Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 455 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

eploxcendol - 24/04/2012 12:22 AM
#481

Quote:
Original Posted By atramd

ke kang ah seuri heula nya ngakak
ku kanebo kang ngakak


kanebo naon sih kang think:
eta semacam sato kitu Peace:

atramd - 24/04/2012 12:30 AM
#482

Quote:
Original Posted By eploxcendol

kanebo naon sih kang think:
eta semacam sato kitu Peace:


etamah kebo atuh kang batabig
bahahaha ngakak

eploxcendol - 24/04/2012 12:31 AM
#483

Quote:
Original Posted By atramd

etamah kebo atuh kang batabig
bahahaha ngakak


oh lepat nya kang o
hapunten kang ngacir:

atramd - 24/04/2012 12:32 AM
#484

Quote:
Original Posted By eploxcendol

oh lepat nya kang o
hapunten kang ngacir:


tah nya si akang mah sok kitu ;)
ari tos pungkal pengkol teh capedes

eploxcendol - 24/04/2012 12:34 AM
#485

Quote:
Original Posted By atramd

tah nya si akang mah sok kitu ;)
ari tos pungkal pengkol teh capedes


mengkol kamana kang think:
ka subang lin Peace: D

atramd - 24/04/2012 12:36 AM
#486

Quote:
Original Posted By eploxcendol

mengkol kamana kang think:
ka subang lin Peace: D


wah si akang teh orang subang nya ngakaks
kanyahoan ayeuna mah Peace:

eploxcendol - 24/04/2012 12:37 AM
#487

Quote:
Original Posted By atramd

wah si akang teh orang subang nya ngakaks
kanyahoan ayeuna mah Peace:


saur saha orang subang p
abdi ti legok hangseur shakehand2

atramd - 24/04/2012 12:38 AM
#488

Quote:
Original Posted By eploxcendol

saur saha orang subang p
abdi ti legok hangseur shakehand2


bahahaha ngakak
rada BB++ ngakak

eploxcendol - 24/04/2012 12:40 AM
#489

Quote:
Original Posted By atramd

bahahaha ngakak
rada BB++ ngakak


nya si akang mah sok seuri teu paruguh cd
kade kang kana calana ngakak

atramd - 24/04/2012 12:41 AM
#490

Quote:
Original Posted By eploxcendol

nya si akang mah sok seuri teu paruguh cd
kade kang kana calana ngakak


eta atuda meni legok hangseur pisan ngakaks
aya kitu kang ngakaks
eploxcendol - 24/04/2012 12:42 AM
#491

Quote:
Original Posted By atramd

eta atuda meni legok hangseur pisan ngakaks
aya kitu kang ngakaks

eta si akang kumaha p
pan lembur abdi eta kang Peace: D

atramd - 24/04/2012 12:43 AM
#492

Quote:
Original Posted By eploxcendol

eta si akang kumaha p
pan lembur abdi eta kang Peace: D


dimana etateh kang bingung
di subang nya ngakak

eploxcendol - 24/04/2012 12:45 AM
#493

duh geus tunduh gening ieuteh D
abdi uih kang nya ngacir:
atramd - 24/04/2012 12:46 AM
#494

Quote:
Original Posted By eploxcendol
duh geus tunduh gening ieuteh D
abdi uih kang nya ngacir:

yeeh si akang kalah uih gening capedes
nuju resep2 ngobrol sareng sesepuh D
muhun mangga atuh kang wilujeng
abdi mah wios nyalira we didieu linux2:

atramd - 24/04/2012 12:48 AM
#495

tos jempling teu aya sasaha takut
uih we ah da sieun didieu ge ngacir:
KB6LA - 24/04/2012 01:25 AM
#496

Quote:
Original Posted By atramd
tos jempling teu aya sasaha takut
uih we ah da sieun didieu ge ngacir:


hey kang D
,maenya teu aya sasaha D

tadi aya nu ngetag gambar bujur jadi weh gugah ngakaks
atramdnet - 24/04/2012 01:36 AM
#497

Quote:
Original Posted By KB6LA


hey kang D
,maenya teu aya sasaha D

tadi aya nu ngetag gambar bujur jadi weh gugah ngakaks

gambar rujeb dimana kang bingungs
oh eta di palih luhur kang kagets:
kang eplox kitu shutup:

KB6LA - 24/04/2012 01:37 AM
#498

Quote:
Original Posted By atramdnet
gambar rujeb dimana kang bingungs
oh eta di palih luhur kang kagets:
kang eplox kitu shutup:


waduh aya personil enggal D
nepangkeun ah kang o
atramdnet - 24/04/2012 01:39 AM
#499

Quote:
Original Posted By KB6LA


waduh aya personil enggal D
nepangkeun ah kang o

bahahaha ngakak
bisa wungkul si akang cd
janten isin surisin kang malu

KB6LA - 24/04/2012 01:40 AM
#500

Quote:
Original Posted By atramdnet
bahahaha ngakak
bisa wungkul si akang cd
janten isin surisin kang malu


teu nanaon kang D
jejerkeun padahal mah pasukanna ngacir: D
Page 25 of 455 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6