Karesidenan Besuki
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Besuki > hang demen ngumpul ambi madang sego tempong, melbu. ono kopi grates - Part 2
Total Views: 7144 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 80 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

mbLukutuQ - 27/02/2012 12:57 PM
#41

mampir rene neh oleh malus
mbLukutuQ - 27/02/2012 01:02 PM
#42

Quote:
Original Posted By janusandi
wes munggah neh balok'egenit:


Quote:
Original Posted By janusandi
met pagi kangD


gak kenek delay kie kagets:
janusаndi - 27/02/2012 01:30 PM
#43

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ
gak kenek delay kie kagets:


enek kokp
mbLukutuQ - 27/02/2012 01:33 PM
#44

Quote:
Original Posted By janusа
enek kokp


saiki ascii wes isok maneh yo wak :mewek
milfhunter - 27/02/2012 01:37 PM
#45

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ
saiki ascii wes isok maneh yo wak :mewek


ra iso wak iku bien kokD
mbLukutuQ - 27/02/2012 01:41 PM
#46

Quote:
Original Posted By milfhunter
ra iso wak iku bien kokD


jare isok maneh kie bingungs
gae 2 huruf..
sik enek stok 03 ne malus
keladak - 27/02/2012 01:44 PM
#47

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ
jare isok maneh kie bingungs
gae 2 huruf..
sik enek stok 03 ne malus


jare sopo wak:eek;
mbLukutuQ - 27/02/2012 01:45 PM
#48

Quote:
Original Posted By keladak
jare sopo wak:eek;


jiah ditokno kabeh ngakak
gak dadi pisan emot e :dp
tau ndelok join date feb 2012 ID 2 huruf genit:
ompong - 27/02/2012 01:49 PM
#49

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ


jiah ditokno kabeh ngakak
gak dadi pisan emot e :dp
tau ndelok join date feb 2012 ID 2 huruf genit:


piye caranebingung:
mbLukutuQ - 27/02/2012 01:51 PM
#50

Quote:
Original Posted By ompong
piye caranebingung:


aku nyobak² yo gak isok wak :mewek
iki ngiming² i ta yo opo genit:
janυsandi - 27/02/2012 01:56 PM
#51

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ
aku nyobak² yo gak isok wak :mewek
iki ngiming² i ta yo opo genit:


yo ndang golek info no wakD
mbLukutuQ - 27/02/2012 02:02 PM
#52

Quote:
Original Posted By janυ
yo ndang golek info no wakD


iki sing seri piro wak matabelo:
sik tak golek link e D
invite nang SG 02 wak malus
always - 27/02/2012 02:06 PM
#53

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ


iki sing seri piro wak matabelo:
sik tak golek link e D
invite nang SG 02 wak malus


SG 02 sing endi wakD
mbLukutuQ - 27/02/2012 02:06 PM
#54

mbLukutuQ - 27/02/2012 02:08 PM
#55

Quote:
Original Posted By always
SG 02 sing endi wakD


ganok ta wak bingungs
iki festival pameran jadul² ta critane ngakaks
sik..sik..
tak ubek² HDD ngacir:
always - 27/02/2012 02:09 PM
#56

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ


ganok ta wak bingungs
iki festival pameran jadul² ta critane ngakaks
sik..sik..
tak ubek² HDD ngacir:


oke wes tak enteniD
oranje - 27/02/2012 02:16 PM
#57

Quote:
Original Posted By always
oke wes tak enteniD


mek iki thok wak berdukas
mbLukutuQ - 27/02/2012 02:19 PM
#58

ndi mau wak bingung:
sate - 27/02/2012 02:19 PM
#59

Quote:
Original Posted By oranje
mek iki thok wak berdukas


tapi kan wes iso wakD
sate - 27/02/2012 02:20 PM
#60

Quote:
Original Posted By mbLukutuQ
ndi mau wak bingung:


hadir wakD
Page 3 of 80 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Besuki > hang demen ngumpul ambi madang sego tempong, melbu. ono kopi grates - Part 2