Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 19 of 455 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›

egamathany - 23/04/2012 02:04 PM
#361

Quote:
Original Posted By pawpaw01
wilujeng enjing cianjur kisss
mex beraktivitas D rainbow:


damang atuh kang
awis tepang yeuh D

Quote:
Original Posted By atramd
teu aya sasaha nya bingung:
urang ka kamar sanes heula we :travel


Quote:
Original Posted By KB6LA
woi kang D
jalan2 wae ih ayeuna mah p


Quote:
Original Posted By N.F.S
aya kang rabin teu ???
aya peryogi


mikum juragan
daramang kang
nuju naraon yeuh
asa ngarebut wae ngacir: ngakaks
N.F.S - 23/04/2012 02:10 PM
#362

Quote:
Original Posted By egamathany
damang atuh kang
awis tepang yeuh D




mikum juragan
daramang kang
nuju naraon yeuh
asa ngarebut wae ngacir: ngakaks


kang ega, kumpul deui minggu depan yu
pawpaw01 - 23/04/2012 02:13 PM
#363

Quote:
Original Posted By egamathany
damang atuh kang
awis tepang yeuh D










mikum juragan
daramang kang
nuju naraon yeuh
asa ngarebut wae ngacir: ngakaks



wih kang ega hi:
reuni yu ah aktipis KRC wowcantik
pawpaw01 - 23/04/2012 02:14 PM
#364

Quote:
Original Posted By N.F.S
kang ega, kumpul deui minggu depan yu


abdi mah
teu diajakan norose:
KB6LA - 23/04/2012 02:17 PM
#365

Quote:
Original Posted By atramd

wah tos hadir gening si akang o
jalan2 sakedap kang malus



asyik lah kang D
beja2 nya mun aya nu asik asik p

Quote:
Original Posted By egamathany


damang atuh kang
awis tepang yeuh D







mikum juragan
daramang kang
nuju naraon yeuh
asa ngarebut wae ngacir: ngakaks


yu kang ,
ngebut yuk ngacir:
atramd - 23/04/2012 02:18 PM
#366

Quote:
Original Posted By N.F.S
aya kang rabin teu ???
aya peryogi

teu aya kang
cobi dibumina atuh kang ngakaks

Quote:
Original Posted By egamathany


damang atuh kang
awis tepang yeuh D







mikum juragan
daramang kang
nuju naraon yeuh
asa ngarebut wae ngacir: ngakaks

kum sallam kang D
abdi mah biasa we kang nuju kieu linux2:
ngebut kumaha kang think:

Quote:
Original Posted By pawpaw01


wih kang ega hi:
reuni yu ah aktipis KRC wowcantik

naha nyebat kang Ega ka abdi yeuh bingung
lepat kuot teu kang Peace:

N.F.S - 23/04/2012 02:22 PM
#367

Quote:
Original Posted By pawpaw01
abdi mah
teu diajakan norose:


iyeu ambo kang D
minggu depan nya kang urang ngaliwet
pawpaw01 - 23/04/2012 02:28 PM
#368

Quote:
Original Posted By atramd

teu aya kang
cobi dibumina atuh kang ngakaks


kum sallam kang D
abdi mah biasa we kang nuju kieu linux2:
ngebut kumaha kang think:


naha nyebat kang Ega ka abdi yeuh bingung
lepat kuot teu kang Peace:



maenya lepat kang p
henteu ah ngakaks

Quote:
Original Posted By N.F.S


iyeu ambo kang D
minggu depan nya kang urang ngaliwet


waaaah di cianjur ngumpul wae yeuh jigana \(
tara kaleresan wae bingung:
atramd - 23/04/2012 02:30 PM
#369

Quote:
Original Posted By KB6LA


asyik lah kang D
beja2 nya mun aya nu asik asik p



yu kang ,
ngebut yuk ngacir:

naon sih kang nu asik bingungs
lagu ayu tingtong kang aya ge Peace:

Quote:
Original Posted By pawpaw01


maenya lepat kang p
henteu ah ngakaks



waaaah di cianjur ngumpul wae yeuh jigana \(
tara kaleresan wae bingung:

henteu nya kang ;)
jigana modus yeuh ngakaks

pawpaw01 - 23/04/2012 02:32 PM
#370

Quote:
Original Posted By atramd
naon sih kang nu asik bingungs
lagu ayu tingtong kang aya ge Peace:



henteu nya kang ;)
jigana modus yeuh ngakaks


hahahah muhun kang p
modus operandi ngakaks
atramd - 23/04/2012 02:34 PM
#371

Quote:
Original Posted By pawpaw01


hahahah muhun kang p
modus operandi ngakaks

oh kitu nya D
hapunten atuh kang di palih luhur kalah kahijikeun kuotna Peace:
cik akang ngadamel status deui atuh
kin urang komen lah ku abdi ngakaks

KB6LA - 23/04/2012 02:53 PM
#372

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
hapunten atuh kang di palih luhur kalah kahijikeun kuotna Peace:
cik akang ngadamel status deui atuh
kin urang komen lah ku abdi ngakaks


teu nanaon kang keu weh teu kedah repot D
nganggo acuk ieu ah , nu tadi mah kadodoran p
KB6LA - 23/04/2012 02:56 PM
#373

kamarana ieu teh bingung:
naha tos sepi deui berdukas
atramd - 23/04/2012 02:56 PM
#374

Quote:
Original Posted By KB6LA


teu nanaon kang keu weh teu kedah repot D
nganggo acuk ieu ah , nu tadi mah kadodoran p

akang mah seu'eur acukna gaduh distro nya?? ngakaks
eh kang akang ti iraha janten hansip kang shutup:

atramd - 23/04/2012 02:57 PM
#375

Quote:
Original Posted By KB6LA
kamarana ieu teh bingung:
naha tos sepi deui berdukas

tah gening mulai yeuh ngakak
ke ah seuri heula ngakak

KB6LA - 23/04/2012 02:59 PM
#376

Quote:
Original Posted By atramd

akang mah seu'eur acukna gaduh distro nya?? ngakaks
eh kang akang ti iraha janten hansip kang shutup:



muhun kang gaduh distro ngakaks
janten hansip kumaha kang ? o

Quote:
Original Posted By atramd

tah gening mulai yeuh ngakak
ke ah seuri heula ngakak



moal komeng nu ieu mah ah linux2:
atramd - 23/04/2012 03:02 PM
#377

Quote:

ngakak

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang gaduh distro ngakaks
janten hansip kumaha kang ? o



moal komeng nu ieu mah ah linux2:

eta akang ngagembok part 5 nya D
tapi di gembok ku akang mah aya keneh nu ngepost di handap ngakak
kirang pageuh jigana kang ngagembokna ngakak

KB6LA - 23/04/2012 03:03 PM
#378

Quote:
Original Posted By atramd
eta akang ngagembok part 5 nya D
tapi di gembok ku akang mah aya keneh nu ngepost di handap ngakak
kirang pageuh jigana kang ngagembokna ngakak


muhun kang D
gembokna pan imitasi ngakaks
hesehitut - 23/04/2012 03:04 PM
#379

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sok saha wae anu bade ngiringan D
atramd - 23/04/2012 03:07 PM
#380

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
gembokna pan imitasi ngakaks

haduuh dugika kituna eta ngakaks
gentos kang bahaya ngakaks

Quote:
Original Posted By hesehitut

Spoiler for

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sok saha wae anu bade ngiringan D

:request
abdi ngiring kang Eko nya malus
iraha ieuteh bingungs

Page 19 of 455 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6