Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 455 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

KB6LA - 23/04/2012 05:02 PM
#441

Quote:
Original Posted By hesehitut
Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


Quote:
Original Posted By hesehitut
Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


beureum atw hejo abdi mah oke kang D
ngan jigana rada mati mun gambarna gelap, mun seueur bodasna kumaha kang gambarna malus
hesehitut - 23/04/2012 05:13 PM
#442

Quote:
Original Posted By KB6LA
beureum atw hejo abdi mah oke kang D
ngan jigana rada mati mun gambarna gelap, mun seueur bodasna kumaha kang gambarna malus


anu bodas anu mana na kang ???
acukna atanapi anu mana???
KB6LA - 23/04/2012 05:21 PM
#443

Quote:
Original Posted By hesehitut
anu bodas anu mana na kang ???
acukna atanapi anu mana???


desainna kang D
seueuran bodasna. atanapi hideungna bodaskeun:thumbup
hesehitut - 23/04/2012 05:25 PM
#444

Quote:
Original Posted By KB6LA
desainna kang D
seueuran bodasna. atanapi hideungna bodaskeun:thumbup



kieu panginten kang???
duka kumaha nya???
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
KB6LA - 23/04/2012 05:26 PM
#445

Quote:
Original Posted By hesehitut
kieu panginten kang???
duka kumaha nya???
Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


tah muhun kang D
ini lebih baik :thumbup
atramd - 23/04/2012 07:45 PM
#446

ada orang kah disini bingung:
mudah2an we aya ah D
haddcrack - 23/04/2012 07:47 PM
#447

wilujeng poek sadayana
wah bade karempel?
hemmmm hoyong ngiring
atramd - 23/04/2012 07:49 PM
#448

Quote:
Original Posted By haddkrack
wilujeng poek sadayana
wah bade karempel?
hemmmm hoyong ngiring

wah aya sesepuh yeuh kagets:
muhun saurna mah kang D
hayu atuh ngiring D

KB6LA - 23/04/2012 07:52 PM
#449

Quote:
Original Posted By atramd
ada orang kah disini bingung:
mudah2an we aya ah D


Quote:
Original Posted By haddkrack
wilujeng poek sadayana
wah bade karempel?
hemmmm hoyong ngiring


kuot heula nu katinggal D
hayu ngiring kempelan D
atramd - 23/04/2012 07:54 PM
#450

Quote:
Original Posted By KB6LA




kuot heula nu katinggal D
hayu ngiring kempelan D

kempelan dimana kang bingungs
di bale desa sanes think:
hapunten kang abdi moal tiasa ngiring
kumargi sendal abdi pegat ieuteh berdukas

KB6LA - 23/04/2012 07:54 PM
#451

tapi lapar yeuh o
kedap meser mamam heula ya cyiiin ngacir:
atramd - 23/04/2012 07:56 PM
#452

Quote:
Original Posted By KB6LA
tapi lapar yeuh o
kedap meser mamam heula ya cyiiin ngacir:

aduuuh si akang mah capedes
ku abdi di kuot kalah uih ngakaks

KB6LA - 23/04/2012 07:56 PM
#453

Quote:
Original Posted By atramd
kempelan dimana kang bingungs
di bale desa sanes think:
hapunten kang abdi moal tiasa ngiring
kumargi sendal abdi pegat ieuteh berdukas


hadeuh kaliwat p
kedap yah cyiiinnn... mo makan dulu ricebowl:
atramd - 23/04/2012 07:58 PM
#454

Quote:
Original Posted By KB6LA


hadeuh kaliwat p
kedap yah cyiiinnn... mo makan dulu ricebowl:

bagi-bagi atuh kang :genit
asa kabita yeuh makan :genit

hesehitut - 23/04/2012 08:30 PM
#455

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

hoyong sadayana kang,
aya anu bade masihan teu???
kang ega cigana bade masihan D
KB6LA - 23/04/2012 09:38 PM
#456

Quote:
Original Posted By atramd
bagi-bagi atuh kang :genit
asa kabita yeuh makan :genit


euh telat tadi abdi kaburu ngacir kang o
bade titip naon kang tadi? D
atramd - 23/04/2012 09:41 PM
#457

Quote:
Original Posted By KB6LA


euh telat tadi abdi kaburu ngacir kang o
bade titip naon kang tadi? D

tadinamah bade titip di foto kang ngakaks
ayeunamah atos da ;)

KB6LA - 23/04/2012 09:42 PM
#458

Quote:
Original Posted By atramd
tadinamah bade titip di foto kang ngakaks
ayeunamah atos da ;)


pan balanja na oge emameun kang D
naha titip di otep bingungs
atramd - 23/04/2012 09:46 PM
#459

Quote:
Original Posted By KB6LA


pan balanja na oge emameun kang D
naha titip di otep bingungs

hey kang eta ampir mirip jeung nami abdi batabig
ulah di uih2 katana kang marah

KB6LA - 23/04/2012 09:49 PM
#460

Quote:
Original Posted By atramd
hey kang eta ampir mirip jeung nami abdi batabig
ulah di uih2 katana kang marah



wkakajwjwekajejakak ngakak
teu maksud kadinya sing sumpah Peace:

situ aja yg ge'er capedes
Page 23 of 455 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6