Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > [Baru] Sekretariat Reg.Kalimantan Selatan
Total Views: 59253 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 192 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

hymunk - 26/05/2010 08:31 AM
#401

Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki
nubitolpakingshit umpat betakun pang nah lawan bubuhan tetuha/mastah/sesepuh disini malu:

kenapa yuukk di thread sorang nang nginih jadi di close o

bari alasan yang logis lah..
mun kada ya tahu sorang kena o


jar urang betawi tuh "ente jual, ane beli" o


mungkin dianggap kadada gunanya...buat baru aja rik...heheheee
hymunk - 26/05/2010 08:42 AM
#402

Quote:
Original Posted By jekianakmami
ak hdk ae beli jualan ikam rik, tp sayang eh kd dherani..
D

btw, ini tret pertanyaan lo?? ak hdk btakun nah yg bisa jawab, kenapa kemaluanlelaki neh me-ignore ak??
D


ini semenjak ribut2 yang dulu itulah jek...ikam di ignore oleh beliau (thread donasi) mungkin untuk menghindari tebaca kata-kata mutiara ikam yang penuh makna ngakak

makanya inya kada kawa buka thread pemilihan bakal calon RL ngakak
biarkan aja sampai inya puas....hahahaaa...
zonamerah - 26/05/2010 08:49 AM
#403

Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki
nubitolpakingshit umpat betakun pang nah lawan bubuhan tetuha/mastah/sesepuh disini malu:

kenapa yuukk di thread sorang nang nginih jadi di close o

bari alasan yang logis lah..
mun kada ya tahu sorang kena o


jar urang betawi tuh "ente jual, ane beli" o


iya nah..sorang gen tadi sempat kuliling napa banyak trit yang digembok..lalu mauk am nah... marah
kemaluanlelaki - 26/05/2010 08:59 AM
#404

Quote:
Original Posted By abahnya chacha
dijawab oleh mang hymunk


betul banar



sudahlah,
memang beliaulah punya kuasa disini
memang itulah fungsi berlebihan sebagai RL
maaf kalo ada yang merasa dirugikan

hormat ane buat beliau


KELEBIHAN YANG DISALAH GUNAKAN

Quote:
Original Posted By hymunk
mungkin dianggap kadada gunanya...buat baru aja rik...heheheee


beuh..
jakanya mulai awal meulah ha di closed, jadi sorang kada lapah menjagai lawan me update. beulah trit gasan nge junk kada timbul di closed nya ja
sampai saat ini pun masih ku hadangi jawaban kenapa thread ku jadi di closed
mun handak jadi bekepanjangan, ayo ja aku nih o

Quote:
Original Posted By zonamerah
iya nah..sorang gen tadi sempat kuliling napa banyak trit yang digembok..lalu mauk am nah... marah


shakehand
hymunk - 26/05/2010 09:11 AM
#405

Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki

KELEBIHAN YANG DISALAH GUNAKAN



beuh..
jakanya mulai awal meulah ha di closed, jadi sorang kada lapah menjagai lawan me update. beulah trit gasan nge junk kada timbul di closed nya ja
sampai saat ini pun masih ku hadangi jawaban kenapa thread ku jadi di closed
mun handak jadi bekepanjangan, ayo ja aku nih o



shakehand


apalah daya kalo hanya sebagai rakyat jelata tak punya kemampuan lebih tuk menjelaskannya....mo panjang dan pendek..ikam yang punya keputusan shakehand2
dave_raditya - 26/05/2010 10:00 AM
#406

belum ada tanda2 dari RL ?
kemaluanlelaki - 26/05/2010 10:04 AM
#407

Quote:
Original Posted By hymunk
apalah daya kalo hanya sebagai rakyat jelata tak punya kemampuan lebih tuk menjelaskannya....mo panjang dan pendek..ikam yang punya keputusan shakehand2


kaini pang nasib jadi rakyat kecil nih o

Quote:
Original Posted By dave_raditya
belum ada tanda2 dari RL ?


nie lagi nunggu inya jua nah bang o


linux2:
kemaluanlelaki - 26/05/2010 11:42 AM
#408

Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki
nubitolpakingshit umpat betakun pang nah lawan bubuhan tetuha/mastah/sesepuh disini malu:

kenapa yuukk di thread sorang nang nginih jadi di close o

bari alasan yang logis lah..
mun kada ya tahu sorang kena o


jar urang betawi tuh "ente jual, ane beli" o


sundulgans
relpi - 26/05/2010 11:57 AM
#409

mang klepon, trit bahasa inggris (urang banjar jadi bule) napa di gembok? confused:

maka lun ada tetamu quotes bagus nah handak di pajang nohope:
kemaluanlelaki - 26/05/2010 12:07 PM
#410

Quote:
Original Posted By relpi
mang klepon, trit bahasa inggris (urang banjar jadi bule) napa di gembok? confused:

maka lun ada tetamu quotes bagus nah handak di pajang nohope:


sabar lah..
sorang gin mulai malam tadi mehadang urang nya kada sing cungulan o
jekianakmami - 26/05/2010 12:14 PM
#411

Quote:
Original Posted By hymunk
ini semenjak ribut2 yang dulu itulah jek...ikam di ignore oleh beliau (thread donasi) mungkin untuk menghindari tebaca kata-kata mutiara ikam yang penuh makna ngakak

makanya inya kada kawa buka thread pemilihan bakal calon RL ngakak
biarkan aja sampai inya puas....hahahaaa...


ak sudah mencoba samunyaan nah.. biar aja gin dengan rendah hati ak melakukan tindakan dulu..
malu:

tapi apa daya, slain kaskus, ym, FB bahkan no hape.ku diignore juga.. beginilah nasib nubitolpakingshit neh kalo berhadapan dengan seleb kaskus..
o
AlamGena - 26/05/2010 12:16 PM
#412

Quote:
Original Posted By dave_raditya
belum ada tanda2 dari RL ?

belum sepertinya...lagian setelah surat pengunduran ada kan udah bukan RL lagi, cuman tag aja yg belum dicabut nohope:
Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki
sabar lah..
sorang gin mulai malam tadi mehadang urang nya kada sing cungulan o

dasar mantab ikam ni rik ae ngakak
kaena gen kucarikan wa-rik lagi gasan kesabaran ikam neh D
AlamGena - 26/05/2010 12:20 PM
#413

Quote:
Original Posted By jekianakmami
ak sudah mencoba samunyaan nah.. biar aja gin dengan rendah hati ak melakukan tindakan dulu..
malu:

tapi apa daya, slain kaskus, ym, FB bahkan no hape.ku diignore juga.. beginilah nasib nubitolpakingshit neh kalo berhadapan dengan seleb kaskus..
o

ntar aja jek kalo masalah pribadi, kita selesaikan dulu yg terjadi di RKS
kalo itu bagusnya diselesaikan dgn kepala dingin atau kekeluargaan aja, kadada bagusnya amun besengkengan tarus
jekianakmami - 26/05/2010 12:32 PM
#414

Quote:
Original Posted By AlamGena
ntar aja jek kalo masalah pribadi, kita selesaikan dulu yg terjadi di RKS
kalo itu bagusnya diselesaikan dgn kepala dingin atau kekeluargaan aja, kadada bagusnya amun besengkengan tarus


entah kenapa saya menikmatinya..
D
kemaluanlelaki - 26/05/2010 12:32 PM
#415

Quote:
Original Posted By AlamGena
belum sepertinya...lagian setelah surat pengunduran ada kan udah bukan RL lagi, cuman tag aja yg belum dicabut nohope:


hanyar tahu nah ada peraturan hanyar nang kaya ini o
lepas tangan ae kisah nya lah o
selama masa transisi brarti seberataan bisa jadi RL lah..? bisa sekahandak nya ae lah..? share pang ID nya, sorang handak jua nah merasai jadi RL lagi o
hymunk - 26/05/2010 12:37 PM
#416

Quote:
Original Posted By jekianakmami
ak sudah mencoba samunyaan nah.. biar aja gin dengan rendah hati ak melakukan tindakan dulu..
malu:

tapi apa daya, slain kaskus, ym, FB bahkan no hape.ku diignore juga.. beginilah nasib nubitolpakingshit neh kalo berhadapan dengan seleb kaskus..
o


ya sudah kalo begitu...kayanya kalian memang perlu bertemu menyelesaikan masalah ini...kada nyaman behual besengkengan belawasan..

Quote:
Original Posted By AlamGena
ntar aja jek kalo masalah pribadi, kita selesaikan dulu yg terjadi di RKS
kalo itu bagusnya diselesaikan dgn kepala dingin atau kekeluargaan aja, kadada bagusnya amun besengkengan tarus


mari kita sama2 menyelesaikan masalah RKS ini...kalo perlu kita nukar es krim segerobak biar dingin menggigil berataan...ngakak
hymunk - 26/05/2010 12:41 PM
#417

Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki
hanyar tahu nah ada peraturan hanyar nang kaya ini o
lepas tangan ae kisah nya lah o
selama masa transisi brarti seberataan bisa jadi RL lah..? bisa sekahandak nya ae lah..? share pang ID nya, sorang handak jua nah merasai jadi RL lagi o



silahkan julungi sidin neh passnya biar sidin bisa konak dan puaas...
kemaluanlelaki - 26/05/2010 12:45 PM
#418

Quote:
Original Posted By hymunk

silahkan julungi sidin neh passnya biar sidin bisa konak dan puaas...


ku del berataan tu pang imbah ku dapat pass nya :gakak
zonamerah - 26/05/2010 12:47 PM
#419

Quote:
Original Posted By kemaluanlelaki
ku del berataan tu pang imbah ku dapat pass nya :gakak


yeee....sebuah ejekulasi yang blom terlepas ketika dlu masih jadi RL ya... ngakak
hymunk - 26/05/2010 12:49 PM
#420

Quote:
Original Posted By zonamerah
yeee....sebuah ejekulasi yang blom terlepas ketika dlu masih jadi RL ya... ngakak


post power sindrome tepatnya...malu
Page 21 of 192 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > [Baru] Sekretariat Reg.Kalimantan Selatan