Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 455 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

atramd - 23/04/2012 12:54 AM
#241

si akang eta janten babacak nga kuotna bingung
di kuot nage teu wantun
hapunten kang abdi gara2 nyobian format quote nu di klik
hayoh di laanan janten kitu ngakak
KB6LA - 23/04/2012 12:56 AM
#242

Quote:
Original Posted By atramd 
si akang eta janten babacak nga kuotna ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
di kuot nage teu wantun
hapunten kang abdi gara2 nyobian format quote nu di klik
hayoh di laanan janten kitu ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


teu biasa nya kang ? D
akang mah pan nuju seueur latihan ngetik nya D
atramd - 23/04/2012 12:59 AM
#243

Quote:
Original Posted By KB6LA


teu biasa nya kang ? D
akang mah pan nuju seueur latihan ngetik nya D

eta oge kantos kang nyobian
kantun nyerat pan nya dina kolom
teras kantun enter D
tapi tadi mah format quote nu luhurna kahapus malus
janten kitu kajantenanna
hapunten kang :sorry
eta akang tos di edit lepat keneh deuih D
ke kang seuri heula nya

ngakak

atramd - 23/04/2012 01:00 AM
#244

Quote:
Original Posted By KB6LA


beurat nyah kang D
ulah ai beurat mah ah o

hoyong atuh kang nyobian D
linkna kintun lah kang di chat fb malus

ariaGADING - 23/04/2012 01:07 AM
#245

wah masih keneh rame nya didieu mah D
aya anu ngondang yeuh malus
KB6LA - 23/04/2012 01:08 AM
#246

Quote:
Original Posted By atramd 
hoyong atuh kang nyobian ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
linkna kintun lah kang di chat fb ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


mangga kang :email

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
wah masih keneh rame nya didieu mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
aya anu ngondang yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang D
iraha we lah kongres mah D
atramd - 23/04/2012 01:09 AM
#247

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah masih keneh rame nya didieu mah D
aya anu ngondang yeuh malus

wah aya si akang kagets:
teu perang yeuh kang Peace:

ariaGADING - 23/04/2012 01:10 AM
#248

Quote:
Original Posted By KB6LA


mangga kang :email



muhun kang D
iraha we lah kongres mah D


oh kitunya D
trayek anayar yeuh sigana si akang D

atramd - 23/04/2012 01:10 AM
#249

Quote:
Original Posted By KB6LA


mangga kang :email



muhun kang D
iraha we lah kongres mah D

muhun kang atos D
hatur nuhun kang malus
kin urang cobian yeuh D

ariaGADING - 23/04/2012 01:11 AM
#250

Quote:
Original Posted By atramd

wah aya si akang kagets:
teu perang yeuh kang Peace:



muhun kang malus
keur nginstall kang D
soft opening enjing yeuh Peace:
KB6LA - 23/04/2012 01:11 AM
#251

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
oh kitunya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
trayek anayar yeuh sigana si akang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang D
trayek ka kal bar shutup:
atramd - 23/04/2012 01:12 AM
#252

Quote:
Original Posted By ariaGADING


muhun kang malus
keur nginstall kang D
soft opening enjing yeuh Peace:

oh kitu nya :thumbup
nginstall bari posting atuh nya kang D
di tambihan ku kopi panas coffee:
mangstabs kang :2thumbup

ariaGADING - 23/04/2012 01:14 AM
#253

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
trayek ka kal bar shutup:


wow mantap yeuh D
kalbar mana kang malus
ariaGADING - 23/04/2012 01:15 AM
#254

Quote:
Original Posted By atramd

oh kitu nya :thumbup
nginstall bari posting atuh nya kang D
di tambihan ku kopi panas coffee:
mangstabs kang :2thumbup



muhun kang kitu :thumbup
ngan asa kukuruyuk yeuh beuteung \(

KB6LA - 23/04/2012 01:15 AM
#255

Quote:
Original Posted By atramd 
muhun kang atos ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
hatur nuhun kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kin urang cobian yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


kade kang bisi beurat D
pami beurat donatna ka abdikeun D
KB6LA - 23/04/2012 01:16 AM
#256

Quote:
Original Posted By ariaGADING 
wow mantap yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kalbar mana kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


duka kang kalbar mana D
eta weh ID na plat nomer D
atramd - 23/04/2012 01:16 AM
#257

Quote:
Original Posted By ariaGADING


muhun kang kitu :thumbup
ngan asa kukuruyuk yeuh beuteung \(


ke kang kukuruyuk mah sanes hayam jago kang Peace:
laper kang??
kantun muka kulkas we lah kang :addfriends

ariaGADING - 23/04/2012 01:17 AM
#258

Quote:
Original Posted By KB6LA


duka kang kalbar mana D
eta weh ID na plat nomer D


wah kitunya D
mantap eung batur mah ngangge plat nomer
abdi teu ayaan yeuh plat nomerna
janteun bahro panginteun nya kang D

atramd - 23/04/2012 01:18 AM
#259

Quote:
Original Posted By KB6LA


kade kang bisi beurat D
pami beurat donatna ka abdikeun D

bahahaha ngakaks
da ieumah donat nage tina tipung beas kang D
janten teu beurat, pami tina tarigu mah duka tah ngakaks

ariaGADING - 23/04/2012 01:19 AM
#260

Quote:
Original Posted By atramd

ke kang kukuruyuk mah sanes hayam jago kang Peace:
laper kang??
kantun muka kulkas we lah kang :addfriends



tah eta kang D
hayam jago tos kukuruyuk yeuh dina beuteung D
kulkasna di imah miotoha kang :sorry

Page 13 of 455 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6