Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

elmambast - 14/02/2012 02:47 PM
#101


sido posting seng endi...
kok wingi onok rong page
nyemenk - 14/02/2012 02:51 PM
#102

Quote:
Original Posted By mienyack


monggo kang..
ting omahe piyambak mboten usah ijin2an D
sing penting penak wae pokoke D



podo kang.. arep mbalik ning old meneh raiso eg..
nek wes nganggo beta mbuk avatare dipasang kang.. D

nembe nggolek2 sing rodo apik kang D
nek ra ono yo terpaksa nggo podo wingi neh D
Quote:
Original Posted By phyton.hell

suwun ndoro..o

ijek nek jakarta opo ora koe ..D



suwun mas..o

wonten kabar opo ki...D


iseh ning jakarta ek D
meh ngajak ning bandung po py? D
mienyack - 14/02/2012 03:02 PM
#103

Quote:
Original Posted By phyton.hell


sampean wes nganggo beta to matabelo:

aku malah durung ngerti koyo opo beta kui .o


serba gedhi2 eg.. sing versi lite ono gak ya ngakaks

Quote:
Original Posted By elmambast

sido posting seng endi...
kok wingi onok rong page


sing iso di postingi wae kang.. dudu rong page tapi rong thread \)
sing siji wes di delete kok..

Quote:
Original Posted By nyemenk

nembe nggolek2 sing rodo apik kang D
nek ra ono yo terpaksa nggo podo wingi neh D


iseh ning jakarta ek D
meh ngajak ning bandung po py? D


soale kulino mengidentifikasi user seko avatare ngakaks
saiki kudu ndeloki username ben ra salah D
phyton.hell - 14/02/2012 03:03 PM
#104

Quote:
Original Posted By elmambast

sido posting seng endi...
kok wingi onok rong page

siang mas .\)
salken shakehand:
postil nek kene ae lah D


Quote:
Original Posted By nyemenk
nembe nggolek2 sing rodo apik kang D
nek ra ono yo terpaksa nggo podo wingi neh D


iseh ning jakarta ek D
meh ngajak ning bandung po py? D


hayu nak meh neng bandung..D
Quote:
Original Posted By mienyack
serba gedhi2 eg.. sing versi lite ono gak ya ngakaks



sing iso di postingi wae kang.. dudu rong page tapi rong thread \)
sing siji wes di delete kok..



soale kulino mengidentifikasi user seko avatare ngakaks
saiki kudu ndeloki username ben ra salah D


malah ceto to mas ngakaks

malah penak versi mbyen yo
elmambast - 14/02/2012 03:05 PM
#105

Quote:
Original Posted By mienyack


serba gedhi2 eg.. sing versi lite ono gak ya ngakaks



sing iso di postingi wae kang.. dudu rong page tapi rong thread \)
sing siji wes di delete kok..



soale kulino mengidentifikasi user seko avatare ngakaks
saiki kudu ndeloki username ben ra salah D


iyo kui maksud qw mas...
wes di del taa... bingungs

Quote:
Original Posted By phyton.hell

siang mas .\)
salken shakehand:
postil nek kene ae lah D




hayu nak meh neng bandung..D



salken balik kang...

o
mienyack - 14/02/2012 03:08 PM
#106

Quote:
Original Posted By phyton.hell

siang mas .\)
salken shakehand:
postil nek kene ae lah D




hayu nak meh neng bandung..D


malah ceto to mas ngakaks

malah penak versi mbyen yo


soale wes kulino nganggo sejak dahulu kala D
cetho banget tapi bingung.. navigasine panggone wes pindah kabeh.. bingungs

Quote:
Original Posted By elmambast


iyo kui maksud qw mas...
wes di del taa... bingungs




salken balik kang...

o


ho'oh kang.. wes di delete kok kang..
saiki gur ning kene tok sing iso di posting D
elmambast - 14/02/2012 03:09 PM
#107

Quote:
Original Posted By mienyack


soale wes kulino nganggo sejak dahulu kala D
cetho banget tapi bingung.. navigasine panggone wes pindah kabeh.. bingungs



ho'oh kang.. wes di delete kok kang..
saiki gur ning kene tok sing iso di posting D



owalach . . . ngono ta...
tak kiro ijek 2 treed.. hammers
phyton.hell - 14/02/2012 03:10 PM
#108

Quote:
Original Posted By elmambast

iyo kui maksud qw mas...
wes di del taa... bingungs




salken balik kang...

o


dalemme pundi pak ..o
===

wes suwe aku ra nek kene ternya warga saung amba jadi buanyak \)
Quote:
Original Posted By mienyack
soale wes kulino nganggo sejak dahulu kala D
cetho banget tapi bingung.. navigasine panggone wes pindah kabeh.. bingungs



ho'oh kang.. wes di delete kok kang..
saiki gur ning kene tok sing iso di posting D

yo dipenakke wae kang D

untung aku jek versi lama D
mienyack - 14/02/2012 03:13 PM
#109

Quote:
Original Posted By elmambast



owalach . . . ngono ta...
tak kiro ijek 2 treed.. hammers


sak thread wae bingung sing ngurusi eg kang.. ngakaks
baidewei.. ketoke aku durung kenalan ig.. o
salken ya kang shakehand:
elmambast - 14/02/2012 03:14 PM
#110

Quote:
Original Posted By phyton.hell


dalemme pundi pak ..o
===

wes suwe aku ra nek kene ternya warga saung amba jadi buanyak \)



aku cuman tamu kook...
aku di semrang brat ni
elmambast - 14/02/2012 03:14 PM
#111

Quote:
Original Posted By mienyack


sak thread wae bingung sing ngurusi eg kang.. ngakaks
baidewei.. ketoke aku durung kenalan ig.. o
salken ya kang shakehand:



wah kang TS kie...
salken juga...

Ras.Muhammad ngendi kie... hammers
phyton.hell - 14/02/2012 03:16 PM
#112

Quote:
Original Posted By elmambast

aku cuman tamu kook...
aku di semrang brat ni


oo tamu to \)

semoga betah nengkene om..D
elmambast - 14/02/2012 03:17 PM
#113

Quote:
Original Posted By phyton.hell


oo tamu to \)

semoga betah nengkene om..D



iyo kang... ra penak kie...
lawong aku ae namu Yb
nyemenk - 14/02/2012 03:18 PM
#114

Quote:
Original Posted By mienyack


serba gedhi2 eg.. sing versi lite ono gak ya ngakaks



sing iso di postingi wae kang.. dudu rong page tapi rong thread \)
sing siji wes di delete kok..



soale kulino mengidentifikasi user seko avatare ngakaks
saiki kudu ndeloki username ben ra salah D

oke kang...tak nggolek2 gambar sek D
Quote:
Original Posted By phyton.hell

siang mas .\)
salken shakehand:
postil nek kene ae lah D




hayu nak meh neng bandung..D


malah ceto to mas ngakaks

malah penak versi mbyen yo


meh mbok bayari po py? ngakaks
mienyack - 14/02/2012 03:20 PM
#115

Quote:
Original Posted By phyton.hell


dalemme pundi pak ..o
===

wes suwe aku ra nek kene ternya warga saung amba jadi buanyak \)

yo dipenakke wae kang D

untung aku jek versi lama D


tapi nek nganggo sing versi lama.. kadang postingane gak nambah eg kang.. berdukas
mau bengi nggone seta 1 sing ra nambah..
wingi nggonku pas durung nganggo beta ono 6 sing ra nambah..

Quote:
Original Posted By elmambast



wah kang TS kie...
salken juga...

Ras.Muhammad ngendi kie... hammers


oalah.. sampean koncone rasmuh to D
ngapunten ya kang.. jarang dolan2 ning regional lain dadi akeh sing ra kenal D
phyton.hell - 14/02/2012 03:24 PM
#116

Quote:
Original Posted By elmambast

iyo kang... ra penak kie...
lawong aku ae namu Yb

lha ra penak ngopo..
dianggep omah'e dewe ae..D penting ojo di dol hammers

Quote:
Original Posted By nyemenk
oke kang...tak nggolek2 gambar sek D


meh mbok bayari po py? ngakaks


bayari opo, garek mangkat ox..D

teko kene tak kon bali meneh neng jakarta ngakak
elmambast - 14/02/2012 03:26 PM
#117

Quote:
Original Posted By mienyack


tapi nek nganggo sing versi lama.. kadang postingane gak nambah eg kang.. berdukas
mau bengi nggone seta 1 sing ra nambah..
wingi nggonku pas durung nganggo beta ono 6 sing ra nambah..



oalah.. sampean koncone rasmuh to D
ngapunten ya kang.. jarang dolan2 ning regional lain dadi akeh sing ra kenal D


iyo kang... emang aku
temen dia di sebealh...

Quote:
Original Posted By phyton.hell

lha ra penak ngopo..
dianggep omah'e dewe ae..D penting ojo di dol hammers



bayari opo, garek mangkat ox..D

teko kene tak kon bali meneh neng jakarta ngakak



emang payu piroo ngakaks
areMean - 14/02/2012 03:29 PM
#118

Quote:
Original Posted By mienyack
adalah benar D



podo kang..
sing penting keep posting waelah D



bapak jualan sepeda ya.. pantes aja kalau didekat bapak hati saya seperti di genjot rasanya..
#eeeaaaaa....


biadalahhhh gombalan genjot2an hammer:
ndi trit sg hasil copas seko lapakmu eek:
mari kita ekspansi kesana genit:
phyton.hell - 14/02/2012 03:30 PM
#119

Quote:
Original Posted By elmambast

iyo kang... emang aku
temen dia di sebealh...




emang payu piroo ngakaks


mengko lak malah di lego nek fjb ngakaks

mahal iki..cool:

====
ngacir: maksiat disik ah daripada telat mengko kejang2 hammers
elmambast - 14/02/2012 03:33 PM
#120

Quote:
Original Posted By phyton.hell


mengko lak malah di lego nek fjb ngakaks

mahal iki..cool:

====
ngacir: maksiat disik ah daripada telat mengko kejang2 hammers



sangking mahale
sampek gak onok regan e yooo...

monggo wes... aku tak mlipir sek
Page 6 of 279 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5