Posted By krisadyani


aq nduwe lawuk tempe goreng karo sambel bawang Peace:


sambel tempe di uleg, tambahi kemangi.. mantep kui thumbup:

Quote:
Original Posted By cah.cinta
jebul wes pindah umah...............
kesasar neng umah le wingi \(


podo kang.. aku yo nyasar sek wingi.. ra melu pindahan soale hammer:
mr.bay - 14/02/2012 12:47 PM
#91

trit sing sijine ilang jebule amazed:
jane apik kembar ok,membuktikan bahwa auto-system tak selamanya benar dan pintar ngakaks

Quote:
Original Posted By SetaBeeSuper
btw ki mr.bay ultah yo??
MANTAP JAYAAAAAAAAAAAAAAAA..!! :selamat


aheey \D/
nyemenk - 14/02/2012 01:10 PM
#92

wes pindahan ik jebule D
ketinggalan lumayan adoh ik hammer:
areMean - 14/02/2012 01:55 PM
#93

biadalaaaaaaaaaaa puanasee puollll.....
mugo2 ndang udan meneh buen suegerrr...
seger koyo ngene iki genit:
mienyack - 14/02/2012 02:13 PM
#94

Quote:
Original Posted By mr.bay
trit sing sijine ilang jebule amazed:
jane apik kembar ok,membuktikan bahwa auto-system tak selamanya benar dan pintar ngakaks



aheey \D/


adalah benar D

Quote:
Original Posted By nyemenk
wes pindahan ik jebule D
ketinggalan lumayan adoh ik hammer:


podo kang..
sing penting keep posting waelah D

Quote:
Original Posted By areMean
biadalaaaaaaaaaaa puanasee puollll.....
mugo2 ndang udan meneh buen suegerrr...
seger koyo ngene iki genit:


bapak jualan sepeda ya.. pantes aja kalau didekat bapak hati saya seperti di genjot rasanya..
#eeeaaaaa....
phyton.hell - 14/02/2012 02:17 PM
#95

selamat siang saung amba..\)

ijin bergabung kembali..o
nyemenk - 14/02/2012 02:19 PM
#96

Quote:
Original Posted By mienyack


adalah benar D



podo kang..
sing penting keep posting waelah D



bapak jualan sepeda ya.. pantes aja kalau didekat bapak hati saya seperti di genjot rasanya..
#eeeaaaaa....

isih bingung kang nggo beta o
Quote:
Original Posted By phyton.hell
selamat siang saung amba..\)

ijin bergabung kembali..o

sumonggo ndoro D
mienyack - 14/02/2012 02:30 PM
#97

Quote:
Original Posted By phyton.hell
selamat siang saung amba..\)

ijin bergabung kembali..o


monggo kang..
ting omahe piyambak mboten usah ijin2an D
sing penting penak wae pokoke D

Quote:
Original Posted By nyemenk

isih bingung kang nggo beta o

sumonggo ndoro D


podo kang.. arep mbalik ning old meneh raiso eg..
nek wes nganggo beta mbuk avatare dipasang kang.. D
phyton.hell - 14/02/2012 02:38 PM
#98

Quote:
Original Posted By nyemenk
isih bingung kang nggo beta o

sumonggo ndoro D

suwun ndoro..o

ijek nek jakarta opo ora koe ..D

Quote:
Original Posted By mienyack
monggo kang..
ting omahe piyambak mboten usah ijin2an D
sing penting penak wae pokoke D



podo kang.. arep mbalik ning old meneh raiso eg..
nek wes nganggo beta mbuk avatare dipasang kang.. D


suwun mas..o

wonten kabar opo ki...D
mienyack - 14/02/2012 02:44 PM
#99

Quote:
Original Posted By phyton.hell

suwun ndoro..o

ijek nek jakarta opo ora koe ..D



suwun mas..o

wonten kabar opo ki...D


kabare gek raenak ki kang.. maksud'e ra enak posting nganggo beta.. durung kulino.. rodo ribet eg bingung:
phyton.hell - 14/02/2012 02:47 PM
#100

Quote:
Original Posted By mienyack
kabare gek raenak ki kang.. maksud'e ra enak posting nganggo beta.. durung kulino.. rodo ribet eg bingung:


sampean wes nganggo beta to matabelo:

aku malah durung ngerti koyo opo beta kui .o
Page 5 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5