Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 455 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

KB6LA - 23/04/2012 03:39 PM
#401

Quote:
Original Posted By hesehitut
Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


tah rada mantes pami kitu mah D
nuhun kang shakehand
atramd - 23/04/2012 03:39 PM
#402

Quote:
Original Posted By hesehitut

Spoiler for

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sundul kang :sup2 :sup2 :sup2
ameh janten D

hesehitut - 23/04/2012 03:41 PM
#403

Quote:
Original Posted By KB6LA
tah rada mantes pami kitu mah D
nuhun kang shakehand


rada riweuh nya ngedit heula kissing:


sok saha deui anu bade, diOBRAL OBRAL OBRALLL .........
TANPA DIPUNGUT BIAYA SEPESERPUN, asal saridona we D
KB6LA - 23/04/2012 03:44 PM
#404

Quote:
Original Posted By hesehitut
rada riweuh nya ngedit heula kissing:


sok saha deui anu bade, diOBRAL OBRAL OBRALLL .........
TANPA DIPUNGUT BIAYA SEPESERPUN, asal saridona we D


nya muhun atuh kang D
pasti riweuh ngangge gambar kitu mah o

ka kang rabin weh di mekiwan shutup:
nganggo teks, ngarah gampil o
hesehitut - 23/04/2012 03:46 PM
#405

Quote:
Original Posted By KB6LA
nya muhun atuh kang D
pasti riweuh ngangge gambar kitu mah o

ka kang rabin weh di mekiwan shutup:
nganggo teks, ngarah gampil o


muhun kang sok we kang,
kang rabin na ditowel geura, cena gugah ngakaks
egamathany - 23/04/2012 03:46 PM
#406

Quote:
Original Posted By atramd
wah kanyahoan si akang ngepost ti old nya D
eta emot pami di beti mah titik dua genit teh janten ngelay da p
pami di old mah pasti janten :betty
-
sip kang hatur nuhun kopina malus

ngakaks ngakaks muhun kang
abdi mah ngangge suksak nu buhun we
teu ngartos ah nu betrand mah
ngakaks ngakaks
oo paingan atuh hammers

Quote:
Original Posted By KB6LA
muhun kang sono pisan D
ngabubur sareng maranggi nu dipangmayarkeun ngakaks

ngakaks komo bari 5 mangkok mah
ngakaks cjr cjr ah brangkatssss
hesehitut - 23/04/2012 03:47 PM
#407

Quote:
Original Posted By atramd
sundul kang :sup2 :sup2 :sup2
ameh janten D


sup sup sup
sup jagung sup ayam sup sapi sup jamur sup supan
D
KB6LA - 23/04/2012 03:50 PM
#408

Quote:
Original Posted By hesehitut


muhun kang sok we kang,
kang rabin na ditowel geura, cena gugah ngakaks


atos kang ditowel D
tapi malah janten tibra jigana ngakaks

Quote:
Original Posted By egamathany

ngakaks ngakaks muhun kang
abdi mah ngangge suksak nu buhun we
teu ngartos ah nu betrand mah
ngakaks ngakaks
oo paingan atuh hammers


ngakaks komo bari 5 mangkok mah
ngakaks cjr cjr ah brangkatssss


brgkat lah o
ngan jigana salah sahiji, mun teu 29 nya 6 D

siapkeun weh dana bubur 5 mangkok ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 23/04/2012 03:51 PM
#409

Quote:
Original Posted By egamathany

ngakaks ngakaks muhun kang
abdi mah ngangge suksak nu buhun we
teu ngartos ah nu betrand mah
ngakaks ngakaks
oo paingan atuh hammers


ngakaks komo bari 5 mangkok mah
ngakaks cjr cjr ah brangkatssss

oh kitu nya kang D
abdi mah tos kabiasan di beti kang :bettys
pami di old teh asa hareurin gening capedes

Quote:
Original Posted By hesehitut


sup sup sup
sup jagung sup ayam sup sapi sup jamur sup supan
D

si akang ieu ge ti old yeuh D
benten statusna offline gening Peace:
:request
sup ayam we kang 2000eun nya ngakaks

KB6LA - 23/04/2012 03:55 PM
#410

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya kang D
abdi mah tos kabiasan di beti kang :bettys
pami di old teh asa hareurin gening capedes



si akang ieu ge ti old yeuh D
benten statusna offline gening Peace:
:request
sup ayam we kang 2000eun nya ngakaks


punya aku gak dikemot kk :mewek
pundung ah :sorry
atramd - 23/04/2012 03:58 PM
#411

Quote:
Original Posted By KB6LA


punya aku gak dikemot kk :mewek
pundung ah :sorry

wah yang mana sihh cyiiin :bettys
maafkan aku ya cyiin kalo kelewat :sorry
ngakak

teguhryo - 23/04/2012 03:59 PM
#412

wih bade aya gath ning D
kaping sabaraha tah?
atramd - 23/04/2012 04:01 PM
#413

Quote:
Original Posted By teguhryo
wih bade aya gath ning D
kaping sabaraha tah?

duka nyeta kang D
abdi oge nuju ngintip yeuh malus

teguhryo - 23/04/2012 04:05 PM
#414

Quote:
Original Posted By atramd

duka nyeta kang D
abdi oge nuju ngintip yeuh malus


pami ayna2 smpe kaping 10 mei mah
abdi teu tiasa ngiringan \(
egamathany - 23/04/2012 04:07 PM
#415

Quote:
Original Posted By KB6LA
atos kang ditowel D
tapi malah janten tibra jigana ngakaks


brgkat lah o
ngan jigana salah sahiji, mun teu 29 nya 6 D

siapkeun weh dana bubur 5 mangkok ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang siaaap
ngan ulah uang aingnya hammers ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya kang D
abdi mah tos kabiasan di beti kang :bettys
pami di old teh asa hareurin gening capedes


si akang ieu ge ti old yeuh D
benten statusna offline gening Peace:
:request
sup ayam we kang 2000eun nya ngakaks


kangtos abdi nganggo nu enggal
mung kitu ning asa awam malu:
hesehitut - 23/04/2012 04:08 PM
#416

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 23/04/2012 04:10 PM
#417

Quote:
Original Posted By teguhryo

pami ayna2 smpe kaping 10 mei mah
abdi teu tiasa ngiringan \(

oh kitu nya kang D
mudah2an we atuh ayeuna2 kang :addfriends

Quote:
Original Posted By egamathany


muhun kang siaaap
ngan ulah uang aingnya hammers ngakaks



kangtos abdi nganggo nu enggal
mung kitu ning asa awam malu:

ah si akang bisa wungkul capedes
tapi tos tuman mah raoseun sih kang :addfriends

egamathany - 23/04/2012 04:17 PM
#418

Quote:
Original Posted By teguhryo
wih bade aya gath ning D
kaping sabaraha tah?


duka tah kang abdi ge ngantosan
ieu nuju diterawangD ingfona...

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya kang D
mudah2an we atuh ayeuna2 kang :addfriends


ah si akang bisa wungkul capedes
tapi tos tuman mah raoseun sih kang :addfriends


asal plus hiji wenya kang
ngakaks
sundulgans
teguhryo - 23/04/2012 04:18 PM
#419

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


ngakak
ieu maen masuken wae ngakaks
teu nanaon ketang.... D
egamathany - 23/04/2012 04:21 PM
#420

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


sundulgans sundulgans sundulgans
sundulgans sundulgans sundulgans
sundulgans sundulgans sundulgans
sundulgans sundulgans sundulgans
ku abdi di hedennan lahD
Page 21 of 455 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6