Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ۩۞۩ Lounge RKS | Wajib Prime ID | All can post ~ Old & New Kaskus ۩۞۩
Total Views: 33188 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 177 of 373 | ‹ First  < 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 >  Last ›

bhaka - 21/06/2012 11:59 AM
#3521

" WARNING "

minta tolong nah lawan bubuhan RKS atau yang mengaku RKS
tolong pang dirami akan pulang RKS nah napa pina sunyi kada kaya dahulu lagi.
dilihat biodata pina bebanyak lawan yang hanyar tapi kada pernah kelihatan posting,kenapa supan kah atau apa kah kada mau posting jangan² kisahnya aja bisi ID dikaskus supaya kada kelihatan ketinggalan dunia maya.ngaran nya forum itu saling share dan saling mengenal,forum ini milik kita berataan.
jadi dibahas malam tadi oleh para sepuh kena semuaan thread kecuali lounge bakal digembok sementara supaya tekumpul di lounge RKS dulu nyaman ketahuan orangnya yang mana .



fm: iwak peyek fm:
Nieyzar - 21/06/2012 12:03 PM
#3522

Quote:
Original Posted By deslia
salken balik shakehand2



heeh nah, mpat menambahi postingan ja malus

okesip shakehand:
[QUOTE=dibamo;711940498]huliday tu wadai rasa apa, biasanya tmakan untuk ja pang nah, mun kada gaguduh. hammers
Gober - 21/06/2012 12:07 PM
#3523

Quote:
Original Posted By Nieyzar
sepuh turun gunung matabelo:

dj gadungan , iseng haja tuh D


biasa ngedj dmn brur??

Quote:
Original Posted By dibamo
salken shakehand



nyamannya lah liburan, jer urang liburan tu bahasa inggrisnya shopping kah jer. hammers


shakehand2
ughaw - 21/06/2012 12:09 PM
#3524

[QUOTE=dibamo;711940498]huliday tu wadai rasa apa, biasanya tmakan untuk ja pang nah, mun kada gaguduh. hammers
Nieyzar - 21/06/2012 12:09 PM
#3525

Quote:
Original Posted By Gober
biasa ngedj dmn brur??



shakehand2


wkwkw..kada bsa mangae , iseng haja tu D
deslia - 21/06/2012 12:14 PM
#3526

Quote:
Original Posted By ughaw
kadida rejekinya kalo ulun ne umpat begawi lawan urang, sudah takdir jadi boss diri sendiri D



silahkan om..jangan be asaan..langsung aja hamburakan D



allow brow :sexhand:


ada tamu tak dundang datang :ngacir


biar aja pang :mewek, asal buliknya diantar :genit

[QUOTE=dibamo;711940498]huliday tu wadai rasa apa, biasanya tmakan untuk ja pang nah, mun kada gaguduh. hammers
ughaw - 21/06/2012 12:16 PM
#3527

Quote:
Original Posted By deslia
biar aja pang :mewek, asal buliknya diantar :genit



urang barabai nah sasat ngakaks



Hadiiir malus


ae....di antar siapa tadeh...
si mahokah ngakak
deslia - 21/06/2012 12:17 PM
#3528

Quote:
Original Posted By ughaw
ae....di antar siapa tadeh...
si mahokah ngakak


hedeeewww..... :nohope
dianter taksi maksudnya malus
Gober - 21/06/2012 12:20 PM
#3529

Quote:
Original Posted By ughaw
kadida rejekinya kalo ulun ne umpat begawi lawan urang, sudah takdir jadi boss diri sendiri D



silahkan om..jangan be asaan..langsung aja hamburakan D



allow brow :sexhand:



ada tamu tak dundang datang :ngacir


hai brur kymana ne habar?\)
oya mana neh gelis bersaudara??kdd talihat lagi nahD
ughaw - 21/06/2012 12:22 PM
#3530

Quote:
Original Posted By deslia
hedeeewww..... :nohope
dianter taksi maksudnya malus


beh..kada gentle lalu lakiannya maambili kada maantar ngakak

Quote:
Original Posted By Gober
hai brur kymana ne habar?\)
oya mana neh gelis bersaudara??kdd talihat lagi nahD


alhamdulillah baik aja..
pada bulik kampung si geulis
sx dx - 21/06/2012 12:26 PM
#3531

Alhamdulillah sesuatu ya o
Pina rami nah umpat cungul dimarih stumat, sambil gawi nah.. D
Sudah pada makanan belum?? think:
deslia - 21/06/2012 12:27 PM
#3532

Quote:
Original Posted By ughaw
beh..kada gentle lalu lakiannya maambili kada maantar ngakak

alhamdulillah baik aja..
pada bulik kampung si geulis


spa lakian????bingung
maho looo??? ngakaks
mana ada maho yg gentle capedes

Quote:
Original Posted By sx dx
Alhamdulillah sesuatu ya o
Pina rami nah umpat cungul dimarih stumat, sambil gawi nah.. D
Sudah pada makanan belum?? think:


Beluuuuuummm :mewek
jaka ada yang nraktir ihh :genits
sx dx - 21/06/2012 12:33 PM
#3533

Quote:
Original Posted By deslia
spa lakian????bingung
maho looo??? ngakaks
mana ada maho yg gentle capedes

Beluuuuuummm :mewek
jaka ada yang nraktir ihh :genits


Datang kemarih nah ulun traktirakan nasi campur + es teh ngakaks
ughaw - 21/06/2012 12:42 PM
#3534

Quote:
Original Posted By sx dx
Alhamdulillah sesuatu ya o
Pina rami nah umpat cungul dimarih stumat, sambil gawi nah.. D
Sudah pada makanan belum?? think:


welkombek broda :sexhand:

Quote:
Original Posted By deslia
spa lakian????bingung
maho looo??? ngakaks
mana ada maho yg gentle capedes



Beluuuuuummm :mewek
jaka ada yang nraktir ihh :genits


eeh bingung
kada ingat kalo urangnya setengah siluman..
siang lakian malam jadi maho ngakak
bhaka - 21/06/2012 12:42 PM
#3535

Quote:
Original Posted By sx dx


Datang kemarih nah ulun traktirakan nasi campur + es teh ngakaks


serius nih kk malus + rokoknya ya D
habis makan kalo gak ngeroko gak enak D
bhaka - 21/06/2012 12:43 PM
#3536

Quote:
Original Posted By ughaw


welkombek broda :sexhand:



eeh bingung
kada ingat kalo urangnya setengah siluman..
siang lakian malam jadi maho ngakak


ayo mank bakar lounge biar bekukus nyaman buhan pemadam datangan ngakaks
dibamo - 21/06/2012 12:44 PM
#3537

Quote:
Original Posted By bhaka
" WARNING "
minta tolong nah lawan bubuhan RKS atau yang mengaku RKS
tolong pang dirami akan pulang RKS nah napa pina sunyi kada kaya dahulu lagi.
dilihat biodata pina bebanyak lawan yang hanyar tapi kada pernah kelihatan posting,kenapa supan kah atau apa kah kada mau posting jangan² kisahnya aja bisi ID dikaskus supaya kada kelihatan ketinggalan dunia maya.ngaran nya forum itu saling share dan saling mengenal,forum ini milik kita berataan.
jadi dibahas malam tadi oleh para sepuh kena semuaan thread kecuali lounge bakal digembok sementara supaya tekumpul di lounge RKS dulu nyaman ketahuan orangnya yang mana .



fm: iwak peyek fm:


mantap banar mang ai, mun ulun tu sebenarnya handak aja pank umpat chit chat dimari tapi tekenanya sunyi, jdi kada wani manyurung pandir, nubie banar pang ulun nie :matabelo

Quote:
Original Posted By Nieyzar
okesip shakehand:

nah , kada paham jua hammers

klo perlu seminggu di gemboknya , nyaman nang lain2 sawat cungul army:


nang di banjar tuh sudah diterima kah, kapan mulainya? ulun handak maambil kuli pulang di UT juli nih, handak jua merasai betittle S dibelakang ngaran hammers

Quote:
Original Posted By Gober
biasa ngedj dmn brur??


shakehand2


urang mana pian paman?

Quote:
Original Posted By ughaw
wadah ulun ne banyak gawian, cuman kerja rodi, abis begawi sekedar ucapan terima kasih aja lawan sebatang rokok spesial malu


ralat bapak aktivis, yang di gembok sementara yang subregional, thread lain selain thread FJB, IT clinic masih dibuka..
biar kadida pengkubuan diantara kita...

RKS cuman 1 ya bubuhan kita sabarataan :sexhand:


amun halal kenapa kada ya lo paman

Quote:
Original Posted By deslia
biar aja pang :mewek, asal buliknya diantar maho


urang barabai nah sasat ngakaks


Hadiiir malus


urang barabai lah, rasa handak kasitu pulang nah, nyaman dingin disana. hammers
sx dx - 21/06/2012 12:47 PM
#3538

Quote:
Original Posted By ughaw
welkombek broda :sexhand:

eeh bingung
kada ingat kalo urangnya setengah siluman..
siang lakian malam jadi maho ngakak


Hahaha mulai aktif lagi pian kliatannya..
Martapura panaskah??

Quote:
Original Posted By bhaka
serius nih kk malus + rokoknya ya D
habis makan kalo gak ngeroko gak enak D


Lakasi..
Sebelum tutup warungnya ngakaks
Nieyzar - 21/06/2012 12:48 PM
#3539

Quote:
Original Posted By dibamo
mantap banar mang ai, mun ulun tu sebenarnya handak aja pank umpat chit chat dimari tapi tekenanya sunyi, jdi kada wani manyurung pandir, nubie banar pang ulun nie :matabelo



nang di banjar tuh sudah diterima kah, kapan mulainya? ulun handak maambil kuli pulang di UT juli nih, handak jua merasai betittle S dibelakang ngaran hammers



urang mana pian paman?



amun halal kenapa kada ya lo paman



urang barabai lah, rasa handak kasitu pulang nah, nyaman dingin disana. hammers


di poliban kah , hanyar meambil formulir nah
lws jau lagi pendaftarannya D
deslia - 21/06/2012 12:49 PM
#3540

Quote:
Original Posted By sx dx
Datang kemarih nah ulun traktirakan nasi campur + es teh ngakaks


tabung dulu gen lah :genits

Quote:
Original Posted By ughaw
welkombek broda :sexhand:



eeh bingung
kada ingat kalo urangnya setengah siluman..
siang lakian malam jadi maho ngakak


nah tuu ingat dah.jd, kada perlu ulun perjelas lagi loo ngakaks

Quote:
Original Posted By dibamo
mantap banar mang ai, mun ulun tu sebenarnya handak aja pank umpat chit chat dimari tapi tekenanya sunyi, jdi kada wani manyurung pandir, nubie banar pang ulun nie :matabelo



nang di banjar tuh sudah diterima kah, kapan mulainya? ulun handak maambil kuli pulang di UT juli nih, handak jua merasai betittle S dibelakang ngaran hammers



urang mana pian paman?



amun halal kenapa kada ya lo paman



urang barabai lah, rasa handak kasitu pulang nah, nyaman dingin disana. hammers


enggeh nah barabai asli, ksini lagi aja bang broo :genits
Page 177 of 373 | ‹ First  < 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ۩۞۩ Lounge RKS | Wajib Prime ID | All can post ~ Old & New Kaskus ۩۞۩