Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 279 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

nyemenk - 14/02/2012 04:39 PM
#141

Quote:
Original Posted By mienyack


lha do ning ngendi kang? do sibuk ngopo wae saiki?
suwe ra krungu kabare..


iyo ek kang D
do sibuk karo uripe dewe2 saiki ngakaks
phyton.hell - 14/02/2012 04:40 PM
#142

balik maning..D

sudah kenyang indom*e endog saiki..D
mienyack - 14/02/2012 04:42 PM
#143

Quote:
Original Posted By nyemenk


iyo ek kang D
do sibuk karo uripe dewe2 saiki ngakaks


urip nek iso ojo digawe sibuk..
nek iso ki sibuk nampani bayaran seko ngendi2 ngakaks

Quote:
Original Posted By phyton.hell
balik maning..D

sudah kenyang indom*e endog saiki..D


wah.. dadi kelingan nek durung mangan..
tak nyambi mangan sek ngacir:
phyton.hell - 14/02/2012 04:45 PM
#144

Quote:
Original Posted By mienyack
urip nek iso ojo digawe sibuk..
nek iso ki sibuk nampani bayaran seko ngendi2 ngakaks



wah.. dadi kelingan nek durung mangan..
tak nyambi mangan sek ngacir:


mangan koknganti lali hammers
ojo ditelatke kang D
ndak kumat mengko ngacir:
nyemenk - 14/02/2012 04:45 PM
#145

Quote:
Original Posted By mienyack


urip nek iso ojo digawe sibuk..
nek iso ki sibuk nampani bayaran seko ngendi2 ngakaks



wah.. dadi kelingan nek durung mangan..
tak nyambi mangan sek ngacir:


sibuk memandang paha kang ngakaks
tak off sek kang D
meh mulih makaryo sek D
mienyack - 14/02/2012 04:49 PM
#146

Quote:
Original Posted By piikaskuser
meh ngedit video koq nek file kegeden raiso ngopo ya mas ?. nggo movie maker. mesti not respond hammers:

not enough memory mungkin?
jajal nganggo aplikasi liyane wae.. think:
Quote:
Original Posted By phyton.hell


mangan koknganti lali hammers
ojo ditelatke kang D
ndak kumat mengko ngacir:

ho'oh kang.. lha ket mau ngemil terus..
dadi ra kroso ngelih..
tak sambi mangan ya kang D
Quote:
Original Posted By nyemenk


sibuk memandang paha kang ngakaks
tak off sek kang D
meh mulih makaryo sek D

monggo kang.. sampe jumpa di beberapa page kemudian D
phyton.hell - 14/02/2012 04:52 PM
#147

Quote:
Original Posted By nyemenk
sibuk memandang paha kang ngakaks
tak off sek kang D
meh mulih makaryo sek D

pahane wong lanang yo maho

Quote:
Original Posted By mienyack
not enough memory mungkin?
jajal nganggo aplikasi liyane wae.. think:

ho'oh kang.. lha ket mau ngemil terus..
dadi ra kroso ngelih..
tak sambi mangan ya kang D

monggo kang.. sampe jumpa di beberapa page kemudian D

ora popo kang D
seng penting ngobrol jalan
krisadyani - 14/02/2012 04:52 PM
#148

Quote:
Original Posted By mienyack

not enough memory mungkin?
jajal nganggo aplikasi liyane wae.. think:

ho'oh kang.. lha ket mau ngemil terus..
dadi ra kroso ngelih..
tak sambi mangan ya kang D

monggo kang.. sampe jumpa di beberapa page kemudian D


masih on terus kang...mantep ni kang TS D
phyton.hell - 14/02/2012 04:55 PM
#149

Quote:
Original Posted By krisadyani
masih on terus kang...mantep ni kang TS D


hallo mas kris \)

gmana kabarnya o
piikaskuser - 14/02/2012 04:57 PM
#150

Quote:
Original Posted By mienyack
not enough memory mungkin?
jajal nganggo aplikasi liyane wae.. think:


nduwe ra ?. kikikik D
mienyack - 14/02/2012 04:59 PM
#151

Quote:
Original Posted By phyton.hell

pahane wong lanang yo maho


ora popo kang D
seng penting ngobrol jalan

ho'oh kang.. D
Quote:
Original Posted By krisadyani


masih on terus kang...mantep ni kang TS D

karo ngawasi dodolane ning fjb kok mas D
Quote:
Original Posted By piikaskuser


nduwe ra ?. kikikik D

download to ngakaks
jebolane telkom kok.. piye to ngakaks
phyton.hell - 14/02/2012 05:09 PM
#152

Quote:
Original Posted By mienyack
ho'oh kang.. D

karo ngawasi dodolane ning fjb kok mas D

download to ngakaks
jebolane telkom kok.. piye to ngakaks


wargo saung seng iso bantu bikin sim sopo yo ..D
krisadyani - 14/02/2012 05:10 PM
#153

Quote:
Original Posted By phyton.hell


hallo mas kris \)

gmana kabarnya o

baik... tapi yo rodo kesel..wkwk
mienyack - 14/02/2012 05:15 PM
#154

Quote:
Original Posted By phyton.hell


wargo saung seng iso bantu bikin sim sopo yo ..D


wah.. kurang tau nek kui kang o
nek ra langsung ning poltas wae.. ngko ben dibantu tukang parkire..
tinggal duduk mans nunggu difoto.. selesai foto ditinggal sak ududan, sim wes dadi D
krisadyani - 14/02/2012 05:18 PM
#155

Quote:
Original Posted By mienyack

ho'oh kang.. D

karo ngawasi dodolane ning fjb kok mas D

download to ngakaks
jebolane telkom kok.. piye to ngakaks


wah dodolan yang setipe dengan warung ato usaha lain?
phyton.hell - 14/02/2012 05:19 PM
#156

Quote:
Original Posted By krisadyani
baik... tapi yo rodo kesel..wkwk

leren nak kesel kang D
kesel opo ki jal
Quote:
Original Posted By mienyack
wah.. kurang tau nek kui kang o
nek ra langsung ning poltas wae.. ngko ben dibantu tukang parkire..
tinggal duduk mans nunggu difoto.. selesai foto ditinggal sak ududan, sim wes dadi D


wah kudu bali kiyo..
pengenne ki jane meh ora bali ox kang D
krisadyani - 14/02/2012 05:23 PM
#157

Quote:
Original Posted By phyton.hell

leren nak kesel kang D
kesel opo ki jal


wah kudu bali kiyo..
pengenne ki jane meh ora bali ox kang D

ki pertanyaane ambigu apa aq sing njawab ambigu yo?
ngakak:
phyton.hell - 14/02/2012 05:47 PM
#158

Quote:
Original Posted By krisadyani
ki pertanyaane ambigu apa aq sing njawab ambigu yo?
ngakak:


aku dewe yo bingung ngakaks

kok mendadak sepi ki yo bingungs
phyton.hell - 14/02/2012 05:50 PM
#159

gagal kok tetep mlebu capedes
mienyack - 14/02/2012 06:22 PM
#160

nyambi dodolan ning warung bales'e dadi lemot D

Quote:
Original Posted By krisadyani


wah dodolan yang setipe dengan warung ato usaha lain?

dodolan yang masih ada hubungannya sama warung kok D
Quote:
Original Posted By phyton.hell

leren nak kesel kang D
kesel opo ki jal


wah kudu bali kiyo..
pengenne ki jane meh ora bali ox kang D

lha kui sing angel kang.. soale raiso titip foto.. D
kudu fto langsung ning poltas eg D
Page 8 of 279 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5