Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10
Total Views: 14768 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 500 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

BakulRombeng - 20/04/2012 06:50 PM
#381

Quote:
Original Posted By kernellinux
Sugeng sonten sedherek sedaya kiss

Kok koyone mesra banget sing neng nduwur opo maneh sing umbelan p


sopo wi seng umbelen p
.sippirilly. - 20/04/2012 06:54 PM
#382

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
pengenyekan iki mad:
lha wong unyu koyok ngene kok dikiro umbelen peluk


koyok ngono diomong unyu hammer
pleasee dehh..melekk..melekkkk pp
kernellinux - 20/04/2012 06:55 PM
#383

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
sopo wi seng umbelen p


koyone sampeyan perlu diwenehi koco kanggo ngilo :ngacir

ning jobo udan trus saiki kejebak nang kantor ora iso mulih :mewek
BakulRombeng - 20/04/2012 06:55 PM
#384

postku ra ketok nohope:
BakulRombeng - 20/04/2012 06:56 PM
#385

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


koyok ngono diomong unyu hammer
pleasee dehh..melekk..melekkkk pp

kernellinux - 20/04/2012 07:00 PM
#386

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


koyok ngono diomong unyu hammer
pleasee dehh..melekk..melekkkk pp


bener banget sing iki, umbelan diarani unyu ngacir:

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
postku ra ketok nohope:


alibih iki p

[QUOTE=BakulRombeng;678578012]
BakulRombeng - 20/04/2012 07:02 PM
#387

Quote:
Original Posted By kernellinux
bener banget sing iki, umbelan diarani unyu ngacir:




alibih iki p



ampyun deh mbah
ora usah dikumando wis dilakoni mbah ngacir:


gak kuat neng kono kk, kebanteren :mewek
kernellinux - 20/04/2012 07:05 PM
#388

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
gak kuat neng kono kk, kebanteren :mewek


heeh mbah, jangkere podho teko :mewek

nubie koyo aku ora tau dikuwot :mewek
.sippirilly. - 20/04/2012 07:05 PM
#389

[COLOR="brown"][FONT="Century Gothic"] [QUOTE=BakulRombeng;678578012]
kernellinux - 20/04/2012 07:06 PM
#390

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


nggilani berbusa:


sek tak sambi-sambi :travel


adalah benar shakehand ngacir:
BakulRombeng - 20/04/2012 07:07 PM
#391

Quote:
Original Posted By kernellinux


heeh mbah, jangkere podho teko :mewek

nubie koyo aku ora tau dikuwot :mewek

podo mbah :mewek
Quote:
Original Posted By .sippirilly.


nggilani berbusa:


sek tak sambi-sambi :travel

wo mengenyek mad:
.sippirilly. - 20/04/2012 07:08 PM
#392

Quote:
Original Posted By kernellinux
bener banget sing iki, umbelan diarani unyu ngacir:


alibih iki p


ampyun deh mbah
ora usah dikumando wis dilakoni mbah ngacir:


ancen nggilani arek iku ngakak
.sippirilly. - 20/04/2012 07:09 PM
#393

Quote:
Original Posted By kernellinux
adalah benar shakehand ngacir:


toss disekkkk... ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
podo mbah :mewek

wo mengenyek mad:


ngenyek yok opo se mbeng o
kenyataan itu p
kernellinux - 20/04/2012 07:15 PM
#394

Quote:
Original Posted By .sippirilly.


ancen nggilani arek iku ngakak



Quote:
Original Posted By .sippirilly.


toss disekkkk... ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10



ngenyek yok opo se mbeng o
kenyataan itu p


jarene wong bijak : kenyataan itu pahit ngacir:
BakulRombeng - 20/04/2012 08:04 PM
#395

tak tinggal diluk lak sepi nohope:
kernellinux - 20/04/2012 08:06 PM
#396

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
tak tinggal diluk lak sepi nohope:


sami mbah, arep mulih mumpung udane rodo reda :ngacir;
BakulRombeng - 20/04/2012 08:10 PM
#397

Quote:
Original Posted By kernellinux


sami mbah, arep mulih mumpung udane rodo reda :ngacir;


lapo mulih kantor om nohope:
deny1986 - 20/04/2012 08:15 PM
#398

malem semuanya malus
izin namu ya kang D
BakulRombeng - 20/04/2012 08:17 PM
#399

Quote:
Original Posted By deny1986
malem semuanya malus
izin namu ya kang D


welkam kk D
salken malu:
dyztha77 - 20/04/2012 09:24 PM
#400

ayo pancal menehh ngacir:
Page 20 of 500 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10