Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ۩ ۞ ۩ Lesehan Kaskuser Gombong ( Official ) ۩ ۞ ۩ [PRIME ID ALL DAY]
Total Views: 24946 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 192 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

fant17 - 26/02/2012 07:18 PM
#61

Quote:
Original Posted By diucez
nang pej 1 ana, nang pej sedurunge kie ya ana D

---

selamat sore semuanya moon:
mau meng sempor niat golet igo palah udan berdukas
-

eh iya, senen sore kopdakan yhuh genit:


mau rame koh mas sempor , udan2 ttp akeh igo ne genit:. . malah pada telesan ngecap . . D matabelo:


senen soree sapa bae dan tempate nang ndi mas ?? D
diucez - 26/02/2012 07:21 PM
#62

Quote:
Original Posted By fant17

hayuu pada kopdakan, sxan ngresmikna TS ,RT anyar . . D

adalah setuju thumbup:

Quote:
Original Posted By subharkah
Sugeng kang... Peace:

Sue ora mampir LKG kie D

Ngaskus kur mampir lounge tok ngakaks

ngacir:

suwe ora jamu lik shakehand
kepriwe kabare? D

Quote:
Original Posted By Pramz.jar
met sore menjelang malam agan-agan KABEHAN.:toast

met sore juga kang beer:

Quote:
Original Posted By must_kario
ayuh...
nek ora ana alangan, tgl 5 Maret nyong mudik
---------------------------------------------------------
ndi kie kepala chapter jakarta...mudik yuuh

kebeneran diriku tesih nang gombong D

Quote:
Original Posted By arie.creat
Kie lha nembe beres beer:

Akhirnya bisa posting nganggo new kaskus ya te D

kalo berkenan cendolnya kk hammer:

Quote:
Original Posted By T4ta
jebul siki bisa inpit dewek ya matabelo:

bar buka beta, jebul bisa inpit meng 25 ID D

sapa sing gelem :addfriends

emoh p

Quote:
Original Posted By arraysi
nasib apik lik D


nek jenengan ora nginpit berarti ngintip ya ...?ngakak

ya ora salah yah metal:

Quote:
Original Posted By NO-DOUBT
umah anyar matabelo:
ujarku anu wis ganti part hammer:
jebul anu gawe anyar maning Peace:

rumah baru, TS baru beer:

selamat gan beer:
diucez - 26/02/2012 07:22 PM
#63

Quote:
Original Posted By fant17
mau rame koh mas sempor , udan2 ttp akeh igo ne genit:. . malah pada telesan ngecap . . D matabelo:


senen soree sapa bae dan tempate nang ndi mas ?? D


dirimu mau meng sempor jugak apa? kagets:
jam pira nang sisi endi? amazed:
arie.creat - 26/02/2012 08:20 PM
#64

Quote:
Original Posted By diucez

adalah setuju thumbup:


suwe ora jamu lik shakehand
kepriwe kabare? D


met sore juga kang beer:


kebeneran diriku tesih nang gombong D


kalo berkenan cendolnya kk hammer:


emoh p


ya ora salah yah metal:


selamat gan beer:


Haha..becanda agan yang satu ini D
fant17 - 26/02/2012 09:05 PM
#65

Quote:
Original Posted By diucez
dirimu mau meng sempor jugak apa? kagets:
jam pira nang sisi endi? amazed:


nang tengah mas . . jam stngah 5an . . D
akeh igo ne mbokan . . :genits:

njenengan nang sblah ndii ??
diucez - 26/02/2012 10:54 PM
#66

Quote:
Original Posted By arie.creat
Haha..becanda agan yang satu ini D

posisi nang ndi mas? D
kopdakan yuh D

Quote:
Original Posted By fant17
nang tengah mas . . jam stngah 5an . . D
akeh igo ne mbokan . . mahos:

njenengan nang sblah ndii ??


seh aku nembe teka be jam 5, apa dirimu tesih nang kana? amazed:
soale aku ya nang tengah an koh amazed:
arie.creat - 26/02/2012 11:05 PM
#67

Quote:
Original Posted By diucez

posisi nang ndi mas? D
kopdakan yuh D



seh aku nembe teka be jam 5, apa dirimu tesih nang kana? amazed:
soale aku ya nang tengah an koh amazed:


Ak nang gombong kie.. D
kapan hayuh kopdakan..tp ak jarang OL..sms meng nomerku bae nek arep kopdak.. 085 6262 4200
diucez - 26/02/2012 11:13 PM
#68

Quote:
Original Posted By arie.creat
Ak nang gombong kie.. D
kapan hayuh kopdakan..tp ak jarang OL..sms meng nomerku bae nek arep kopdak.. 085 6262 4200


senen sore apa yuh wowcantik
-
oke ngko tk semes e, nomerku mburine 168 ya, karo nomer sri malu:
diucez - 26/02/2012 11:20 PM
#69

penting!

eh sedulur, kae pejwan kan sengaja direserved kabeh ya,
penake diisi apa?
info apa? D
monggo masukannya D D D


cheers \)
T4ta - 26/02/2012 11:24 PM
#70

^
^

kabari juga nek sida ya army:

~~~~~~~~~~~~~~~~

kie parah temen kaskus, fasilitas searchinge capedes

keyword e ora ana sing nyantol, mala metune obat perangasang, BB nohope: capedes
arie.creat - 26/02/2012 11:37 PM
#71

Quote:
Original Posted By diucez


senen sore apa yuh wowcantik
-
oke ngko tk semes e, nomerku mburine 168 ya, karo nomer sri malu:

Oke sip..
ya ayuh..sms bae.. army:
Quote:
Original Posted By diucez
penting!

eh sedulur, kae pejwan kan sengaja direserved kabeh ya,
penake diisi apa?
info apa? D
monggo masukannya D D D


cheers \)

Di isi lancing apa kacang asin nggo kletikan kang..wkwk ngakaks
D isi info2 penting bae..
Quote:
Original Posted By T4ta
^
^

kabari juga nek sida ya army:

~~~~~~~~~~~~~~~~

kie parah temen kaskus, fasilitas searchinge capedes

keyword e ora ana sing nyantol, mala metune obat perangasang, BB nohope: capedes

Asik kang t4ta melu wowcantik
Kuwe kaskus anyar apa lawas kang?anu golet apa koh?
cah.ngapak - 27/02/2012 07:42 AM
#72

Sugeng enjang Gombong..
Lah deneng ora ngomong2 pindahe kapan..
ora kebagian pejwan dadine ka..
:matabelo
Biyanrolics - 27/02/2012 07:50 AM
#73

Quote:
Original Posted By cah.ngapak
Sugeng enjang Gombong..
Lah deneng ora ngomong2 pindahe kapan..
ora kebagian pejwan dadine ka..
:matabelo


page kango

iya q be ra ngerti kuwe pindahanep
cah.ngapak - 27/02/2012 07:58 AM
#74

Quote:
Original Posted By Biyanrolics


page kango

iya q be ra ngerti kuwe pindahanep


Lha isih kebagian sega kuninge pora kiye aq?
ingkunge isih pora ya?
Biyanrolics - 27/02/2012 08:07 AM
#75

Quote:
Original Posted By cah.ngapak


Lha isih kebagian sega kuninge pora kiye aq?
ingkunge isih pora ya?


kayane tah tesih o

ambu2ne tesih ana gengakaks

kuwe nampilna ava nang beta piwe kang?
cah.ngapak - 27/02/2012 08:11 AM
#76

Quote:
Original Posted By Biyanrolics


kayane tah tesih o

ambu2ne tesih ana gengakaks

kuwe nampilna ava nang beta piwe kang?


wkwk..
lha kuwe ngisor kan ana tab pirang2..
klik bae id ne..
edit propil..
Biyanrolics - 27/02/2012 08:23 AM
#77

Quote:
Original Posted By cah.ngapak


wkwk..
lha kuwe ngisor kan ana tab pirang2..
klik bae id ne..
edit propil..



wis\(

nang belah ngisor be metu gambare

tapi nek post ra metu gambareh:berbusa
vanderwicjk - 27/02/2012 08:24 AM
#78

mad: sing lawas deneng digembok .. trus ujug2 mlebu kaskus beta ..
kie logoute endhi \(
cah.ngapak - 27/02/2012 08:29 AM
#79

Quote:
Original Posted By Biyanrolics



wis\(

nang belah ngisor be metu gambare

tapi nek post ra metu gambareh:berbusa


wah nek kuwe ora mudheng aq..

Quote:
Original Posted By vanderwicjk
mad: sing lawas deneng digembok .. trus ujug2 mlebu kaskus beta ..
kie logoute endhi \(


wkwk..
ora bisa kayane kang..
Biyanrolics - 27/02/2012 08:45 AM
#80

Quote:
Original Posted By vanderwicjk
mad: sing lawas deneng digembok .. trus ujug2 mlebu kaskus beta ..
kie logoute endhi \(


hura bisa kangtakuts

Quote:
Original Posted By cah.ngapak


wah nek kuwe ora mudheng aq..



wkwk..
ora bisa kayane kang..


adalah padangakak
Page 4 of 192 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ۩ ۞ ۩ Lesehan Kaskuser Gombong ( Official ) ۩ ۞ ۩ [PRIME ID ALL DAY]