Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 455 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

Sunda.Wani - 23/04/2012 09:52 PM
#461

Araya keneh kitu
orang cianjur anu sok ngaskus di regional teh :thinks
atramd - 23/04/2012 09:52 PM
#462

Quote:
Original Posted By KB6LA



wkakajwjwekajejakak ngakak
teu maksud kadinya sing sumpah Peace:

situ aja yg ge'er capedes

ngakak
teu sawios kang ;)
tapi rada isin kitu kang malu

atramd - 23/04/2012 09:53 PM
#463

Quote:
Original Posted By Sunda.Wani
Araya keneh kitu
orang cianjur anu sok ngaskus di regional teh :thinks

:request
abdi aya kang

KB6LA - 23/04/2012 09:54 PM
#464

Quote:
Original Posted By Sunda.Wani
Araya keneh kitu
orang cianjur anu sok ngaskus di regional teh :thinks


aya kang o
jangan kuatir kang p
KB6LA - 23/04/2012 09:55 PM
#465

Quote:
Original Posted By atramd
ngakak
teu sawios kang ;)
tapi rada isin kitu kang malu


kang bade naros o
pami foto model mun dibalikkeun jadi naon??
_____________________ngacir:
atramd - 23/04/2012 09:56 PM
#466

Quote:
Original Posted By KB6LA


kang bade naros o
pami foto model mun dibalikkeun jadi naon??
_____________________ngacir:

haduuh teu wantun kang batabig
atuh abdi janten lodem kang ngakak

DodongkalKetan - 23/04/2012 09:59 PM
#467

tes test test testing
sakali netes bunting moal nya batas
KB6LA - 23/04/2012 09:59 PM
#468

Quote:
Original Posted By atramd
haduuh teu wantun kang batabig
atuh abdi janten lodem kang ngakak


sanes lepat abdi nya kang o
da abdi mah ngan naros hungkul p
KB6LA - 23/04/2012 10:00 PM
#469

Quote:
Original Posted By DodongkalKetan
tes test test testing
sakali netes bunting moal nya batas


moal kang o
kecualimun digunting sarungna shutup:
NocengKongCapJi - 23/04/2012 10:01 PM
#470

Teu warauh geningan ayeunamah capedes
ari juragan tauco atawa juragan cendol atawa kang rabin aya teu bingungs
hesengising - 23/04/2012 10:03 PM
#471

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

up up up up
up up up up

kaluhur kaluhur kaluhur
atramd - 23/04/2012 10:06 PM
#472

Quote:
Original Posted By DodongkalKetan
tes test test testing
sakali netes bunting moal nya batas

duka atuh kang bingung
cobi taros jukut anu bergoyang we ngakaks

Quote:
Original Posted By KB6LA


sanes lepat abdi nya kang o
da abdi mah ngan naros hungkul p

ah si akang maaah berduka
punung we ah pami kieu :travel

Quote:
Original Posted By NocengKongCapJi
Teu warauh geningan ayeunamah capedes
ari juragan tauco atawa juragan cendol atawa kang rabin aya teu bingungs

ke ah kang gumujeng heula nya



ngakak

atramd - 23/04/2012 10:09 PM
#473

Quote:
Original Posted By hesengising

Spoiler for

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


up up up up
up up up up

kaluhur kaluhur kaluhur

sundul kang :sup2 :sup2 :sup2

NgisingApu - 23/04/2012 10:15 PM
#474

Quote:
Original Posted By hesengising
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

up up up up
up up up up

kaluhur kaluhur kaluhur


sok ah deui
ameh sing luhur luhur luhur
eploxcendol - 24/04/2012 12:05 AM
#475

gening tos part 6 deui krc teh matabelo:
abdi tingaleun :mewek
atramd - 24/04/2012 12:12 AM
#476

Quote:
Original Posted By eploxcendol
gening tos part 6 deui krc teh matabelo:
abdi tingaleun :mewek

kamana wae atuh kang D
muhun kang tos ngalih bumi D
sok atuh kang linggih linux2:

eploxcendol - 24/04/2012 12:14 AM
#477

Quote:
Original Posted By atramd

kamana wae atuh kang D
muhun kang tos ngalih bumi D
sok atuh kang linggih linux2:


hatur nuhun kang.......
anggo sendalna kang Peace:

atramd - 24/04/2012 12:18 AM
#478

Quote:
Original Posted By eploxcendol

hatur nuhun kang.......
anggo sendalna kang Peace:


haduuuh entong atuh kang capedes
pan abdi tos ngepel tadi enjing ngakaks

eploxcendol - 24/04/2012 12:20 AM
#479

Quote:
Original Posted By atramd

haduuuh entong atuh kang capedes
pan abdi tos ngepel tadi enjing ngakaks


si akang meni rajin
ngepelna ku kolor abah nya kang ngakaks

atramd - 24/04/2012 12:21 AM
#480

Quote:
Original Posted By eploxcendol

si akang meni rajin
ngepelna ku kolor abah nya kang ngakaks


ke kang ah seuri heula nya ngakak
ku kanebo kang ngakak

Page 24 of 455 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6