Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 26 of 455 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›

atramdnet - 24/04/2012 01:41 AM
#501

Quote:
Original Posted By KB6LA


teu nanaon kang D
jejerkeun padahal mah pasukanna ngacir: D

astagfirullah kang capedes
paskukan timana kang capedes
mung aya 2 malus

KB6LA - 24/04/2012 01:43 AM
#502

Quote:
Original Posted By atramdnet
astagfirullah kang capedes
paskukan timana kang capedes
mung aya 2 malus


eh hilap kang Peace:
muhun pasukan 2 personil ngakaks
atramdnet - 24/04/2012 01:45 AM
#503

Quote:
Original Posted By KB6LA


eh hilap kang Peace:
muhun pasukan 2 personil ngakaks

hehehe p
muhun kang mung sakitu2na malus
hoream ah kang ngagajihna ngakaks

KB6LA - 24/04/2012 01:48 AM
#504

Quote:
Original Posted By atramdnet
hehehe p
muhun kang mung sakitu2na malus
hoream ah kang ngagajihna ngakaks


teu kedah ngagajih kangD
asal sering diajak ameng weh ngakaks
atramdnet - 24/04/2012 01:50 AM
#505

Quote:
Original Posted By KB6LA


teu kedah ngagajih kangD
asal sering diajak ameng weh ngakaks

eh muhun nya D
tapi hoream ngajak amengna kang capedes
-
eh kang ke nya kedap yeuh
abdi makmal heula, didieu mungpung aya nu tunggu rerencangan
abdi uih deui kang moal lami da ngacir:
KB6LA - 24/04/2012 01:52 AM
#506

Quote:
Original Posted By atramdnet
eh muhun nya D
tapi hoream ngajak amengna kang capedes
-
eh kang ke nya kedap yeuh
abdi makmal heula, didieu mungpung aya nu tunggu rerencangan
abdi uih deui kang moal lami da ngacir:


mangga atuh kang D
eta rerencangan piwarang posting we atuh D
atramdnet - 24/04/2012 02:07 AM
#507

Quote:
Original Posted By KB6LA


mangga atuh kang D
eta rerencangan piwarang posting we atuh D

atos kang makmal nage
hayu kang lanjut again D
ieumah belet kang rerencangan nage ngakaks

KB6LA - 24/04/2012 02:10 AM
#508

Quote:
Original Posted By atramdnet
atos kang makmal nage
hayu kang lanjut again D
ieumah belet kang rerencangan nage ngakaks


wah enya weh kang meni enggal makmal teh D
pantes akang enggal geek oge D
atramdnet - 24/04/2012 02:13 AM
#509

Quote:
Original Posted By KB6LA


wah enya weh kang meni enggal makmal teh D
pantes akang enggal geek oge D

alaaah piye to ngakaks
bisa wungkul si akang D
makmalna teu aya deungeunna kang janten tereh berdukas

KB6LA - 24/04/2012 02:14 AM
#510

Quote:
Original Posted By atramdnet
alaaah piye to ngakaks
bisa wungkul si akang D
makmalna teu aya deungeunna kang janten tereh berdukas


wah maenya kang
makmal teu aya deungeunna, aya meureun sepuh D
atramdnet - 24/04/2012 02:16 AM
#511

Quote:
Original Posted By KB6LA


wah maenya kang
makmal teu aya deungeunna, aya meureun sepuh D

ay sih kang ketang malus
mung di kebut we kang makmalna ngakaks

KB6LA - 24/04/2012 02:18 AM
#512

Quote:
Original Posted By atramdnet
ay sih kang ketang malus
mung di kebut we kang makmalna ngakaks


jigana mah tatadi
tos rada ditahan nya kang laparna o
atramdnet - 24/04/2012 02:23 AM
#513

Quote:
Original Posted By KB6LA


jigana mah tatadi
tos rada ditahan nya kang laparna o

muhun kang kitu D
janten rada kalangkung capedes
sok hoream wae kang makan teh D
nembe sih tos ngopi kang coffee:

KB6LA - 24/04/2012 02:24 AM
#514

Quote:
Original Posted By atramdnet
muhun kang kitu D
janten rada kalangkung capedes
sok hoream wae kang makan teh D
nembe sih tos ngopi kang coffee:


sami kang abdi oge kitu D
komo mun nuju nyalira mah gila:
atramdnet - 24/04/2012 02:27 AM
#515

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami kang abdi oge kitu D
komo mun nuju nyalira mah gila:

oh sami oge kagets:
sok hoyong ngopi wae kang mayunan kompi mah capedes

KB6LA - 24/04/2012 02:29 AM
#516

Quote:
Original Posted By atramdnet
oh sami oge kagets:
sok hoyong ngopi wae kang mayunan kompi mah capedes


muhun kang, ngopi weh hayoh cd
lapar ditahan sampe ka banget hammer:
atramdnet - 24/04/2012 02:31 AM
#517

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang, ngopi weh hayoh cd
lapar ditahan sampe ka banget hammer:

nyeta atuh kang cd
padahalmah awon jigana nya cd
KB6LA - 24/04/2012 02:32 AM
#518

Quote:
Original Posted By atramdnet
nyeta atuh kang cd
padahalmah awon jigana nya cd


muhun kang D
abdi ti kapungkur jiga kitu cd
atramdnet - 24/04/2012 02:35 AM
#519

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
abdi ti kapungkur jiga kitu cd

tapi ayeuna kumaha kang??
masih keneh/henteu D
toge.cank - 24/04/2012 02:35 AM
#520

nyimak heula obrolan sepuh o
ngarah tiasa nyonto D
Page 26 of 455 | ‹ First  < 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6