Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 22 of 455 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›

teguhryo - 23/04/2012 04:22 PM
#421

Quote:
Original Posted By atramd

oh kitu nya kang D
mudah2an we atuh ayeuna2 kang :addfriends


ah si akang bisa wungkul capedes
tapi tos tuman mah raoseun sih kang :addfriends


eh justru eta kang
bulan ayna...smpe 10mei
masih rariweh didieu na D
seu'eur pidameln D

Quote:
Original Posted By egamathany


duka tah kang abdi ge ngantosan
ieu nuju diterawangD ingfona...



asal plus hiji wenya kang
ngakaks
sundulgans

walah
di antos w kang
hasil penerawangan na
nerawang androk oge siga na mahir nya shutup: Peace:
KB6LA - 23/04/2012 04:24 PM
#422

Quote:
Original Posted By atramd

wah yang mana sihh cyiiin :bettys
maafkan aku ya cyiin kalo kelewat :sorry
ngakak



yaudah deh gapapa
daripada gamama :bettys

Quote:
Original Posted By teguhryo
wih bade aya gath ning D
kaping sabaraha tah?


yu ah ...:ngacir
atramd - 23/04/2012 04:25 PM
#423

Quote:
Original Posted By egamathany


duka tah kang abdi ge ngantosan
ieu nuju diterawangD ingfona...



asal plus hiji wenya kang
ngakaks
sundulgans

tah eta kang mangstabs lah :addfriends
timana we nya kang posting mah D
kin abdi ge bade nyobian ah ti old asa sono yeuh kisss

Quote:
Original Posted By teguhryo

eh justru eta kang
bulan ayna...smpe 10mei
masih rariweh didieu na D
seu'eur pidameln D


walah
di antos w kang
hasil penerawangan na
nerawang androk oge siga na mahir nya shutup: Peace:

oh enya nya pan ayeuna April keneh capedes
sibuk wae si akang mah yeuh :siul

KB6LA - 23/04/2012 04:25 PM
#424

Quote:
Original Posted By egamathany
muhun kang siaaap
ngan ulah uang aingnya hammers ngakaks




kangtos abdi nganggo nu enggal
mung kitu ning asa awam malu:


moal da kang o
moal uang aing hammer:
atramd - 23/04/2012 04:27 PM
#425

Quote:
Original Posted By KB6LA


yaudah deh gapapa
daripada gamama :bettys



yu ah ...:ngacir

sok di pungal pengkol kitu si akang mah capedes
ganini kali kang ngakaks
hayu atuh lajeng deui kang pami kitu mah ngacir2

teguhryo - 23/04/2012 04:28 PM
#426

Quote:
Original Posted By KB6LA


yaudah deh gapapa
daripada gamama :bettys



yu ah ...:ngacir


hayu kamana kang??
dtraktir ku akang?? D Peace:
hayu atuh :ngacir
KB6LA - 23/04/2012 04:28 PM
#427

Quote:
Original Posted By atramd
sok di pungal pengkol kitu si akang mah capedes
ganini kali kang ngakaks
hayu atuh lajeng deui kang pami kitu mah ngacir2


hayu kang D
raosna kamana yeuh ayeuna bingungs
KB6LA - 23/04/2012 04:29 PM
#428

Quote:
Original Posted By teguhryo
hayu kamana kang??
dtraktir ku akang?? D Peace:
hayu atuh :ngacir


muhun kang D
asal ulah uang aing weh cenah p
atramd - 23/04/2012 04:29 PM
#429

Quote:
Original Posted By KB6LA


hayu kang D
raosna kamana yeuh ayeuna bingungs

kumaha akang we abdi mah :bettys
ka bypass we kang naek odong2 shutup:
ngacir:

egamathany - 23/04/2012 04:32 PM
#430

Quote:
Original Posted By teguhryo
eh justru eta kang
bulan ayna...smpe 10mei
masih rariweh didieu na D
seu'eur pidameln D


walah
di antos w kang
hasil penerawangan na
nerawang androk oge siga na mahir nya shutup: Peace:

ngakaks terang wae ah si akang mah
pan diajar na oge ti akang basa harita
jaman ngangge pilor nu aya kaca buleudan
ngakaks ngakaks ngakaks hammers

Quote:
Original Posted By atramd
tah eta kang mangstabs lah :addfriends
timana we nya kang posting mah D
kin abdi ge bade nyobian ah ti old asa sono yeuh kisss

oh enya nya pan ayeuna April keneh capedes
sibuk wae si akang mah yeuh :siul


untung aya si switch kang
kamari2 mah hese uih ka nu buhun teh
D
Quote:
Original Posted By KB6LA
moal da kang o
moal uang aung hammer:


achtung achtung atuh
(bari culang cileung)
sieun aya hitler takuts hammers
KB6LA - 23/04/2012 04:32 PM
#431

Quote:
Original Posted By atramd
kumaha akang we abdi mah :bettys
ka bypass we kang naek odong2 shutup:
ngacir:


muhun kang da pantes keneh akang mah D
pan masih imut2 baby:
teguhryo - 23/04/2012 04:32 PM
#432

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
asal ulah uang aing weh cenah p


moal uang aing abdi mah kang ngakaks
da tara kasar abdi mah
janten uang akang w nya D Peace:
atramd - 23/04/2012 04:35 PM
#433

Quote:
Original Posted By egamathany

ngakaks terang wae ah si akang mah
pan diajar na oge ti akang basa harita
jaman ngangge pilor nu aya kaca buleudan
ngakaks ngakaks ngakaks hammers



untung aya si switch kang
kamari2 mah hese uih ka nu buhun teh
D


achtung achtung atuh
(bari culang cileung)
sieun aya hitler takuts hammers

muhun kang
bageur nya mimin teh gening :betty

KB6LA - 23/04/2012 04:35 PM
#434

Quote:
Original Posted By egamathany



achtung achtung atuh
(bari culang cileung)
sieun aya hitler takuts hammers


tiket achtung mah kang langkung mirah
daripada tiket calik D
KB6LA - 23/04/2012 04:36 PM
#435

Quote:
Original Posted By teguhryo
moal uang aing abdi mah kang ngakaks
da tara kasar abdi mah
janten uang akang w nya D Peace:


mangga atuh kang o
ai bade uang akang mah malus
atramd - 23/04/2012 04:37 PM
#436

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang da pantes keneh akang mah D
pan masih imut2 baby:

aduh janten isin yeuh malu
muhun kang abdi masih imut2 gitu kang :cool
hatur nuhun kakak peluk

hesehitut - 23/04/2012 04:40 PM
#437

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 23/04/2012 04:42 PM
#438

di kantun heula ah sadayana D
jalaran kedah ibak heula sonten ieuteh :cool
marangga nya ngacir:
hesehitut - 23/04/2012 04:46 PM
#439

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
KB6LA - 23/04/2012 04:57 PM
#440

Quote:
Original Posted By atramd
aduh janten isin yeuh malu
muhun kang abdi masih imut2 gitu kang :cool
hatur nuhun kakak peluk


bhahahahaha ngakaks
sami sami kang shakehand

kela seuri heula
ngakak
Page 22 of 455 | ‹ First  < 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6