TV
Home > LOEKELOE > MOVIES > TV > [TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread
Total Views: 187490 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 150 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

sylentsward - 11/04/2012 12:55 AM
#1
[TV Series] Glee | The Official Thread | Season 3 Ongoing
Quote:
Selamat datang di thread keempat Glee!

Dikarenakan timing yang kurang tepat antara munculnya episode 15 dengan masa kadaluarsa thread, maka thread keempat ini dirasa perlu untuk dibuat secara manual. Tidak lagi lewat autolock, autogenerate, dan bagian terbaiknya: tidak ada hansip yang menyelinap di Page 1!

Post pertama ini akan dipakai untuk show summary dan informasi-informasi dasar untuk pendatang baru. Post kedua akan dipakai untuk update link terkini, berita penting terbaru, trailer episode mendatang beserta jadwal tayang episode berikutnya. Post ketiga akan digunakan untuk arsip link-link lama yang diupload maupun dikumpulkan oleh para penghuni thread. Sedangkan slot untuk post keempat,kelima, dan keenam akan dipakai untuk informasi-informasi tambahan dan ruang untuk The Glee Project.

Semoga thread baru ini bisa lebih baik dari thread lama. Gleek out!


glee

[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread

[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread [TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread [TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread [TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread [TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread

Season 4 Summary
Quote:
Entering its fourth season, GLEE is a musical comedy about a group of ambitious and talented kids who escape the harsh realities of high school by joining a glee club where they find strength, acceptance and, ultimately, their voice. This year, the members of New Directions compete amongst themselves to be the "new Rachel" and hold open auditions to find a fresh crop of students. Meanwhile, the graduating class leaves the comforts of McKinley for the real world where Rachel struggles to please her demanding NYADA teacher and Kurt second-guesses his decision to stay in Lima.

To kick off GLEE's fourth season, Golden Globe Award winner and Academy Award nominee Kate Hudson will join the cast in a six-episode arc. In her first return to television since "Sex in the City," Emmy Award-winning actress and fashion icon Sarah Jessica Parker also will guest-star next season.

Since its debut, GLEE has become a bona fide cultural phenomenon, received prestigious honors including the Golden Globe Award and the Peabody Award and singlehandedly made glee clubs cool again. The series boasts critical acclaim, a die-hard fan base, two Grammy Award nominations, two platinum and three gold albums, more than 43 million songs and over 12 million albums sold worldwide, two sold-out concert tours, a 3D movie, four Emmy Awards and three Golden Globes, including the award for Best Television Series - Comedy or Musical.

For the past three seasons, the glee club's curly-haired leader has been WILL SCHUESTER (Matthew Morrison), a talented young teacher whose main objectives are to take the club to Nationals and marry his sweetheart and colleague, EMMA PILLSBURY (Jayma Mays). New Directions' aspiring stars include RACHEL (Lea Michele), a pitch-perfect singer who has been accepted to NYADA and has dreams of a starring role on Broadway; FINN (Cory Monteith), the jock with two left feet who left his sweetheart behind to join the military; KURT (Chris Colfer), the driven and confident kid with a heart of gold; MERCEDES (Amber Riley), a powerhouse vocalist with a record contract; ARTIE (Kevin McHale), a performer with tons of street cred who isn't held back by his wheelchair; TINA (Jenna Ushkowitz), a strong and opinionated goth chick; and the fly dancer MIKE (Harry Shum).

Rounding out the GLEE club is Kurt's main squeeze, heartthrob BLAINE (Darren Criss); the arrogant and cocky crooner-with-a-soft-side, PUCK (Mark Salling); ivy-leaguer QUINN (Dianna Agron); the trouty-mouth with a knack for celebrity mimicry, SAM (Chord Overstreet); and the dynamic dim-witted cheerleading duo of BRITTANY (Heather Morris) and SANTANA (Naya Rivera). Mr. Schuester's heart is in the right place and he is determined to help the kids in every aspect of life, but at every turn he must battle with his nemesis, SUE SYLVESTER (Emmy Award-winning actress Jane Lynch), the conniving cheerleading coach with a bun in the oven.

Four newcomers also join the musical comedy when it returns this fall. In the season premiere, Rachel lands in New York City to attend NYADA and meets BRODY WESTON (Dean Geyer), a handsome upperclassman who shows an interest in her. Meanwhile, back at McKinley, squeaky clean sophomore MARLEY ROSE (Melissa Benoist) and Puck's bad-boy younger half-brother, JAKE PUCKERMAN (Jacob Artist), both try out for the glee club and Sue Sylvester has a new sidekick with Cheerio! KITTY (Becca Tobin).

In addition to the regular cast, GLEE has featured guest appearances by a wide range of talented performers, including Carol Burnett, Kristin Chenoweth, Whoopi Goldberg, Kathy Griffin, Jonathan Groff, Ricky Martin, Idina Menzel, Olivia Newton-John and Britney Spears. Neil Patrick Harris and Gwyneth Paltrow both won Emmy Awards for their guest appearances on the show.

GLEE is produced by Ryan Murphy Television in association with 20th Century Fox Television. Ryan Murphy, Brad Falchuk and Ian Brennan are co-creators of the series. Murphy, Falchuk, Brennan and Dante Di Loreto serve as executive producers.


Previous Thread
Part 1 - [TV Series] Glee | Golden Globe 2011 Nominee for Best TV Series Comedy/Musical
Part 2 - [TV Series] Glee | Nominee Best Comedy Series KTVA2011 - Part 1
Part 3 -[TV Series] Glee | Golden Globe 2012's Best TV Series - Comedy Or Musical Nominee

Seriously, Read this First
RULES FORUM TV

Quote:

[*]Gunakan tag spoiler untuk pembahasan episode baru sampai 3 hari setelah tanggal rilis.
[*]Tidak meng-quote postingan yang panjang dan terdapat gambar di dalamnya.
[*]Tidak perlu posting nunggu link, izin sedot, izin donlot pahe, nunggu subtitle, dsb di thread. Maksimalkan penggunaan VM/PM untuk mengucapkan terimakasih.



Frequently Asked Question
Quote:
TBA



sylentsward - 11/04/2012 12:56 AM
#2

Download Links
[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread


Latest Episode
Season 4 Episode 1 | The New Rachel
Page 120 Page 121 Page 122
airdate September 13th, 2012


Next Episode
Season 4 Episode 2 | Britney 2.0
airdate September 20th, 2012
[youtube]cwiXjuwpkEA[/youtube]





sylentsward - 11/04/2012 12:56 AM
#3

Season 1
Quote:

Spoiler for 1


CTOU




Season 2
Quote:

Spoiler for 2


CTOU




Season 3
Quote:

Spoiler for 3

Glee.S03.BDRip.XviD-DEMAND
XviD 624×352 | MP3 VBR | 350MB x 22

Netload
[CODE]http://pastebin.com/67vr1Qjj[/CODE]

Uploaded.to
[CODE]http://pastebin.com/CLj8v72g[/CODE]

Rapidgator
[CODE]http://pastebin.com/bzRgm46E[/CODE]


CTOU
sylentsward - 11/04/2012 12:57 AM
#4

Glee: Discography
Quote:

Spoiler for Season 1

Glee: The Music, Karaoke Version | Here
Glee: The Music, The Complete Season 1 | Here
Glee: The Music, Volume 6 | Here
Glee: The Music, Volume 7 | Here Here

CTOU
sylentsward - 11/04/2012 12:58 AM
#5

The Glee Project

Season 2
Spoiler
sylentsward - 11/04/2012 12:59 AM
#6

reserved #6 [terakhir]
wilson0804 - 11/04/2012 01:12 AM
#7

reserved
wilson0804 - 11/04/2012 01:13 AM
#8

ane reserved lagi ya D
1712174 - 11/04/2012 01:33 AM
#9

horreee rumahh baruuu :selamat
ane maw nton online ngikutin jam airing sana ada yang taw web nya buat buffer ngaa gan? D *penasaran klimaks* hahaha

Quote:
Original Posted By friendboy
yes rumah baru \)

foto2 promo episode 16 - Saturday Night Glee-ver

Spoiler for pic
[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread

[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread

itu yang difoto kedua tuh si pemenang ke empat TGP I ya?


iyaa gan itu si alex..stauu ane dia runner up ke2 alias pemenang ke4..cmiiw Peace:
920796 - 11/04/2012 01:37 AM
#10

waaaa thread baruu!! meskipun ane jarang ngepost, tapi tetep excited banget nih nungguin eps 15
4114071 - 11/04/2012 01:40 AM
#11

new episode, finally!
rumah baru :3
can't wait to see Quinn. I care about her more than Blaine.
uniunet - 11/04/2012 01:50 AM
#12

:selamat :selamat :selamat :selamat wooooooooooooooooooo ruuummmmahhhhh bbbbbaaaaaaarrrrrruuuu :selamat :selamat :selamat :selamat


bisa tidur nyenyak sambil nunggu glee pagi ini...... semoga ga telat streamingnya....
daigo_madoka - 11/04/2012 01:52 AM
#13

Hore rumah baru. D
Nggak sabar nunggu link downloadnya ntar pagi. D
2569447 - 11/04/2012 02:08 AM
#14

jadi penghuni PejWan ah~
hehehe~

BTW, paket iTunes nya dong agan Wilson~
lariza - 11/04/2012 04:24 AM
#15

akhirnya rumah baru :selamat (sayang ga dapet pejwan :nohope *halaaah*)

tinggal hitungan jam penantian 7 minggu berakhir :')
can't wait to see Quinn after the accident, and Cooper Anderson! *kalo bukan krn Matt Bomer gue sih ogah ngurusin Blaine :shutup
tryo990 - 11/04/2012 07:07 AM
#16

waah akhirnya rumah baru juga \)
icip-icip rumah baruu yaah, sambil nunggu link paket lagu dari iTunes D
:selamat :selamat :selamat
sylentsward - 11/04/2012 07:21 AM
#17

Spoiler for
Penting
Soal thread, kita semua disini kan ada yang sebagian sudah terbagi di Kaskus Beta dan sebagian masih di Kaskus Lama. Perlu diketahui bahwa postingan yang diedit di Kaskus Beta tidak akan kelihatan ada perubahan apa-apa di Kaskus Lama, begitu juga sebaliknya.

Berhubung saya sudah ditarik ke Kaskus Beta, maka yang masih menggunakan Kaskus Lama tidak akan bisa melihat perubahan apa-apa di Page 1 (makanya tulisan NO REPLY yang merah besar itu masih muncul, yang satu itu hiraukan saja :nohope\).

Tidak akan ada link yang bisa direkap selama bug vital ini belum diperbaiki. Bukan hanya karena soal edit-mengedit ini saja, tapi juga karena inkompatibilitas link antara Kaskus Beta dan Kaskus Lama. Salahkan pihak developer Kaskus Beta soal ini (sudah dua bulan belum ada bug fixes sama sekali hammer\). Penghuni Kaskus Beta mungkin bisa mulai serempak mengirimkan aduan resmi soal bug report yang satu ini lewat menu feedback (atau apakah ada thread bug report di Kaskus Beta?).


Somewhat resolved. Bagian yang gak bisa diedit ternyata adalah Post #1.
radi16 - 11/04/2012 07:49 AM
#18

Semoga bugs nya cepet beres deh...
Can't wait for the new episode.


CONGRATS RUMAH BARU :selamat:selamat
andz92 - 11/04/2012 08:05 AM
#19

Congratz rumah baru nih D
sambil nunggu postingan episode 15 yang hari ini akirnya keluar D

beer: beer: beer: beer:
wilson0804 - 11/04/2012 08:41 AM
#20

foto2 promo episode 16 - Saturday Night Glee-ver

Spoiler for pic
[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread

[TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread

itu yang difoto kedua tuh si pemenang ke empat TGP I ya?
Page 1 of 150 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > LOEKELOE > MOVIES > TV > [TV Series] Glee | Season 4 | The Official Thread