Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10
Total Views: 14768 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 500 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

.sippirilly. - 20/04/2012 11:27 AM
#281

Quote:
Original Posted By chiloGG
aku mau juga plubar :mewek ...


minta aja sama sang [COLOR="White"]calon RL kk D
pasukane akeh iku p[/COLOR]
BakulRombeng - 20/04/2012 11:28 AM
#282

Quote:
Original Posted By chiloGG

recsel :2thumbup


lho sampean pow mboten purun think: ...
ngakaks


raiso opo opo aku nohope:
isoku cuman manggung carrier tok D
.sippirilly. - 20/04/2012 11:29 AM
#283

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
kupo ae nohope:

sangar kk recsel


sangar opone se mbeng hammer:

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
aku geleme cuman dadi RI 1 nohope:


dimulai dari [COLOR="White"]RL , nanti bisa jadi RI 1 \)
dari yang kecil nanti pasti bisa besar pp[/COLOR]
chiloGG - 20/04/2012 11:30 AM
#284

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


minta aja sama sang [COLOR="White"]calon RL kk D
pasukane akeh iku p[/COLOR]

genit: ngacir:
Quote:
Original Posted By BakulRombeng


raiso opo opo aku nohope:
isoku cuman manggung carrier tok D


jarene kaka nduwur kwi kon jaluk sampean kang ngakaks ...
=
ane tetep dukung sampean kaka :sup2 ...
BakulRombeng - 20/04/2012 11:31 AM
#285

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


minta aja sama sang kk D
pasukane akeh iku p

klonenganku lho cuman 2 tok :mewek
BakulRombeng - 20/04/2012 11:31 AM
#286

Quote:
Original Posted By chiloGG

genit: ngacir:


jarene kaka nduwur kwi kon jaluk sampean kang ngakaks ...
=
ane tetep dukung sampean kaka :sup2 ...


Quote:
Original Posted By .sippirilly.


sangar opone se mbeng hammer:



dimulai dari [COLOR="White"]RL , nanti bisa jadi RI 1 \)
dari yang kecil nanti pasti bisa besar pp[/COLOR]


arek 2 iki podo nglindur kabeh nohope:
kurang potas ternyata ngacir:
.sippirilly. - 20/04/2012 11:31 AM
#287

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
raiso opo opo aku nohope:
isoku cuman manggung carrier tok D


cowok kalo manggung carrier pasti terlihat oke...
kok awakmu sek pancet sakmono ? pp Peace:



ngacir:
BakulRombeng - 20/04/2012 11:32 AM
#288

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


cowok kalo manggung carrier pasti terlihat oke...
kok awakmu sek pancet sakmono ? pp Peace:



ngacir:


gagal ganteng ya kk :mewek
chiloGG - 20/04/2012 11:33 AM
#289

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

arek 2 iki podo nglindur kabeh nohope:
kurang potas ternyata ngacir:


ngakaks
meh neng ndi kang think: ...
melu2 ngacir: ...
.sippirilly. - 20/04/2012 11:33 AM
#290

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
klonenganku lho cuman 2 tok :mewek


alahh preetttt pp

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
arek 2 iki podo nglindur kabeh nohope:
kurang potas ternyata ngacir:


ora nglindur..wes tangi ket mau kok pp
.sippirilly. - 20/04/2012 11:34 AM
#291

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
gagal ganteng ya kk :mewek


hahahhahahhaa ngakak ngakak
sudahhh gak bisa diapa2in lagi itu p

cabalss eeaaa peluk

Quote:
Original Posted By chiloGG
ngakaks
meh neng ndi kang think: ...
melu2 ngacir: ...


sek nang kene kan o
BakulRombeng - 20/04/2012 11:35 AM
#292

Quote:
Original Posted By chiloGG


ngakaks
meh neng ndi kang think: ...
melu2 ngacir: ...

nang ken ae wes nohope:
Quote:
Original Posted By .sippirilly.


alahh preetttt pp



ora nglindur..wes tangi ket mau kok pp

tangi neng alam liyo nohope:
BakulRombeng - 20/04/2012 11:36 AM
#293

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


hahahhahahhaa ngakak ngakak
sudahhh gak bisa diapa2in lagi itu p

cabalss eeaaa peluk



sek nang kene kan o


tapi wes cukup ganteng lah :cool
mayan kok :cool
chiloGG - 20/04/2012 11:36 AM
#294

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


hahahhahahhaa ngakak ngakak
sudahhh gak bisa diapa2in lagi itu p

cabalss eeaaa peluk
sek nang kene kan o

woke deh linux2: ...


Quote:
Original Posted By BakulRombeng

nang ken ae wes nohope:

tangi neng alam liyo nohope:


ngakaks
ngopo seh kang think: ngakaks ...

.sippirilly. - 20/04/2012 11:37 AM
#295

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
nang ken ae wes nohope:

tangi neng alam liyo nohope:


opo se mbeng mad:

kamu tidak perlu stress seperti itu o
majulah..majulah..kamu pasti bisa :angel


ngakaks

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
tapi wes cukup ganteng lah :cool
mayan kok :cool


ndelok se ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10
BakulRombeng - 20/04/2012 11:37 AM
#296

Quote:
Original Posted By chiloGG

woke deh linux2: ...




ngakaks
ngopo seh kang think: ngakaks ...



hambuh iki podo ngomongne opo nohope:
aku dewe yo bingung kok hammer:
.sippirilly. - 20/04/2012 11:38 AM
#297

Quote:
Original Posted By chiloGG
woke deh linux2: ...



ngakaks
ngopo seh kang think: ngakaks ...


gak siap2 jumatan tah iki think:
BakulRombeng - 20/04/2012 11:39 AM
#298

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


opo se mbeng mad:

kamu tidak perlu stress seperti itu o
majulah..majulah..kamu pasti bisa :angel


ngakaks



ndelok se ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10


iyo kan ?
ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10
BakulRombeng - 20/04/2012 11:41 AM
#299

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


gak siap2 jumatan tah iki think:


ra usum ngacir:
chiloGG - 20/04/2012 11:42 AM
#300

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


hambuh iki podo ngomongne opo nohope:
aku dewe yo bingung kok hammer:

mb prilly kae lho kang ngakaks ...
aku mung melu2 hammer: ...

Quote:
Original Posted By .sippirilly.

gak siap2 jumatan tah iki think:

sik tow mb D ...

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

iyo kan ?


Quote:
ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10

Page 15 of 500 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10