Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3
Total Views: 51873 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 29 of 291 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›

cimaungBC.pwk - 10/05/2012 07:42 AM
#561

Quote:
Original Posted By Ryza140308
o, kitu? ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3 lain na anu di cimaung teh,, wargi na didinya lain kang mun teu slah teh asep kitu? cimaung na di perumahan lain? ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3

gening kenal ang kagets:
eta mah raka abdi kang,anjeun na ge sami ngalih ka citalang beda sabumi jeng abdi
Ryza140308 - 10/05/2012 07:47 AM
#562

Quote:
Original Posted By kerandafx
Wilujeng enjing karep beer:
tah gening old kaskusna rapih deui D


enjing oge kang,, Yb
mank td na teu rapi ku naon kang? maklum kang katrok keneh yeuh,, D
Ryza140308 - 10/05/2012 07:52 AM
#563

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
gening kenal ang kagets:
eta mah raka abdi kang,anjeun na ge sami ngalih ka citalang beda sabumi jeng abdi


laahhh kang pan prnah ngbrol di karep,, ;) ngan tos lami c,
abdi oge nembean deui nimrung di karep,, D
kapungkur cimaung na dmn kang??
cimaungBC.pwk - 10/05/2012 08:09 AM
#564

Quote:
Original Posted By Ryza140308
laahhh kang pan prnah ngbrol di karep,, ;) ngan tos lami c,
abdi oge nembean deui nimrung di karep,, D
kapungkur cimaung na dmn kang??


oh enya o
sugan teh kenal kang hammer:
abdi mah di perumahan na kang
Zories - 10/05/2012 08:20 AM
#565

Quote:
Original Posted By Achonx7
:hn

FUTSAL KAREP

Waktu : Minggu, 13 Mei 2012 - jam 10.00 WIB
Lokasi : Golden Futsal, lapang 3

Yang udah konfirmasi :
Negativisme, cendol82, adbaj, ptsp, kerandafx, Zories, british, atmadinata, sniperelite, ryan

Sodara/temen sayah :
dhadie.rizky, anton, deny

Soal UDUNAN nanti dibagi rata, ada subsidi silang koq.. Peace:


Siap komandan.
86 army:
Eta udunan meren. . D
kerandafx - 10/05/2012 08:49 AM
#566

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
ges lah balanja di alfa weh hammer:
ngan kade weh kudu hudang isuk nohope:


wah tos bener dei nya kang eek:
gara2 error kapaksa ka beta dei yeuh nohope:


wkwkwk.. hayo kang ka old deui D

Quote:
Original Posted By Ryza140308
enjing oge kang,, Yb
mank td na teu rapi ku naon kang? maklum kang katrok keneh yeuh,, D


halo akang kasep D
biasa, pabalatak tampilana kamari, tapi ayeuna mah tos normal deui D
Zories - 10/05/2012 08:53 AM
#567

Quote:
Original Posted By kerandafx
wkwkwk.. hayo kang ka old deui D



halo akang kasep D
biasa, pabalatak tampilana kamari, tapi ayeuna mah tos normal deui D


Hai Cyin. . Lg apa nh. . :genit

Skip > Exorcism takut
kerandafx - 10/05/2012 08:58 AM
#568

Quote:
Original Posted By Zories
Hai Cyin. . Lg apa nh. . :genit

Skip > Exorcism takut


biasa... lagi gawe hammer
haduh... mudah2an beres sateuacan lohor \(\(

Exorcism... mantap nya... ngakaks
eta maksudna nu di FB tadi wengi sanes filmna, tapi aslina ngakaks
Ryza140308 - 10/05/2012 09:26 AM
#569

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk


oh enya o
sugan teh kenal kang hammer:
abdi mah di perumahan na kang



hehe,, D
sami kang abdi oge diperumahan hegar asih alias cimaung,, \)
aya c kang di anu nami na asep,, anjena damel di AFP dlu na polysindo texmaco.
btw cimaung na jalan naon kang, sugan weh apal wajah hungkul,, D
abdi mah jln. anyelir...
Ryza140308 - 10/05/2012 09:28 AM
#570
tuiredu
Quote:
Original Posted By kerandafx
wkwkwk.. hayo kang ka old deui D



halo akang kasep D
biasa, pabalatak tampilana kamari, tapi ayeuna mah tos normal deui D


o,, paingan kmri sy bk karep nie teu karuan pisan,,, D
Zories - 10/05/2012 09:34 AM
#571

Quote:
Original Posted By kerandafx
biasa... lagi gawe hammer
haduh... mudah2an beres sateuacan lohor \(\(

Exorcism... mantap nya... ngakaks
eta maksudna nu di FB tadi wengi sanes filmna, tapi aslina ngakaks

emg geus lohor ek kamana kitu ? p

Aslina ge teu heran, da geus cocok Peace:
masbox - 10/05/2012 11:24 AM
#572

Quote:
Original Posted By Zories
Siap komandan.
86 army:
Eta udunan meren. . D


ajakan si bembi maen putsal atuh D
ulah ulin wae ka jembatan cikampek ngakaks
Zories - 10/05/2012 01:01 PM
#573

Quote:
Original Posted By masbox
ajakan si bembi maen putsal atuh D
ulah ulin wae ka jembatan cikampek ngakaks


Siap kang. Ke ek dibetot lah. . D
Maklum kang, eta ka jembatan cikampek teh ek mangkal ceunah. . ngakaks
Achonx7 - 10/05/2012 01:51 PM
#574

futsalna futsalna, ceban sajam..

baradeee..... ngacir:



Futsal KAREP
Ryza140308 - 10/05/2012 02:50 PM
#575

Quote:
Original Posted By Achonx7
futsalna futsalna, ceban sajam..

baradeee..... ngacir:



Futsal KAREP


siaap kang,, :thumbup
di golden futsal yg dimunjul kan?
makkatutu - 10/05/2012 04:12 PM
#576

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
semangat cyiin kisss

damang kang,sawangsulna kumaha ?


apa aja boleeeh p


salam kenal :shaehand:
baca kaskus guide aja kang


sok mangga daftar ka kang achonx




kaskus forum purwakarta sering ngumpul iraha wae?. saya ge hoyong ngiring ngumpul kang. nyunkeun info tempat kumpulna dimana wae. insyaAllah enke saya ngiringan. hatur nuhun
Achonx7 - 10/05/2012 04:42 PM
#577

Quote:
Original Posted By makkatutu
kaskus forum purwakarta sering ngumpul iraha wae?. saya ge hoyong ngiring ngumpul kang. nyunkeun info tempat kumpulna dimana wae. insyaAllah enke saya ngiringan. hatur nuhun

tiap malem minggu, di Surabi Setiabudi.
deket gang kopi, sebelah salon Sonia.
konfirmasi dulu, udah sebulanan ga kumpul.. nohope:



Futsal KAREP
Zories - 10/05/2012 07:06 PM
#578

Hmmmm. . . . Mana kang.masbox teh. . army:
Eta miwarang abi ngajakan si bembi spy maen futsal. . . Ai kang.masboxna geuning can aya dilist, , kumaha hungkul eta teh. . ngakak
British - 10/05/2012 07:10 PM
#579

malem akang2 kiss

kang eta ai golden futsal teh dimana ?

sugan teh jadi di turbo..
Achonx7 - 10/05/2012 07:12 PM
#580

Quote:
Original Posted By British
malem akang2 ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3

kang eta ai golden futsal teh dimana ?

sugan teh jadi di turbo..

di munjul, antara perum munjul/bumi jaya dan RS Amira.
Page 29 of 291 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄۩ஜ Kaskuser Regional Purwakarta - KAREP™ ஜ ۩ ۞►[Prime ID] - Part 3