Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
Total Views: 31664 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 260 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

maapmatilagi - 25/03/2012 12:50 PM
#61

Quote:
Original Posted By vguser 
kui thread sing lama piye ?
minta digembok ae

wis di req gembok koh gan D
aapa rung di gembok bingungs
DrevJaCks - 25/03/2012 04:11 PM
#62

Quote:
Original Posted By maapmatilagi


mecoba nguot nohope:





aja, calon anakan kuwe gan shutup:


sip gan,
ngejunk e sing rajin maning neng kene ya ngakaks





kenalan disit gan malus



seh, mau wengi mbok wiis dibahas
mulane kopdar aaja kur turu tok nohope:

wa'alaikumsalam D
halo kaka malus

TS traktir maen gratis dong gan :request


tukarane ora siki koh...
btw TS'e dadi :betty
sangngunthuk - 25/03/2012 04:17 PM
#63

Quote:
Original Posted By maapmatilagi

sip gan,
ngejunk e sing rajin maning neng kene ya ngakaks


domei TS e ora ya nek nge junk ngacir:

Quote:
Original Posted By maapmatilagi

wis di req gembok koh gan D
aapa rung di gembok bingungs


kie aku ana gembok lawang
tapi nu mandan bodol ngakaks
cahayu27 - 25/03/2012 04:29 PM
#64

Quote:
Original Posted By AnaesteshiA


sing lawas mandan error soale. postingane muncule sue. dadi ganti..



nongol pakdhe p



ati2 nu TS'e :betty



lah turu bae si.. p



siang mbakyu p



mbuh, wes di closed mbokan...
TS'e :betty

ngacir:



Quote:
Original Posted By maapmatilagi


mecoba nguot nohope:





aja, calon anakan kuwe gan shutup:


sip gan,
ngejunk e sing rajin maning neng kene ya ngakaks





kenalan disit gan malus



seh, mau wengi mbok wiis dibahas
mulane kopdar aaja kur turu tok nohope:

wa'alaikumsalam D
halo kaka malus

TS traktir maen gratis dong gan :request


weh engane ana wong ya ,,ujaarku langka ,,o
banjar udan ora kiye ,,D
pwt mesih cerah kiye ,,D
maapmatilagi - 25/03/2012 04:56 PM
#65

Quote:
Original Posted By DrevJaCks
tukarane ora siki koh...
btw TS'e dadi ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]


setidaknya TS lebih ganteng dari anda :cool

shutup:Peace:
Quote:
Original Posted By sangngunthuk
domei TS e ora ya nek nge junk ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]



kie aku ana gembok lawang
tapi nu mandan bodol ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

sebelah wis degembok koh gan D

berhubung panggone wis penak, dipenakna bae ngejunk e e gan D
tp rule neng ngarep aja dikesampingna ;)

Quote:
Original Posted By cahayu27
weh engane ana wong ya ,,ujaarku langka ,,?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
banjar udan ora kiye ,,?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
pwt mesih cerah kiye ,,?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

ana aku koh yu \(
an.sheep - 25/03/2012 05:53 PM
#66

waaah, wis pindahan yaaa. :selamat

ijinaken kula nderek nimbrung D ngacir:
Ryo choop3r - 25/03/2012 06:15 PM
#67

ora kebagian pejwan :mewek

sing penting guyub D
AnaesteshiA - 25/03/2012 06:49 PM
#68

Quote:
Original Posted By DrevJaCks


celessss
ngerti apa" be ora afu fuck:


ngakak pa ra bisa ngomong ASU?

Quote:
Original Posted By DrevJaCks


tukarane ora siki koh...
btw TS'e dadi :betty


nembe ngerti po TS'e nu :betty ngacir:

Quote:
Original Posted By cahayu27

weh engane ana wong ya ,,ujaarku langka ,,o
banjar udan ora kiye ,,D
pwt mesih cerah kiye ,,D


akeh, tp pada SR mbokan \(
banjar cerah sekali.. secerah hatimu Peace:

maapmatilagi - 25/03/2012 06:55 PM
#69

Quote:
Original Posted By an.sheep
waaah, wis pindahan yaaa. :selamat

ijinaken kula nderek nimbrung D ngacir:

monggo gan D
Quote:
Original Posted By Ryo choop3r
ora kebagian pejwan :mewek

sing penting guyub D

mangsane liane da melek rika turu ya ngakaks
ra kebagian amazed:
Quote:
Original Posted By AnaesteshiA

nembe ngerti po TS'e nu :betty ngacir:



akeh, tp pada SR mbokan \(
banjar cerah sekali.. secerah hatimu Peace:



sirik bae :cool
Ryo choop3r - 25/03/2012 06:57 PM
#70

Quote:
Original Posted By maapmatilagi

monggo gan D

mangsane liane da melek rika turu ya ngakaks
ra kebagian amazed:


sirik bae :cool


pindahan kapan si
mau bengi po eek:
iya kayane \(
maapmatilagi - 25/03/2012 06:59 PM
#71

Quote:
Original Posted By Ryo choop3r 
pindahan kapan si
mau bengi po ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
iya kayane ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

yo gan, NHK uripe ngger wengi si shutup:
neek isuk ya da turu ngacir:
maapmatilagi - 25/03/2012 08:01 PM
#72

nggo sing nganggo Betty :ultah

Quote:
QR 1.1.3 malus
Changelog:
V 1.1.3 (March,25 2012)
Quote includes fonts style, spoiler
Emoticons
Show all spoiler with CTRL+G or CTRL+K
Opera support

[CODE]http://userscripts.org/scripts/source/128092.user.js[/CODE]


sepi takuts
:travel
AnaesteshiA - 25/03/2012 08:22 PM
#73

Quote:
Original Posted By maapmatilagi

monggo gan D

mangsane liane da melek rika turu ya ngakaks
ra kebagian amazed:


sirik bae :cool


Quote:
Original Posted By maapmatilagi
nggo sing nganggo Betty :ultah


[CODE]http://userscripts.org/scripts/source/128092.user.js[/CODE]


sepi takuts
:travel


sepi, nu gi pada sibuk mbokan.. lagian ki jerene pan pada meng beskem malah rung pada ngene hammers

maapmatilagi - 25/03/2012 08:32 PM
#74

Quote:
Original Posted By AnaesteshiA
sepi, nu gi pada sibuk mbokan.. lagian ki jerene pan pada meng beskem malah rung pada ngene ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

sapa bae sing arep mrono wowcantik
AnaesteshiA - 25/03/2012 08:44 PM
#75

Quote:
Original Posted By maapmatilagi

sapa bae sing arep mrono wowcantik


sing jelas si haris rep rene.. liane mbuh. mbokan tes ngurusi try out neng smansa..
sangngunthuk - 25/03/2012 08:50 PM
#76

Quote:
Original Posted By maapmatilagi


setidaknya TS lebih ganteng dari anda :cool

shutup:Peace:

sebelah wis degembok koh gan D

berhubung panggone wis penak, dipenakna bae ngejunk e e gan D
tp rule neng ngarep aja dikesampingna ;)


ana aku koh yu \(


rule of nge junk D

Quote:
Original Posted By maapmatilagi
nggo sing nganggo Betty :ultah


[CODE]http://userscripts.org/scripts/source/128092.user.js[/CODE]


sepi takuts
:travel


cek tekape ngacir:
.3545999. - 25/03/2012 08:53 PM
#77

Selamat malam :army
Trit sing lawas wis kegembok ngacir:
maapmatilagi - 25/03/2012 08:55 PM
#78

Quote:
Original Posted By AnaesteshiA
sing jelas si haris rep rene.. liane mbuh. mbokan tes ngurusi try out neng smansa..

oyakuwe
tak susul ngko..
garep bayari utang sit shutup:

Quote:
Original Posted By sangngunthuk
rule of nge junk ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]



cek tekape ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]


lah, caraku nganggo QR sing anyar kuwe malah tambah abot, ana smile soale nohope:

Quote:
Original Posted By .3545999.
Selamat malam ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]
Trit sing lawas wis kegembok ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]

uwis mau hammer:

jajal prime detokna gan D
replikator - 25/03/2012 08:59 PM
#79

njajal posting nang umah anyar
langsung keton ra o
.3545999. - 25/03/2012 09:02 PM
#80

Quote:
Original Posted By maapmatilagi

uwis mau hammer:

jajal prime detokna gan D


aku isin anu urung fullbra malus ngacir:
Page 4 of 260 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ?????? [NEW] Lounge Kaskuser Banjarnegara ?????? [PRIME ID ALL DAY]