Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 27 of 455 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›

atramdnet - 24/04/2012 02:37 AM
#521

Quote:
Original Posted By toge.cank
nyimak heula obrolan sepuh o
ngarah tiasa nyonto D

saha sih ieu bingung
ke ah urang intip heula yeuh biodatana ngakak

KB6LA - 24/04/2012 02:39 AM
#522

Quote:
Original Posted By atramdnet
saha sih ieu bingung
ke ah urang intip heula yeuh biodatana ngakak


rada curiga abdi mah kang :army

Quote:
Original Posted By toge.cank
nyimak heula obrolan sepuh o
ngarah tiasa nyonto D


mangga kang coffee:
KB6LA - 24/04/2012 02:40 AM
#523

Quote:
Original Posted By atramdnet
tapi ayeuna kumaha kang??
masih keneh/henteu D


masih kang D
pami teu aya nu miwarang emam mah Peace:
pedDRAW - 24/04/2012 02:44 AM
#524

Quote:
Original Posted By atramdnet

saha sih ieu bingung
ke ah urang intip heula yeuh biodatana ngakak


duh si akang tos 500 yeuh postingna :siul
abdi mah masih petot yeuh kang malus

Quote:
Original Posted By KB6LA


rada curiga abdi mah kang :army



mangga kang coffee:

juriga ka saha sih kang bingungs

Quote:
Original Posted By KB6LA


masih kang D
pami teu aya nu miwarang emam mah Peace:

oh kitu nya kang D
tapi ayeuna mah aya nu miwarang pan kang D

KB6LA - 24/04/2012 02:46 AM
#525

Quote:
Original Posted By pedDRAW
duh si akang tos 500 yeuh postingna :siul
abdi mah masih petot yeuh kang malus


dikuot oge
nu lanceukna ngakaks


Quote:
juriga ka saha sih kang bingungs


nepangkeun eta nu bontoto

Quote:
oh kitu nya kang D
tapi ayeuna mah aya nu miwarang pan kang D


muhun kang,
jiga basa dikantunkeun kamari saminggu kitu deui weh hammer:
pedDRAW - 24/04/2012 02:49 AM
#526

Quote:
Original Posted By KB6LA


dikuot oge
nu lanceukna ngakaks




nepangkeun eta nu bontoto



muhun kang,
jiga basa dikantunkeun kamari saminggu kitu deui weh hammer:

bahahaha ngakaks
lanceuckna weeeh p
-
oh kitu
tapi pan ayeuna mah aya panginten kang bojo wedon nage D

KB6LA - 24/04/2012 02:50 AM
#527

Quote:
Original Posted By pedDRAW
bahahaha ngakaks
lanceuckna weeeh p
-
oh kitu
tapi pan ayeuna mah aya panginten kang bojo wedon nage D


aya kang D
pami hilap miwarang mah kitu keneh weeeeh ngacir:
KB6LA - 24/04/2012 02:52 AM
#528

mulai tunduh jigana kang pedDrawo
pedDraw hartosna naon nyak bingungs
pedDRAW - 24/04/2012 02:54 AM
#529

Quote:
Original Posted By KB6LA


aya kang D
pami hilap miwarang mah kitu keneh weeeeh ngacir:

meni dugika kitu eta si akang capedes
kang tunduh gening ieuteh malus
abdi uih tipayun ah D
mangga akang bilih bade ka kamar sanes mah
client tos aruih gening
mangga nya kang ngacir:

pedDRAW - 24/04/2012 02:56 AM
#530

Quote:
Original Posted By KB6LA
mulai tunduh jigana kang pedDrawo
pedDraw hartosna naon nyak bingungs

aslina kang abdi ngepost nu di palih luhur
post akang teu acan tampil
tapi tiasa nebak kitu matabelo:
pedDRAW mah jigana hartosna osok gumbur gambar acak2an dina corel kang malus
-
mangga ah kang abdi uih ngacir:
kin enjing sambung again kisss

KB6LA - 24/04/2012 02:57 AM
#531

Quote:
Original Posted By pedDRAW

meni dugika kitu eta si akang capedes
kang tunduh gening ieuteh malus
abdi uih tipayun ah D
mangga akang bilih bade ka kamar sanes mah
client tos aruih gening
mangga nya kang ngacir:



mangga atuh kang D
katingal tos cape kitu D
pawpaw01 - 24/04/2012 09:26 AM
#532

wilujeng enjing cianjur sun:
waktosna ngopi yeuh coffee:
alexchirix - 24/04/2012 09:28 AM
#533

Quote:
Original Posted By pawpaw01
wilujeng enjing cianjur sun:
waktosna ngopi yeuh coffee:


wilujeung enjing oge kang.... D
hayu ah urg ngopi bareng.... coffee:
roko na tos aya kang??mun teu acan abdi bade nganjuk heula.... D
pawpaw01 - 24/04/2012 09:38 AM
#534

Quote:
Original Posted By alexchirix
wilujeung enjing oge kang.... D
hayu ah urg ngopi bareng....coffee:
roko na tos aya kang??mun teu acan abdi bade nganjuk heula.... D


hayu kang D
sakantenan pang nganjukeun ku akang we lah :addfriends
hesehitut - 24/04/2012 10:28 AM
#535

ngaheujeun,,,, hhhhhmmmmmmmmmmmmmmhhh,,,,,
aduh teu kaluar kagets:
KB6LA - 24/04/2012 10:29 AM
#536

Quote:
Original Posted By hesehitut
ngaheujeun,,,, hhhhhmmmmmmmmmmmmmmhhh,,,,,
aduh teu kaluar kagets:


waduh hese keneh wae nya kang capedes
ka dokter kang tambihan liangna ngakaks
teguhryo - 24/04/2012 10:45 AM
#537

Quote:
Original Posted By hesehitut
ngaheujeun,,,, hhhhhmmmmmmmmmmmmmmhhh,,,,,
aduh teu kaluar kagets:


tong dipaksaken kang
bilih aya nu ngambay gera takuts: Peace:
hesengising - 24/04/2012 10:47 AM
#538

Quote:
Original Posted By KB6LA
waduh hese keneh wae nya kang capedes
ka dokter kang tambihan liangna ngakaks


Quote:
Original Posted By teguhryo
tong dipaksaken kang
bilih aya nu ngambay gera takuts: Peace:

sumudun kang D
pami dipaksakeunmah aya anu keketrok D
bengkoh - 24/04/2012 10:51 AM
#539

Quote:
Original Posted By hesengising



sumudun kang D
pami dipaksakeunmah aya anu keketrok D


saha tah nu keketrok na kang??
sararieun aya nu keketrok mah D
hayree - 24/04/2012 10:52 AM
#540

id teh makin kadieu makin araneh hammer:
aya hesehitut hesengising nohope:
ngacir:
Page 27 of 455 | ‹ First  < 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6