Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 455 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

KB6LA - 23/04/2012 03:08 PM
#381

Quote:
Original Posted By hesehitut
Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


sok saha wae anu bade ngiringan D


wah euy rame yeuh jigana matabelo:
iraha dimana yeuh kang :matabelo
hesehitut - 23/04/2012 03:09 PM
#382

Quote:
Original Posted By atramd
haduuh dugika kituna eta ngakaks
gentos kang bahaya ngakaks


:request
abdi ngiring kang ----- nya malus
iraha ieuteh bingungs


wadoh kagets:
rada di sesor kang namina, edit edit edit kissmouth
sok ngadaregdeg shutup:
egamathany - 23/04/2012 03:11 PM
#383

Quote:
Original Posted By N.F.S
kang ega, kumpul deui minggu depan yu

hayu ah kang
curiga eta mah kedah di selenggarakeun D
Quote:
Original Posted By pawpaw01
wih kang ega hi:
reuni yu ah aktipis KRC wowcantik

hayu ah kang
iraha aya di cjrna
apa nuju di cianjurD
Quote:
Original Posted By KB6LA
asyik lah kang D
beja2 nya mun aya nu asik asik p


yu kang ,
ngebut yuk ngacir:

alim ah abdi mah
sieun di tilang ngakaks
Quote:
Original Posted By atramd
teu aya kang
cobi dibumina atuh kang ngakaks


kum sallam kang D
abdi mah biasa we kang nuju kieu linux2:
ngebut kumaha kang think:


naha nyebat kang Ega ka abdi yeuh bingung
lepat kuot teu kang Peace:


ngopi ngopi kang ah
coffee: ajib kang bilih palay hehe
KB6LA - 23/04/2012 03:12 PM
#384

Quote:
Original Posted By atramd
haduuh dugika kituna eta ngakaks
gentos kang bahaya ngakaks



:request
abdi ngiring kang Eko nya malus
iraha ieuteh bingungs


muhun kang ...
udunan atuh meser gembokna ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 23/04/2012 03:12 PM
#385

Quote:
Original Posted By hesehitut


wadoh kagets:
rada di sesor kang namina, edit edit edit kissmouth
sok ngadaregdeg shutup:

wah kitu nya kang ;)
brarti abdi tepat kang nebakna ngakaks
kin ku abdi di edit lah kang ngakaks

KB6LA - 23/04/2012 03:14 PM
#386

Quote:
Original Posted By egamathany
hayu ah kang
curiga eta mah kedah di selenggarakeun D


hayu ah kang
iraha aya di cjrna
apa nuju di cianjurD


alim ah abdi mah
sieun di tilang ngakaks



ngopi ngopi kang ah
coffee: ajib kang bilih palay hehe


teu acan aya acara ka cianjur yeuh p
tapi mun peminat gatheringna rame mah dijadikeun lah D
hesehitut - 23/04/2012 03:14 PM
#387

Quote:
Original Posted By KB6LA
wah euy rame yeuh jigana matabelo:
iraha dimana yeuh kang :matabelo


Quote:
Original Posted By egamathany
hayu ah kang
curiga eta mah kedah di selenggarakeun D

hayu ah kang
iraha aya di cjrna
apa nuju di cianjurD

alim ah abdi mah
sieun di tilang ngakaks

ngopi ngopi kang ah
coffee: ajib kang bilih palay hehe


kaping 29 april + kaping 6 mei kang, ngarah poll, touring + makaning
KB6LA - 23/04/2012 03:16 PM
#388

Quote:
Original Posted By hesehitut
kaping 29 april + kaping 6 mei kang, ngarah poll, touring + makaning



sok atuh kang didamel ti ayeuna list peserta naD
mun rame mah abdi maksakeun berangkat lah ngacir:
atramd - 23/04/2012 03:16 PM
#389

Quote:
Original Posted By egamathany

hayu ah kang
curiga eta mah kedah di selenggarakeun D

hayu ah kang
iraha aya di cjrna
apa nuju di cianjurD

alim ah abdi mah
sieun di tilang ngakaks


ngopi ngopi kang ah
coffee: ajib kang bilih palay hehe

hoyong atuh kang kopina :genit
kopi pait kang abdi mah nya D
sing seu'eur gulana kang coffee:

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang ...
udunan atuh meser gembokna ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

lah da mirah kang gembok mah
sok ti akang heula we talangan nya D
pendak lunas nya ngakaks


KB6LA - 23/04/2012 03:18 PM
#390

Quote:
Original Posted By atramd
hoyong atuh kang kopina :genit
kopi pait kang abdi mah nya D
sing seu'eur gulana kang coffee:



lah da mirah kang gembok mah
sok ti akang heula we talangan nya D
pendak lunas nya ngakaks


kieu lah kabiasaan buruk na teh norose: nohope: berdukas
tuman balanyuk :eek
atramd - 23/04/2012 03:19 PM
#391

Quote:
Original Posted By KB6LA


kieu lah kabiasaan buruk na teh norose: nohope: berdukas
tuman balanyuk :eek

ngakak
nyeta atuh kang nuju nguyang yeuh berduka
cebu mah aya kang ngakak

atramd - 23/04/2012 03:22 PM
#392

kamarana ieuteh bingung:
ngadadak jempling kieu takuts
egamathany - 23/04/2012 03:22 PM
#393

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
sok saha wae anu bade ngiringan D

Quote:
Original Posted By hesehitut
kaping 29 april + kaping 6 mei kang, ngarah poll, touring + makaning

sok kang tangtoskeun heula kaping sabaraha
awal bulan mah sok rada ajib jigana
sareng tempatna weh bade dimana
daftar weh kang saha hungkul anu bade ngiringan beer:

Quote:
Original Posted By KB6LA
teu acan aya acara ka cianjur yeuh p
tapi mun peminat gatheringna rame mah dijadikeun lah D


hayu ah kang ka cianjur
teu sono ngamaranggi jeung ngabubur yeuh
ngakaks
urang jadikeun ah gatheringna sup2:
egamathany - 23/04/2012 03:26 PM
#394

Quote:
Original Posted By atramd
hoyong atuh kang kopina maho
kopi pait kang abdi mah nya D
sing seu'eur gulana kang coffee:


lah da mirah kang gembok mah
sok ti akang heula we talangan nya D
pendak lunas nya ngakaks


ngakaks ti iraha kang janteun gemulai kieu
D nembe terang abdi mah ngakaks
kopi hideung meluncur coffee:
KB6LA - 23/04/2012 03:29 PM
#395

Quote:
Original Posted By atramd
ngakak
nyeta atuh kang nuju nguyang yeuh berduka
cebu mah aya kang ngakak


maenya sakitu orderan rame nguyang keneh wae o
cebu mah sipen kangge samsu kang wengi p
atramd - 23/04/2012 03:28 PM
#396

Quote:
Original Posted By egamathany


ngakaks ti iraha kang janteun gemulai kieu
D nembe terang abdi mah ngakaks
kopi hideung meluncur coffee:

wah kanyahoan si akang ngepost ti old nya D
eta emot pami di beti mah titik dua genit teh janten ngelay da p
pami di old mah pasti janten :betty
-
sip kang hatur nuhun kopina malus

KB6LA - 23/04/2012 03:30 PM
#397

Quote:
Original Posted By egamathany
sok kang tangtoskeun heula kaping sabaraha
awal bulan mah sok rada ajib jigana
sareng tempatna weh bade dimana
daftar weh kang saha hungkul anu bade ngiringan beer:




hayu ah kang ka cianjur
teu sono ngamaranggi jeung ngabubur yeuh
ngakaks
urang jadikeun ah gatheringna sup2:


muhun kang sono pisan D
ngabubur sareng maranggi nu dipangmayarkeun ngakaks
hesehitut - 23/04/2012 03:30 PM
#398

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
pawpaw01 - 23/04/2012 03:32 PM
#399

Quote:
Original Posted By hesehitut
Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


no 3 gentos ku abdi kang o
asa teu mantes eta mah shutup:
hesehitut - 23/04/2012 03:37 PM
#400

Quote:
Original Posted By pawpaw01
no 3 gentos ku abdi kang o
asa teu mantes eta mah shutup:


۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Page 20 of 455 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6