Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 279 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

mienyack - 14/02/2012 03:34 PM
#121

Quote:
Original Posted By elmambast


iyo kang... emang aku
temen dia di sebealh...




emang payu piroo ngakaks


salam kenal kalo gitu kang beer:

Quote:
Original Posted By areMean


biadalahhhh gombalan genjot2an hammer:
ndi trit sg hasil copas seko lapakmu eek:
mari kita ekspansi kesana genit:


serupa tapi tak sama.. nggonku wes tak edit meneh beberapa..
tapi nek ndeloki spesifikasine karo susunan'e.. asem tenan.. kopas banget eg..
nyemenk - 14/02/2012 03:34 PM
#122

Quote:
Original Posted By phyton.hell

lha ra penak ngopo..
dianggep omah'e dewe ae..D penting ojo di dol hammers



bayari opo, garek mangkat ox..D

teko kene tak kon bali meneh neng jakarta ngakak

ra ngerti dalane aku ngakaks
Quote:
Original Posted By elmambast


iyo kang... emang aku
temen dia di sebealh...




emang payu piroo ngakaks

salim sek karo om siji iki shakehand:
mienyack - 14/02/2012 03:38 PM
#123

Quote:
Original Posted By nyemenk

ra ngerti dalane aku ngakaks

salim sek karo om siji iki shakehand:


lha kui avatare apik D thumbup:
iwak'e emboss mubeng2 ngakaks
nyemenk - 14/02/2012 03:47 PM
#124

Quote:
Original Posted By mienyack


lha kui avatare apik D thumbup:
iwak'e emboss mubeng2 ngakaks


gek ntes we nemu kui kang D
yo lumayan apiklah daripada kosongan ngakaks
mienyack - 14/02/2012 03:56 PM
#125

Quote:
Original Posted By nyemenk


gek ntes we nemu kui kang D
yo lumayan apiklah daripada kosongan ngakaks


ho'oh.. timbang kosongan..
moga tambah maju terus user interface new kaskus.. ben betah onlen D
nyemenk - 14/02/2012 03:58 PM
#126

Quote:
Original Posted By mienyack


ho'oh.. timbang kosongan..
moga tambah maju terus user interface new kaskus.. ben betah onlen D


tambah mantap jaya kudune D
tapi nek ra tau iso ol yo podo we iki ngakaks
mienyack - 14/02/2012 04:02 PM
#127

Quote:
Original Posted By nyemenk


tambah mantap jaya kudune D
tapi nek ra tau iso ol yo podo we iki ngakaks


lha kui.. masalah anyar meneh kui ngakaks
kudune ono operator/ISP sing free kaskus ora gur free facebook ato free twitter wae ngakaks
nyemenk - 14/02/2012 04:05 PM
#128

Quote:
Original Posted By mienyack


lha kui.. masalah anyar meneh kui ngakaks
kudune ono operator/ISP sing free kaskus ora gur free facebook ato free twitter wae ngakaks


pasang antena dewe kang ngakaks
nek rung ono diciptakan saja ngakaks
mienyack - 14/02/2012 04:09 PM
#129

Quote:
Original Posted By nyemenk


pasang antena dewe kang ngakaks
nek rung ono diciptakan saja ngakaks


nggonku nek dipasangi antena malah metune tipi7, transtipi, dsb.. ngakaks
liyane kok ra do posting ya D
do ning ndi ya D
nyemenk - 14/02/2012 04:11 PM
#130

Quote:
Original Posted By mienyack


nggonku nek dipasangi antena malah metune tipi7, transtipi, dsb.. ngakaks
liyane kok ra do posting ya D
do ning ndi ya D


nggonku malah ra iso metu gambare nek nggo antena D
liyane iseh merayakan palentin yak'e D
mienyack - 14/02/2012 04:13 PM
#131

Quote:
Original Posted By nyemenk


nggonku malah ra iso metu gambare nek nggo antena D
liyane iseh merayakan palentin yak'e D


sampean ra palentinan ki? think:
liyane gek do overposting terus yake ngakaks
nyemenk - 14/02/2012 04:17 PM
#132

Quote:
Original Posted By mienyack


sampean ra palentinan ki? think:
liyane gek do overposting terus yake ngakaks


palentinan karo tengtop saiki kang ngakaks
iseh makaryo ek D
piikaskuser - 14/02/2012 04:19 PM
#133

meh ngedit video koq nek file kegeden raiso ngopo ya mas ?. nggo movie maker. mesti not respond hammers:
areMean - 14/02/2012 04:19 PM
#134

Quote:
Original Posted By mienyack
salam kenal kalo gitu kang beer:



serupa tapi tak sama.. nggonku wes tak edit meneh beberapa..
tapi nek ndeloki spesifikasine karo susunan'e.. asem tenan.. kopas banget eg..

ketoke perlu, nek nggawe thread dodolan nggawe ng corel wae trs di srennshoot, trs di watermark diupload lagi di gawekke thread, ngakak

pit-e kok akeh luar kotanan sg nawar kieh, males ngirim2e jhe hammer:
mienyack - 14/02/2012 04:22 PM
#135

Quote:
Original Posted By nyemenk


palentinan karo tengtop saiki kang ngakaks
iseh makaryo ek D


podo nek ngono.. makaryo sek..
wayahe golek duit.. ra wayahe buang duit..
-
tapi kok ngaskus terus.. D
yo rapopo.. daripada ra ngaskus yo kang ngakaks
nyemenk - 14/02/2012 04:26 PM
#136

Quote:
Original Posted By mienyack


podo nek ngono.. makaryo sek..
wayahe golek duit.. ra wayahe buang duit..
-
tapi kok ngaskus terus.. D
yo rapopo.. daripada ra ngaskus yo kang ngakaks


bener nek kui kang ngakaks
wes rodo suwe ora ngaskus dadi kangen ngaskus ki ngakaks
mienyack - 14/02/2012 04:29 PM
#137

Quote:
Original Posted By nyemenk


bener nek kui kang ngakaks
wes rodo suwe ora ngaskus dadi kangen ngaskus ki ngakaks


nek gek sepi gawean ngene nek ra ngaskus bingung meh ngopo..
tapi nek gek sibuk ya lali kaskus'e D
--
konco2 ning kono iseh sok ngumpul kang?
mienyack - 14/02/2012 04:30 PM
#138

Quote:
Original Posted By areMean

ketoke perlu, nek nggawe thread dodolan nggawe ng corel wae trs di srennshoot, trs di watermark diupload lagi di gawekke thread, ngakak

pit-e kok akeh luar kotanan sg nawar kieh, males ngirim2e jhe hammer:


iyo ketoke kang.. saiki nek nggawe thread fjb nganggo gambar tok.. ngakaks
-
luar kota rapopo to kang.. sing penting gelem nanggung ongkir'e..
ngko tak ewangi mbungkuse wes ngakaks
nyemenk - 14/02/2012 04:33 PM
#139

Quote:
Original Posted By mienyack


nek gek sepi gawean ngene nek ra ngaskus bingung meh ngopo..
tapi nek gek sibuk ya lali kaskus'e D
--
konco2 ning kono iseh sok ngumpul kang?


lali ngaskus ora po2 tapi ojo lali jenenge dewe ngakaks
wes ra tau kumpul kene kang D
mienyack - 14/02/2012 04:35 PM
#140

Quote:
Original Posted By nyemenk


lali ngaskus ora po2 tapi ojo lali jenenge dewe ngakaks
wes ra tau kumpul kene kang D


lha do ning ngendi kang? do sibuk ngopo wae saiki?
suwe ra krungu kabare..
Page 7 of 279 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5