Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10
Total Views: 14768 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 500 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

kernellinux - 16/04/2012 08:29 PM
#101

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

sampeyan lho yo sepuh asline :mewek

dadi sukarelawan bom bunuh diri jare D


tenanan nubie iki kang \( \( \(

yen ora nubie ora bakalan 4 taun ora lulus-lulus :mewek
BakulRombeng - 16/04/2012 08:30 PM
#102

ben ketok sopo seng malek nohope:
kernellinux - 16/04/2012 08:31 PM
#103

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


regional petualang kuwi gan shutup:
dengkule dewo dewo recsel


wah regional petualang :matabelo :matabelo

dengkule dewo opo dowo ngacir:

pisan nendang betty ben ketok pekine :bola
BakulRombeng - 16/04/2012 08:32 PM
#104

Quote:
Original Posted By kernellinux


wah regional petualang :matabelo :matabelo

dengkule dewo opo dowo ngacir:

pisan nendang betty ben ketok pekine :bola


lha mlaku 30 kilo jek pemanasan jare D shutup:
Adha.19 - 16/04/2012 08:33 PM
#105

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

sampeyan lho yo sepuh asline :mewek

dadi sukarelawan bom bunuh diri jare D


loh ya nyang boneng , neng endii kagets:

Quote:
Original Posted By kernellinux


ngapuntene mbakyu o

regional bromo iki ngendi wae mbakyu?


hura po po mase o
pasuruan, probolinggo dan lumajang DD
vicriz - 16/04/2012 08:35 PM
#106

Males malik Peace:
asbesn bengi siiik ngacir:
BakulRombeng - 16/04/2012 08:36 PM
#107

Quote:
Original Posted By Adha.19


loh ya nyang boneng , neng endii kagets:



hura po po mase o
pasuruan, probolinggo dan lumajang DD


kurang ngerti aku D
pokok koyok seng neng tipi tipi kui lho D
vicriz - 16/04/2012 08:41 PM
#108

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


kurang ngerti aku D
pokok koyok seng neng tipi tipi kui lho D


Kok ra quote aku
Jan jan cd:
Adha.19 - 16/04/2012 08:41 PM
#109

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


kurang ngerti aku D
pokok koyok seng neng tipi tipi kui lho D


piye se
aku tambah bingung bingung
BakulRombeng - 16/04/2012 08:45 PM
#110

Quote:
Original Posted By vicriz


Kok ra quote aku
Jan jan cd:

sori keliwatan maeng D
ra ndelok postmu blas soale Peace:
Quote:
Original Posted By Adha.19


piye se
aku tambah bingung bingung


aku dewe yo bingung D
Adha.19 - 16/04/2012 08:47 PM
#111

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

sori keliwatan maeng D
ra ndelok postmu blas soale Peace:


aku dewe yo bingung D


loh ya bingung
padahal lo soulmate te ngacir:
BakulRombeng - 16/04/2012 08:49 PM
#112

Quote:
Original Posted By Adha.19


loh ya bingung
padahal lo soulmate te ngacir:


wes ganti saiki gan D
duduk kuwi maneh D
Adha.19 - 16/04/2012 08:51 PM
#113

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


wes ganti saiki gan D
duduk kuwi maneh D


lohh ya genti sopo kie :betty
dikau selingkuh ya :betty
kernellinux - 16/04/2012 08:52 PM
#114

Quote:
Original Posted By BakulRombeng


lha mlaku 30 kilo jek pemanasan jare D shutup:


dustah kuwi :mewek

Quote:
Original Posted By Adha.19


loh ya nyang boneng , neng endii kagets:



hura po po mase o
pasuruan, probolinggo dan lumajang DD

wah taki pikir mung sekitar cemoro lawang o

Quote:
Original Posted By vicriz
Males malik Peace:
asbesn bengi siiik ngacir:


iki tak kuwot kang o
vicriz - 16/04/2012 08:55 PM
#115

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

sori keliwatan maeng D
ra ndelok postmu blas soale Peace:

Aseeek
yo ngunu lhhoo, jan seneng aku D

Quote:
Original Posted By kernellinux

iki tak kuwot kang o

Mlm minggu ndilok monasprix yooh ngacir:
BakulRombeng - 16/04/2012 08:56 PM
#116

Quote:
Original Posted By Adha.19


lohh ya genti sopo kie :betty
dikau selingkuh ya :betty

ora kok D
Quote:
Original Posted By kernellinux


dustah kuwi :mewek


wah taki pikir mung sekitar cemoro lawang o



iki tak kuwot kang o

fakta :cool
Quote:
Original Posted By vicriz

Aseeek
yo ngunu lhhoo, jan seneng aku D


Mlm minggu ndilok monasprix yooh ngacir:

sun sek nuh kiss
vicriz - 16/04/2012 08:58 PM
#117

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

ora kok D

fakta :cool

sun sek nuh kiss


:dpbigo:
kernellinux - 16/04/2012 09:00 PM
#118

Quote:
Original Posted By vicriz

Aseeek
yo ngunu lhhoo, jan seneng aku D


Mlm minggu ndilok monasprix yooh ngacir:


monasprix kuwi opo kang? lagi ngerti hammer:

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

ora kok D

fakta :cool

sun sek nuh kiss


aku disangkane dustah karo sepuh \( \( \(
vicriz - 16/04/2012 09:02 PM
#119

Quote:
Original Posted By kernellinux


monasprix kuwi opo kang? lagi ngerti hammer:



aku disangkane dustah karo sepuh \( \( \(


Balapan nang monas kui lho
GenG motor
ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10
BakulRombeng - 16/04/2012 09:02 PM
#120

Quote:
Original Posted By vicriz


:dpbigo:

ngakak
Quote:
Original Posted By kernellinux


monasprix kuwi opo kang? lagi ngerti hammer:



aku disangkane dustah karo sepuh \( \( \(


pesbukmu iku seng jenenge sopo om, lali aku bingung
Page 6 of 500 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10