Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 455 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

atramd - 23/04/2012 01:30 AM
#281

Quote:
Original Posted By ariaGADING


wkwkwkwkwk
kade kang seuri wayah kieu mah bisi diketrokna ku hansip ngakak

ahahahahahahaha ngakak
teu aya hansip yeey di abdi mah kang ngakak
hansipna teu kabagean jatah kang janten marales ngakak

KB6LA - 23/04/2012 01:31 AM
#282

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wkwkwkwk
sok we kang kumaha akang lah ngakak


muhun atuh kang D
ayeuna mah mending kembali ke emih ngakak
atramd - 23/04/2012 01:32 AM
#283

Quote:
Original Posted By KB6LA


walah si akang ngakaks
meni jiga host dahsyat _____ngacir:

saha sih kang host dahsyat bingungs
si Olga Sapi'i kitu :bettys

KB6LA - 23/04/2012 01:34 AM
#284

Quote:
Original Posted By atramd
saha sih kang host dahsyat bingungs
si Olga Sapi'i kitu :bettys


hahaha muhun nya kang bingungs
atw abdi nu lepat capedes
ariaGADING - 23/04/2012 01:35 AM
#285

Quote:
Original Posted By atramd

ahahahahahahaha ngakak
teu aya hansip yeey di abdi mah kang ngakak
hansipna teu kabagean jatah kang janten marales ngakak



wah kitunya ngakak
di abdi aya hansip kang
ngan ngarondana di imah masing2 ngakak
atramd - 23/04/2012 01:36 AM
#286

Quote:
Original Posted By KB6LA


hahaha muhun nya kang bingungs
atw abdi nu lepat capedes

henteu kang abdi mah teu jiga batabig
ane lelaki seja'i kang :cool

ariaGADING - 23/04/2012 01:36 AM
#287

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun atuh kang D
ayeuna mah mending kembali ke emih ngakak


wah terpaksa kang
akhirna ngadamel oge yeuh emih ngakak
KB6LA - 23/04/2012 01:37 AM
#288

Quote:
Original Posted By atramd
henteu kang abdi mah teu jiga batabig
ane lelaki seja'i kang :cool


muhun kang abdi nu lepat p
pasti akang mah lebih mirip rapih amad D
KB6LA - 23/04/2012 01:38 AM
#289

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah terpaksa kang
akhirna ngadamel oge yeuh emih ngakak


sami abdi oge kukurubukan yeuh \(
males ka dapur p
ariaGADING - 23/04/2012 01:38 AM
#290

Quote:
Original Posted By atramd

henteu kang abdi mah teu jiga batabig
ane lelaki seja'i kang :cool



lelaki sejati
atawa lalakon sejati sigana yeuh si akang ngakak Peace:
ariaGADING - 23/04/2012 01:39 AM
#291

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami abdi oge kukurubukan yeuh \(
males ka dapur p


wah kitunya D
paling oge di dapur tepang sareung beuritnya kang ngakaks
atramd - 23/04/2012 01:42 AM
#292

Quote:
Original Posted By ariaGADING


wah kitunya ngakak
di abdi aya hansip kang
ngan ngarondana di imah masing2 ngakak

ah entos kang tong nyarioskeun hansip takut
abdi trauma yeuh kang ari nyebat2 hansip teh
kamari ge teu tiasa posting 1X24 jam berduka

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang abdi nu lepat p
pasti akang mah lebih mirip rapih amad D

tah eta kang :cool
hatur nuhun ah kang malus
peluk

Quote:
Original Posted By ariaGADING


lelaki sejati
atawa lalakon sejati sigana yeuh si akang ngakak Peace:

lalakon sejati sagala si akang teh
jiga di film wae ngakak

KB6LA - 23/04/2012 01:44 AM
#293

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah kitunya D
paling oge di dapur tepang sareung beuritnya kang ngakaks


muhun kang D
tapi aman da kandangna kosong tos 2 dinten D
KB6LA - 23/04/2012 01:45 AM
#294

Quote:
Original Posted By atramd
ah entos kang tong nyarioskeun hansip takut
abdi trauma yeuh kang ari nyebat2 hansip teh
kamari ge teu tiasa posting 1X24 jam berduka



tah eta kang :cool
hatur nuhun ah kang malus
peluk



lalakon sejati sagala si akang teh
jiga di film wae ngakak


sami sami kang shakehand
tapi eta muji teu haratis nya kang Peace:
ariaGADING - 23/04/2012 01:46 AM
#295

Quote:
Original Posted By atramd

ah entos kang tong nyarioskeun hansip takut
abdi trauma yeuh kang ari nyebat2 hansip teh
kamari ge teu tiasa posting 1X24 jam berduka


tah eta kang :cool
hatur nuhun ah kang malus
peluk


lalakon sejati sagala si akang teh
jiga di film wae ngakak



wkwkwkwk
kena wabah hansip nya kang ngakak

sanes film kang
sinetron Peace:

ariaGADING - 23/04/2012 01:47 AM
#296

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
tapi aman da kandangna kosong tos 2 dinten D


wah kitunya D
kosong tos pinter siganamah kang beuritna ngakaks
ariaGADING - 23/04/2012 01:47 AM
#297

atos rengse
abdi pamit heula ah Peace:
mangga ka sadayana ngacir:
atramd - 23/04/2012 01:50 AM
#298

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami sami kang shakehand
tapi eta muji teu haratis nya kang Peace:

wah kitu nya kang ;)
aku bales dengan kecupan aja kang kiss

Quote:
Original Posted By ariaGADING



wkwkwkwk
kena wabah hansip nya kang ngakak

sanes film kang
sinetron Peace:


muhun kang berdukas
janten sieun yeuh kang takuts
abdi dugika ngadamel trit oge di KSP capedes
tos 24 jam tapi abdi teu acan lepas wae hukuman capedes

KB6LA - 23/04/2012 01:51 AM
#299

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah kitunya D
kosong tos pinter siganamah kang beuritna ngakaks


muhun meureun kang D
gara2 si akang yeuh abdi jadi masak emih hammers
KB6LA - 23/04/2012 01:52 AM
#300

Quote:
Original Posted By atramd
wah kitu nya kang ;)
aku bales dengan kecupan aja kang kiss



muhun kang berdukas
janten sieun yeuh kang takuts
abdi dugika ngadamel trit oge di KSP capedes
tos 24 jam tapi abdi teu acan lepas wae hukuman capedes


awww capedes
ulah ah kang getek hammers hammers hammer
Page 15 of 455 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6