Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10
Total Views: 14768 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 500 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

kernellinux - 16/04/2012 06:39 PM
#81

Quote:
Original Posted By vicriz


Laaah, nyandi ae kowe kang..?
Sampek aku kisinan gara2 kebrukan boto omah lawas ngakaks


maklum kang rodo gaptek, ora duwe bakat dadi hansip sing selalu siap sedia monitoring kabeh o
BakulRombeng - 16/04/2012 07:41 PM
#82

last post ra ketok sup:
Adha.19 - 16/04/2012 07:49 PM
#83

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
last post ra ketok sup:


wis ketok mas :matabelo
malam kediri ck
BakulRombeng - 16/04/2012 07:56 PM
#84

Quote:
Original Posted By Adha.19


wis ketok mas :matabelo
malam kediri ck


suwe ra ngetok awakmu ikih ck
kernellinux - 16/04/2012 07:58 PM
#85

Quote:
Original Posted By BakulRombeng
last post ra ketok sup:


Quote:
Original Posted By Adha.19


wis ketok mas :matabelo
malam kediri ck


sugeng dalu sedulur o

eh ada mbah rombeng neng kene o
Adha.19 - 16/04/2012 07:59 PM
#86

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


suwe ra ngetok awakmu ikih ck


repost gan
kok iso se, sampean kae sing ra tau ketok o
apa kabar kisss
Adha.19 - 16/04/2012 08:00 PM
#87

Quote:
Original Posted By kernellinux




sugeng dalu sedulur o

eh ada mbah rombeng neng kene o


sugeng dalu kisss
apa kabar kisss
BakulRombeng - 16/04/2012 08:02 PM
#88

Quote:
Original Posted By kernellinux




sugeng dalu sedulur o

eh ada mbah rombeng neng kene o

kk porter matabelo:
Quote:
Original Posted By Adha.19


repost gan
kok iso se, sampean kae sing ra tau ketok o
apa kabar kisss

lho lek aku ngetok terus kok D
apik iki, piye kabare D
kernellinux - 16/04/2012 08:03 PM
#89

Quote:
Original Posted By Adha.19


sugeng dalu kisss
apa kabar kisss


halo kang opo mbakyu iki?

salam kenal soko nubie o
dyztha77 - 16/04/2012 08:04 PM
#90

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

kk porter matabelo:

lho lek aku ngetok terus kok D
apik iki, piye kabare D


apik apik ae aku gan o
BakulRombeng - 16/04/2012 08:05 PM
#91

Quote:
Original Posted By dyztha77


apik apik ae aku gan o


ra takon kowe hammer:\mad:
kernellinux - 16/04/2012 08:06 PM
#92

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

kk porter matabelo:

lho lek aku ngetok terus kok D
apik iki, piye kabare D


aku nubie kang :mewek dudu poltel \( \(
BakulRombeng - 16/04/2012 08:09 PM
#93

Quote:
Original Posted By kernellinux


aku nubie kang :mewek dudu poltel \( \(


adalah HOAX kk \(
kernellinux - 16/04/2012 08:13 PM
#94

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


adalah HOAX kk \(


tenanan iki kang :mewek sing poltel kae mamang abi dengkul racing quad gardan \( \( \(
BakulRombeng - 16/04/2012 08:18 PM
#95

Quote:
Original Posted By kernellinux


tenanan iki kang :mewek sing poltel kae mamang abi dengkul racing quad gardan \( \( \(


wiwir dengkule yo 2500 cc lho om \(
kernellinux - 16/04/2012 08:21 PM
#96

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


wiwir dengkule yo 2500 cc lho om \(


iyo kang, sepuh ngaku nubie kae :mewek
Adha.19 - 16/04/2012 08:22 PM
#97

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

kk porter matabelo:

lho lek aku ngetok terus kok D
apik iki, piye kabare D


aku yo ngetok terus kok e p
apik pisan mase malus
kok gak tau ketok mas ary :eek

Quote:
Original Posted By kernellinux


halo kang opo mbakyu iki?

salam kenal soko nubie o


mbak yu mawon mase o
BakulRombeng - 16/04/2012 08:23 PM
#98

Quote:
Original Posted By kernellinux


iyo kang, sepuh ngaku nubie kae :mewek

sampeyan lho yo sepuh asline :mewek
Quote:
Original Posted By Adha.19


aku yo ngetok terus kok e p
apik pisan mase malus
kok gak tau ketok mas ary :eek



mbak yu mawon mase o

dadi sukarelawan bom bunuh diri jare D
kernellinux - 16/04/2012 08:27 PM
#99

Quote:
Original Posted By Adha.19


aku yo ngetok terus kok e p
apik pisan mase malus
kok gak tau ketok mas ary :eek



mbak yu mawon mase o


ngapuntene mbakyu o

regional bromo iki ngendi wae mbakyu?
BakulRombeng - 16/04/2012 08:28 PM
#100

Quote:
Original Posted By kernellinux


ngapuntene mbakyu o

regional bromo iki ngendi wae mbakyu?


regional petualang kuwi gan shutup:
dengkule dewo dewo recsel
Page 5 of 500 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10