Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 455 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›

KB6LA - 23/04/2012 01:19 AM
#261

Quote:
Original Posted By ariaGADING


wah kitunya D
mantap eung batur mah ngangge plat nomer
abdi teu ayaan yeuh plat nomerna
janteun bahro panginteun nya kang D



muhun nyaeta kang o
bahro ieu mah hammer:


Quote:
Original Posted By atramd

bahahaha ngakaks
da ieumah donat nage tina tipung beas kang D
janten teu beurat, pami tina tarigu mah duka tah ngakaks



tina tipung beas mah
meureubn teuas kang malu
atramd - 23/04/2012 01:20 AM
#262

Quote:
Original Posted By ariaGADING


tah eta kang D
hayam jago tos kukuruyuk yeuh dina beuteung D
kulkasna di imah miotoha kang :sorry


waduuuh cd
kedah keketrok atuh nya bingung
warung we lah kang nu caket D

ariaGADING - 23/04/2012 01:20 AM
#263

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun nyaeta kang o
bahro ieu mah hammer:




tina tipung beas mah
meureubn teuas kang malu


wah kade kang
bisi aya pulisi Peace:

KB6LA - 23/04/2012 01:22 AM
#264

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah kade kang
bisi aya pulisi Peace:


tong kitu ah kang takuts
engke abdi kabur deuih tabrakan:
ariaGADING - 23/04/2012 01:22 AM
#265

Quote:
Original Posted By atramd

waduuuh cd
kedah keketrok atuh nya bingung
warung we lah kang nu caket D



tah eta kang D
keketrok bisi di ketrok ngke ngakak
aya sih emih ngan males yeuh ngadamelna malus
atramd - 23/04/2012 01:22 AM
#266

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun nyaeta kang o
bahro ieu mah hammer:




tina tipung beas mah
meureubn teuas kang malu

apal we ari tukang ngueh mah Peace: ngakak
teuas ieumah kang jiga nu abdi ari gugah bobo ngakak
ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:

ariaGADING - 23/04/2012 01:22 AM
#267

Quote:
Original Posted By KB6LA


tong kitu ah kang takuts
engke abdi kabur deuih tabrakan:


tong kabur kang D
sogok we Peace:
KB6LA - 23/04/2012 01:23 AM
#268

Quote:
Original Posted By atramd
apal we ari tukang ngueh mah Peace: ngakak
teuas ieumah kang jiga nu abdi ari gugah bobo ngakak
ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir: ngacir:


alah eta siakang D
meni agul hammers
atramd - 23/04/2012 01:23 AM
#269

Quote:
Original Posted By ariaGADING


tah eta kang D
keketrok bisi di ketrok ngke ngakak
aya sih emih ngan males yeuh ngadamelna malus

hadeeeh di ketrok takut
ulah ah kang ari matak bahaya mah ngakak

KB6LA - 23/04/2012 01:24 AM
#270

Quote:
Original Posted By ariaGADING
tong kabur kang D
sogok we Peace:


kitu nya kang D
ku naon tah kang sogokna bingungs
atramd - 23/04/2012 01:25 AM
#271

Quote:
Original Posted By KB6LA


alah eta siakang D
meni agul hammers

sanes agul kang cd
emang kanyataan malu
kabur akh isin______________________________ ngacir:

ariaGADING - 23/04/2012 01:25 AM
#272

Quote:
Original Posted By atramd

hadeeeh di ketrok takut
ulah ah kang ari matak bahaya mah ngakak



tah eta kang takuts
mending keneh ngemih we lah daripada diketrok mah ngakak
ariaGADING - 23/04/2012 01:26 AM
#273

Quote:
Original Posted By KB6LA


kitu nya kang D
ku naon tah kang sogokna bingungs


ku awi we kang
nu ngora keneh nya kang ngakak
KB6LA - 23/04/2012 01:26 AM
#274

Quote:
Original Posted By atramd
sanes agul kang cd
emang kanyataan malu
kabur akh isin______________________________ ngacir:


meni imut si akang ai geus kitu teh D
kadieu urang sun :bettys
atramd - 23/04/2012 01:27 AM
#275

Quote:
Original Posted By ariaGADING


tah eta kang takuts
mending keneh ngemih we lah daripada diketrok mah ngakak

ke kang seuri heula ngakak
aya2 wae ngakak

KB6LA - 23/04/2012 01:27 AM
#276

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ku awi we kang
nu ngora keneh nya kang ngakak


ku awi nyah kang? ngakak
seukeutan tong ?malu
atramd - 23/04/2012 01:28 AM
#277

Quote:
Original Posted By KB6LA


meni imut si akang ai geus kitu teh D
kadieu urang sun :bettys

enggak mau
enggak mau enggak mau kakak :betty
ngakak

ariaGADING - 23/04/2012 01:29 AM
#278

Quote:
Original Posted By atramd

ke kang seuri heula ngakak
aya2 wae ngakak



wkwkwkwkwk
kade kang seuri wayah kieu mah bisi diketrokna ku hansip ngakak
ariaGADING - 23/04/2012 01:29 AM
#279

Quote:
Original Posted By KB6LA


ku awi nyah kang? ngakak
seukeutan tong ?malu


wkwkwkwk
sok we kang kumaha akang lah ngakak
KB6LA - 23/04/2012 01:30 AM
#280

Quote:
Original Posted By atramd
enggak mau
enggak mau enggak mau kakak :betty
ngakak


walah si akang ngakaks
meni jiga host dahsyat _____ngacir:
Page 14 of 455 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6