Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10
Total Views: 14768 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 500 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

Adha.19 - 16/04/2012 09:07 PM
#121

Quote:
Original Posted By kernellinux


dustah kuwi :mewek


wah taki pikir mung sekitar cemoro lawang o



iki tak kuwot kang o


ndi ku cemoro lawang hammer:

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

ora kok D

fakta :cool

sun sek nuh kiss


ora salah yo ngacir:
kernellinux - 16/04/2012 09:08 PM
#122

Quote:
Original Posted By vicriz


Balapan nang monas kui lho
GenG motor
ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part  10


wah lagi ngerti maklum ora duwe tipi dadi ora ngerti berita p

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

ngakak


pesbukmu iku seng jenenge sopo om, lali aku bingung


cek buku tamu oanc kang o
vicriz - 16/04/2012 09:13 PM
#123

Quote:
Original Posted By BakulRombeng

ngakak


pesbukmu iku seng jenenge sopo om, lali aku bingung


Sek yo kang
aku tak opp disek ngacir: ngacir:
kernellinux - 16/04/2012 09:18 PM
#124

Quote:
Original Posted By Adha.19


ndi ku cemoro lawang hammer:



ora salah yo ngacir:


cedhak wit cemoro ono lawang kae lho mbakyu hammer:

Quote:
Original Posted By vicriz


Sek yo kang
aku tak opp disek ngacir: ngacir:


loh kok ngacir dhisik :mad
vicriz - 16/04/2012 10:39 PM
#125

Quote:
Original Posted By kernellinux


cedhak wit cemoro ono lawang kae lho mbakyu hammer:



loh kok ngacir dhisik :mad


sorry tas mangan aku maeng oms malus
kernellinux - 16/04/2012 10:53 PM
#126

Quote:
Original Posted By vicriz


sorry tas mangan aku maeng oms malus


hehehe gantian kang, aku arep opp dhisik wis ngantuk....mantengi layar monitor soko esuk soale hammer:
dyztha77 - 16/04/2012 11:04 PM
#127

Quote:
Original Posted By vicriz


sorry tas mangan aku maeng oms malus


loh , wes geek kih :matabelo
vicriz - 16/04/2012 11:52 PM
#128

Quote:
Original Posted By kernellinux


hehehe gantian kang, aku arep opp dhisik wis ngantuk....mantengi layar monitor soko esuk soale hammer:

hehehe ngakaks
aku yowis bar iki kangi
arep turu sisan, sesuk Mlebu isuk soalne hammers

Quote:
Original Posted By dyztha77


loh , wes geek kih :matabelo


Sopo sing geek kie..? bingungs
dyztha77 - 16/04/2012 11:54 PM
#129

Quote:
Original Posted By vicriz

hehehe ngakaks
aku yowis bar iki kangi
arep turu sisan, sesuk Mlebu isuk soalne hammers



Sopo sing geek kie..? bingungs


sampean D
kaskus geek = 10.000 post
vicriz - 17/04/2012 12:13 AM
#130

Quote:
Original Posted By dyztha77


sampean D
kaskus geek = 10.000 post


Kaskus Donator aku Oms malus
kernellinux - 17/04/2012 07:23 AM
#131

sugeng enjing sedulur kiss

awak seger siap mulai manjing maneh o
Ah.Farid - 17/04/2012 09:15 AM
#132

halo rkk..selamat pagi,,semangat ,merantau D
Ah.Farid - 17/04/2012 09:22 AM
#133

Quote:
Original Posted By Adha.19


ndi ku cemoro lawang hammer:



ora salah yo ngacir:


emomu lucu,,,wonge iyo gak yo,,,hehehehe ngakak
deny1986 - 17/04/2012 09:29 AM
#134

sugeng enjing semuanya kisss
nampak sepi kediri, ono wong pora nih bingung:
martonce - 17/04/2012 09:45 AM
#135

oke mamen repost
Ah.Farid - 17/04/2012 04:03 PM
#136

halo rkk...selamat sore buat semua D
Ah.Farid - 17/04/2012 04:16 PM
#137

semoga RKK bisa menginspirasi arek2 kediri untuk berkembang D
martonce - 17/04/2012 04:47 PM
#138

Quote:
Original Posted By Ah.Farid
semoga RKK bisa menginspirasi arek2 kediri untuk berkembang D


kembang opo kie gan D
kernellinux - 17/04/2012 08:37 PM
#139

Quote:
Original Posted By martonce


kembang opo kie gan D


yen ono kembang desa yo oleh kie kang o

segeng dalu sedaya kiss
ringinseven - 18/04/2012 09:42 AM
#140

pertamax di hari ini gan D

slamat beraktifitas

untuk yg ujian nasional semoga berhasil
Page 7 of 500 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ஜ۩۞۩ஜ Lounge Reg. Karesidenan Kediri Juli 2011 [Senin-Jumat wajib PRIME] ஜ۩۞۩ஜ - Part 10