Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3
Total Views: 51873 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 291 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

afbz - 05/05/2012 09:49 AM
#441

tos lami teu elol elol kadieu, daramang kang? teu karaos tos ngalih deui ka part 3
Achonx7 - 05/05/2012 11:50 AM
#442

helo epribadi, watsap?? hammer:

Planning KAREP CUP 2 tuh dibawah...




Planning Futsal KAREP:
[color=red]Minggu, 13 Mei 2012 - Jam 10.00
Peserta: Achonx7, Wiznutea, negativisme,
adbaj, ptsp, kerandafx, Zories, british, sok saha deui..[/color]

Planning KAREP CUP 2:
[color=red]Sabtu, 19 Mei 2012 - Jam 20.00
Lokasi: Gang Kopi, rumah mas Guntur [ID: Gunturep]
Acara: Turnamen PES2012, nobar Final Liga Champion
Peserta: Achonx7, CimaungBC.pwk, Wiznutea, dhadie.rizky, british, sok saha deui[/color]
Sanuk - 05/05/2012 12:42 PM
#443

Quote:
Original Posted By Achonx7
helo epribadi, watsap?? hammer:

Planning KAREP CUP 2 tuh dibawah...




Planning Futsal KAREP:
[color=red]Minggu, 13 Mei 2012 - Jam 10.00
Peserta: Achonx7, Wiznutea, negativisme,
adbaj, ptsp, kerandafx, Zories, british, sok saha deui..[/color]

Planning KAREP CUP 2:
[color=red]Sabtu, 19 Mei 2012 - Jam 20.00
Lokasi: Gang Kopi, rumah mas Guntur [ID: Gunturep]
Acara: Turnamen PES2012, nobar Final Liga Champion
Peserta: Achonx7, CimaungBC.pwk, Wiznutea, dhadie.rizky, british, sok saha deui[/color]


wow aya karep cup season 2 matabelo:

nubie tiasa ngiringan teu malu
gunturep - 05/05/2012 01:03 PM
#444

Siang Karepers yang makin ganteng kiss:

Itu PS nya ada brp gan ? Saya ada 2 tipi (1 LED 24" + 1 CRT 21").
masbox - 05/05/2012 01:15 PM
#445

Quote:
Original Posted By ptsp
iklan ah..

yang seneng ama the virgin.....

saksikan the virgin..selasa, 8 Mei 2012 di Lapangan Mapolres Purwakarta...
Mulai Pukul 14.00..
Opening Band ZUN 3 ...

hareupeun imah urang ngakaks

markiran deui ah army:

===================================
tes pasar ah D

cik ka ts, voting keun weh D

[quote=]
◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3
◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3
[/quote]
Achonx7 - 05/05/2012 01:22 PM
#446

Quote:
Original Posted By Sanuk
wow aya karep cup season 2 ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3

nubie tiasa ngiringan teu ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3

semua boleh ikut.. D

Quote:
Original Posted By gunturep
Siang Karepers yang makin ganteng ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3:

Itu PS nya ada brp gan ? Saya ada 2 tipi (1 LED 24" + 1 CRT 21").

blom tentu pake PS nih, bisa jadi PC lagi..




Planning Futsal KAREP:
[color=red]Minggu, 13 Mei 2012 - Jam 10.00
Peserta: Achonx7, Wiznutea, negativisme,
adbaj, ptsp, kerandafx, Zories, british, sok saha deui..[/color]

Planning KAREP CUP 2:
[color=red]Sabtu, 19 Mei 2012 - Jam 20.00
Lokasi: Gang Kopi, rumah mas Guntur [ID: Gunturep]
Acara: Turnamen PES2012, nobar Final Liga Champion
Peserta: Achonx7, CimaungBC.pwk, Wiznutea, dhadie.rizky, british, sok saha deui[/color]
adbaj - 05/05/2012 02:07 PM
#447

wilujeng siang sadayana . . D

besok aya jalan sehat,, adakah warga karep yang ikutan??? D
cimaungBC.pwk - 05/05/2012 02:32 PM
#448

Quote:
Original Posted By masbox
hareupeun imah urang ngakaks

markiran deui ah army:

===================================
tes pasar ah D

cik ka ts, voting keun weh D


vote polo :request
eta warna tulisan jeng badak na warna naon bingungs
gunturep - 05/05/2012 02:35 PM
#449

Quote:
Original Posted By adbaj
wilujeng siang sadayana . . D

besok aya jalan sehat,, adakah warga karep yang ikutan??? D


Disini dah pada sehat n ganteng cyinnn kiss:
masbox - 05/05/2012 02:47 PM
#450

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk


vote polo :request
eta warna tulisan jeng badak na warna naon bingungs


80% black. meh katingalina kalem + elegan cool:

jieun voting na atuh hammers:

minimal kuota :
kaos : 2 losin
polo : 15 pcs
cimaungBC.pwk - 05/05/2012 02:55 PM
#451

Quote:
Original Posted By masbox
80% black. meh katingalina kalem + elegan cool:

jieun voting na atuh hammers:

minimal kuota :
kaos : 2 losin
polo : 15 pcs


titah kuncen na weh si achonx D
urang jarang onlen ayena mah D

euweuh warna khas kaskus na eek:
adbaj - 05/05/2012 03:06 PM
#452

Quote:
Original Posted By masbox
hareupeun imah urang ngakaks

markiran deui ah army:

===================================
tes pasar ah D

cik ka ts, voting keun weh D


Vote Polo,, tp harga T-Shirt hammers

Quote:
Original Posted By gunturep
Disini dah pada sehat n ganteng cyinnn kiss:


halo mas guntur,, kisss
apa kbar?? malus

ngakaks
gmn udah beres ngurusin PT nya mas??? D

Quote:
Original Posted By Achonx7
semua boleh ikut.. D


blom tentu pake PS nih, bisa jadi PC lagi..




Planning Futsal KAREP:
[color=red]Minggu, 13 Mei 2012 - Jam 10.00
Peserta: Achonx7, Wiznutea, negativisme,
adbaj, ptsp, kerandafx, Zories, british, sok saha deui..[/color]

Planning KAREP CUP 2:
[color=red]Sabtu, 19 Mei 2012 - Jam 20.00
Lokasi: Gang Kopi, rumah mas Guntur [ID: Gunturep]
Acara: Turnamen PES2012, nobar Final Liga Champion
Peserta: Achonx7, CimaungBC.pwk, Wiznutea, dhadie.rizky, british, sok saha deui[/color]


Sok,, asupkeun lah saya KAREP CUP oge... D hehehee
masbox - 05/05/2012 03:35 PM
#453

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk


titah kuncen na weh si achonx D
urang jarang onlen ayena mah D

euweuh warna khas kaskus na eek:


ulah nuturkeun streamline wae atuh p
kudu laen ti nu laen cool:

*tuh geus jieun voting na di grup fb D
cimaungBC.pwk - 05/05/2012 05:24 PM
#454

Quote:
Original Posted By masbox
ulah nuturkeun streamline wae atuh p
kudu laen ti nu laen cool:

*tuh geus jieun voting na di grup fb D


nya minimal aya ciri bahwa eta baju kaskus p
urang ges vote D
sniperelite - 05/05/2012 06:34 PM
#455

wilujeung sonten ka sadayana....kiss

kumaha darang akang2 nu garanteng :cool



Via Cipularang
adbaj - 05/05/2012 06:41 PM
#456

Quote:
Original Posted By sniperelite
wilujeung sonten ka sadayana....kiss

kumaha darang akang2 nu garanteng :cool



Via Cipularang


darang kang . . ngakaks

ngiluan demo meureun tadi??? shutup:
Marvellls - 05/05/2012 07:36 PM
#457

wilujeung weungi beer:

aya nu ol teu nya think:
adbaj - 05/05/2012 08:06 PM
#458

Quote:
Original Posted By Marvellls
wilujeung weungi beer:

aya nu ol teu nya think:


haaadiiirrrr . . .
saya oL yeuh,, hehehee

nu lain mah keu mamingan meureun kang . . D
Marvellls - 05/05/2012 08:17 PM
#459

Quote:
Original Posted By adbaj
haaadiiirrrr . . .
saya oL yeuh,, hehehee

nu lain mah keu mamingan meureun kang . . D


si akang joker apa acan beraksi yeuh D

kmh Damang kangD
adbaj - 05/05/2012 08:31 PM
#460

Quote:
Original Posted By Marvellls
si akang joker apa acan beraksi yeuh D

kmh Damang kangD


joker?? bingungs

Alhamdulillah,, sae kang . . . akang kmha damang?? hnteu kmamana yeuh?? D
Page 23 of 291 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3