Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
Total Views: 31664 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 260 of 260 | ‹ First  < 255 256 257 258 259 260

maapmatilagi - 19/10/2012 01:30 AM
#5181

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso

Numpang Info :
Spoiler for "Event"
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]


mantep acarane :thumbup

rika sing ngurusi apa?
Yos19 - 19/10/2012 01:42 AM
#5182

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso
keep post puh...
ampun sesepuh.... Yb

slamet sentosa...
josssss cendolb


malam kakak...
hihihiiiiii

quot sik lah...
men guyub... rukun, adil, makmur, sentosa..... jaya......




Numpang Info :
Spoiler for Event

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]


Sing tek bold nggo banjarnegara banget. D

Event apa si kue? think: Ana bahasa lokale ora? hammer:
Moga sukses event'ne gans. thumbup:
sangngunthuk - 19/10/2012 07:56 AM
#5183

met dina jumat sedulur

Quote:
Original Posted By Yos19
awsem, fantastik, zuper...

Sundul adalah hak segala bangsa, eh thread. sup:


nubi nderek sup: ampun di dukani nggih o

Quote:
Original Posted By maapmatilagi
weh, ndias'e ono pakune takut



ternak unta think:


minggu kie juragan ternak pada sugih kie

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso
keep post puh...
ampun sesepuh.... Yb

slamet sentosa...
josssss cendolb


malam kakak...
hihihiiiiii

quot sik lah...
men guyub... rukun, adil, makmur, sentosa..... jaya......




Numpang Info :
Spoiler for Event

?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]


acara ng ndi kue?
deneng logo sponsoro kaya panggonan lor kali kae ya
maapmatilagi - 19/10/2012 09:57 AM
#5184

Quote:
Original Posted By sangngunthuk

minggu kie juragan ternak pada sugih kie


acara ng ndi kue?
deneng logo sponsoro kaya panggonan lor kali ae ya


wah ho oh ki, ameh kurban think:
rika wis cukup siap urung?
-
bsy cen lagi pesat perkembangane y
ianalamsukarso - 19/10/2012 11:37 AM
#5185

Quote:
Original Posted By maapmatilagi
mantep acarane :thumbup

rika sing ngurusi apa?


aku dadi pembantu lah mas, heheheheee
malus

mangkat ya mas....

Quote:
Original Posted By Yos19
Sing tek bold nggo banjarnegara banget. D

Event apa si kue? think: Ana bahasa lokale ora? hammer:
Moga sukses event'ne gans. thumbup:

mantep...
pokok.e guyub rukun..

merapat event ayo ayo....

Quote:
Original Posted By sangngunthuk
met dina jumat sedulur



nubi nderek sup: ampun di dukani nggih o



minggu kie juragan ternak pada sugih kie



acara ng ndi kue?
deneng logo sponsoro kaya panggonan lor kali kae ya


hahahaaa, acara'ne nang lor kali...
sesuai karo sponsor'e... heheheee
monggo merapat...
sangngunthuk - 19/10/2012 12:14 PM
#5186

Quote:
Original Posted By maapmatilagi
wah ho oh ki, ameh kurban think:
rika wis cukup siap urung?
-
bsy cen lagi pesat perkembangane y


ayok tuku wedus nggo di sembeleh
-
sukur lah nek ana badan usaha sekang daerah e dewek sing bisa maju

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso
aku dadi pembantu lah mas, heheheheee
malus

mangkat ya mas....


mantep...
pokok.e guyub rukun..

merapat event ayo ayo....



hahahaaa, acara'ne nang lor kali...
sesuai karo sponsor'e... heheheee
monggo merapat...


gratis kan o
maapmatilagi - 19/10/2012 12:21 PM
#5187

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso
aku dadi pembantu lah mas, heheheheee
malus

mangkat ya mas....


mayan, ngono2 iso go golek kebul o
wah, kyone ra bisa teka loh...

serajoe bergundjang takut
ianalamsukarso - 19/10/2012 02:07 PM
#5188

Quote:
Original Posted By sangngunthuk
ayok tuku wedus nggo di sembeleh
-
sukur lah nek ana badan usaha sekang daerah e dewek sing bisa maju



gratis kan o

gratis...
monggo... merapat...

mung mbayar parkir, nek ora sewu rongewu, kelalen...
heheheee

Quote:
Original Posted By maapmatilagi
mayan, ngono2 iso go golek kebul o
wah, kyone ra bisa teka loh...

serajoe bergundjang takut


ora ngebul je, ngene kan 4 tak mas.. hahahaaa
dadi anti kebul...
genkcihuahua - 19/10/2012 02:13 PM
#5189

kulanuwun :salahkamar
wah tumben rame banget D


ana sing gelem mbatiri madhang ra malu:
replikator - 19/10/2012 02:17 PM
#5190

^^^^

wanjiiiit salah login hammer: hammer: hammer:
vguser - 19/10/2012 02:53 PM
#5191

Quote:
Original Posted By replikator
^^^^

wanjiiiit salah login hammer: hammer: hammer:


bah lo yg megang id itu toh mad:

id sapa itu think:
maapmatilagi - 19/10/2012 05:04 PM
#5192

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso
gratis...
monggo... merapat...

mung mbayar parkir, nek ora sewu rongewu, kelalen...
heheheee


ora ngebul je, ngene kan 4 tak mas.. hahahaaa
dadi anti kebul...


dapure rika 4tak jebule ngakak
sangngunthuk - 19/10/2012 05:58 PM
#5193

Quote:
Original Posted By ianalamsukarso
gratis...
monggo... merapat...

mung mbayar parkir, nek ora sewu rongewu, kelalen...
heheheee



ora ngebul je, ngene kan 4 tak mas.. hahahaaa
dadi anti kebul...


biasane nek gratisan rame ne pol
sukses ya acarane
Yos19 - 19/10/2012 07:18 PM
#5194

sup ayam, sup sapi, sup iwak, sup jengkol.
Apapun supnya, sundulnya tetap sup:
sangngunthuk - 19/10/2012 07:39 PM
#5195

Quote:
Original Posted By Yos19
sup ayam, sup sapi, sup iwak, sup jengkol.
Apapun supnya, sundulnya tetap sup:


sore pak aktipis
enyong milu
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
Yos19 - 19/10/2012 08:00 PM
#5196

Quote:
Original Posted By sangngunthuk
sore pak aktipis
enyong milu
?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]


Malam agan sangu. o
Tengkyu mas beroh D, sundule njenengan bahaya banget. matabelo:
vguser - 19/10/2012 09:15 PM
#5197

malem banjar moon:
koyone rame kie think:
maapmatilagi - 19/10/2012 11:28 PM
#5198

wong lawas ndi kie wong lawas \(

kangen ngejang \(
Page 260 of 260 | ‹ First  < 255 256 257 258 259 260
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]