Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 455 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›

KB6LA - 23/04/2012 12:31 AM
#221

Quote:
Original Posted By atramd 
nya kang teu sawios ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
sok atuh kang di kuot deui nu abdi di palih luhur ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang D
ngarah aya padamelan ngantos delay ngakaks
atramd - 23/04/2012 12:32 AM
#222

Quote:
Original Posted By KB6LA


pami di kota mah nya kang D
tapas weh kitu, eta wae tos punah, gentos ku spongebob ngakaks

kotana meni di boldkeun kang p
orang kampuang meni asa kasungging berdukas

atramd - 23/04/2012 12:33 AM
#223

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
ngarah aya padamelan ngantos delay ngakaks

sip kang lah
ameh akang tereh bayaran nya shutup:

KB6LA - 23/04/2012 12:33 AM
#224

Quote:
Original Posted By atramd 
kotana meni di boldkeun kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
orang kampuang meni asa kasungging ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


bongan ku akang dibahas wae p
pedah biodata abdi cianjur kota hammer:
KB6LA - 23/04/2012 12:34 AM
#225

Quote:
Original Posted By atramd 
sip kang lah
ameh akang tereh bayaran nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang D
tapi ini terakhir tampaknya D
atramd - 23/04/2012 12:35 AM
#226

Quote:
Original Posted By KB6LA


bongan ku akang dibahas wae p
pedah biodata abdi cianjur kota hammer:

adeeeeuh suit suiw :siul
tapi melbourne mah tos kota lah kang :cool
ayeuna di cicurug tos aya hypermart +indomart kang :cool
+deuih pan ayeuna beus Bandung Sukabumi ngalangkung kadieu ngakak

atramd - 23/04/2012 12:36 AM
#227

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
tapi ini terakhir tampaknya D

naha make terakhir kang bingung
ada apa gitu kang bingung

KB6LA - 23/04/2012 12:37 AM
#228

Quote:
Original Posted By atramd 
adeeeeuh suit suiw ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tapi melbourne mah tos kota lah kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ayeuna di cicurug tos aya hypermart +indomart kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
+deuih pan ayeuna beus Bandung Sukabumi ngalangkung kadieu ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang tos kota ayeuna mah :2thumbup
edit atuh biodatana kang _____________________________ngakak
KB6LA - 23/04/2012 12:38 AM
#229

Quote:
Original Posted By atramd 
naha make terakhir kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ada apa gitu kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


teu kahartos atuh kang nu kamari dibahas ma o
mending beternak nu nyalira puguh think:
atramd - 23/04/2012 12:39 AM
#230

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang tos kota ayeuna mah :2thumbup
edit atuh biodatana kang _____________________________ngakak

ngedit underscore akang mening janten biru kang Peace:
isin ngedit biodata mah ngakaks

atramd - 23/04/2012 12:40 AM
#231

Quote:
Original Posted By KB6LA


teu kahartos atuh kang nu kamari dibahas ma o
mending beternak nu nyalira puguh think:

tah eta kang :2thumbup
abdi mah teu unga ingu ah kang nu iyeu we malu

KB6LA - 23/04/2012 12:40 AM
#232

Quote:
Original Posted By atramd 
ngedit underscore akang mening janten biru kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
isin ngedit biodata mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


akang nganggo anti sakit mata teu kang ?
tos teu aya masalah di beta oge nyaD
KB6LA - 23/04/2012 12:41 AM
#233

Quote:
Original Posted By atramd 
tah eta kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abdi mah teu unga ingu ah kang nu iyeu we ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang sae lah D
cekap klon 5 mah p
atramd - 23/04/2012 12:42 AM
#234

Quote:
Original Posted By KB6LA


akang nganggo anti sakit mata teu kang ?
tos teu aya masalah di beta oge nyaD

maksadna kang think:
kumaha yeuh bingung


atramd - 23/04/2012 12:44 AM
#235

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang sae lah D
cekap klon 5 mah p

cekap lah kang kangge barter mah shutup:
baydewey eniwey baslub
Spoiler for

saur di pekiwan gunakan multiquote
ieumah kalah di jajarkeun shutup:
ngakak


KB6LA - 23/04/2012 12:45 AM
#236

Quote:
Original Posted By atramd 
maksadna kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kumaha yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



Quote:
Original Posted By atramd 
cekap lah kang kangge barter mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
baydewey eniwey baslub
[spoiler=]
saur di pekiwan gunakan multiquote
ieumah kalah di jajarkeun ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
[/QUOTE]

addon obat sakit mata for beta kang D
nganggo teu?

tah dimulti kang D
isin ai duaan mah hammer:
atramd - 23/04/2012 12:47 AM
#237

Quote:
Original Posted By KB6LA





addon obat sakit mata for beta kang D
nganggo teu?

tah dimulti kang D
isin ai duaan mah hammer:

haduuuh salah ngaformat tadi ngakak
maklum teu di klik padahal aya nya di beti mah kantun klik capedes
tuman di talar janten luhur format spoiler handap format quote ngakak
-
teu apal kang
janten kumaha kitu??

KB6LA - 23/04/2012 12:48 AM
#238

Quote:
Original Posted By atramd 
haduuuh salah ngaformat tadi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
maklum teu di klik padahal aya nya di beti mah kantun klik ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tuman di talar janten luhur format spoiler handap format quote ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
-
teu apal kang
janten kumaha kitu??


janten rada iuh kang
huruf sareng Background na D

janten moal silau o
atramd - 23/04/2012 12:51 AM
#239

Quote:
Original Posted By KB6LA


janten rada iuh kang
huruf sareng Background na D

janten moal silau o

oh kitu nya kang D
beurat kang ngangge addon teh ieu ge tos rupi2 yeuh capedes[/QUOTE]

KB6LA - 23/04/2012 12:52 AM
#240

Quote:
Original Posted By atramd 
oh kitu nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
beurat kang ngangge addon teh ieu ge tos rupi2 yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


beurat nyah kang D
ulah ai beurat mah ah o
Page 12 of 455 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6