Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 28 of 455 | ‹ First  < 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >  Last ›

KB6LA - 24/04/2012 10:57 AM
#541

Quote:
Original Posted By hayree
id teh makin kadieu makin araneh hammer:
aya hesehitut hesengising nohope:
ngacir:


muhun nya teh D
makin araraneh wae cd
hesehitut - 24/04/2012 10:58 AM
#542

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

UP UP UP
SUNDULS SUNDULS SUNDULS SUNDULS
KB6LA - 24/04/2012 11:00 AM
#543

Quote:
Original Posted By hesengising
sumudun kang D
pami dipaksakeunmah aya anu keketrok D


saha kang nu keketrok?
pa RT sanes capedes bingungs
bengkoh - 24/04/2012 11:00 AM
#544

Quote:
Original Posted By hayree
id teh makin kadieu makin araneh hammer:
aya hesehitut hesengising nohope:
ngacir:


Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun nya teh D
makin araraneh wae cd


untung abdi mah
ID na teu aneh nya akang & teteh D
KB6LA - 24/04/2012 11:03 AM
#545

Quote:
Original Posted By bengkoh
untung abdi mah
ID na teu aneh nya akang & teteh D


muhun kang o
tapi diduga akang sagroup sareng kang aneh16 shutup:
bengkoh - 24/04/2012 11:04 AM
#546

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang o
tapi diduga akang sagroup sareng kang aneh16 shutup:


ah sanes kang abdi mah
nu terang mah iwal kang bill sih D Peace:
ngan kade...abdi sanes sagrup sareng kang bill oge D
ERocer - 24/04/2012 11:07 AM
#547

Quote:
Original Posted By bengkoh
ah sanes kang abdi mah
nu terang mah iwal kang bill sih D Peace:
ngan kade...abdi sanes sagrup sareng kang bill oge D


pasti c mbah D
teu salah deui, mr tingtong thea D
bengkoh - 24/04/2012 11:08 AM
#548

Quote:
Original Posted By ERocer


pasti c mbah D
teu salah deui, mr tingtong thea D


sanes kang..mr tingtong teh saha D
saur abdi oge anu terang abdi mah iwal kang bill D Peace:
KB6LA - 24/04/2012 11:09 AM
#549

Quote:
Original Posted By bengkoh
ah sanes kang abdi mah
nu terang mah iwal kang bill sihD Peace:
ngan kade...abdi sanes sagrup sareng kang bill oge D


owh nu saur kang bill
bade enggal2 dilamar nya kang? _____ngacir:
bengkoh - 24/04/2012 11:11 AM
#550

Quote:
Original Posted By KB6LA


owh nu saur kang bill
bade enggal2 dilamar nya kang? _____ngacir:


ah sanes kang
nepangken atuh kasadayana D
abdi bengkoh...nyubi didieu D
rencangan na kang bill Peace:
KB6LA - 24/04/2012 11:19 AM
#551

Quote:
Original Posted By bengkoh
ah sanes kang
nepangken atuh kasadayana D
abdi bengkoh...nyubi didieu D
rencangan na kang bill Peace:


ooo kitu kang D
sugan teh yayangna kang bill shutup:
hayree - 24/04/2012 11:19 AM
#552

Quote:
Original Posted By KB6LA
muhun nya teh D
makin araraneh wae cd

muhun capedes
iyeu mah atuda jarorok kitu ih amazed:


Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

UP UP UP
SUNDULS SUNDULS SUNDULS SUNDULS

ngakaks ngakaks
ujug-ujug banget sih

Quote:
Original Posted By bengkoh
untung abdi mah
ID na teu aneh nya akang & teteh D


muhun lah meh gancang ngacir:
KB6LA - 24/04/2012 11:43 AM
#553

Quote:
Original Posted By hayree
muhun capedes
iyeu mah atuda jarorok kitu ih amazed:




ngakaks ngakaks
ujug-ujug banget sih




muhun lah meh gancang ngacir:


jorok teh maksadna jorang
sanes teh bingungs
ariaGADING - 24/04/2012 01:22 PM
#554

wilujeng siang ka sadayana o
janteun yeuh rek ngadakeun Gath teh D



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
KB6LA - 24/04/2012 01:25 PM
#555

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wilujeng siang ka sadayana o
janteun yeuh rek ngadakeun Gath teh D



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


jantenkeun kang D
aya bintang tamu ti semarang cenah ngacir:
ariaGADING - 24/04/2012 01:48 PM
#556

Quote:
Original Posted By KB6LA
jantenkeun kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
aya bintang tamu ti semarang cenah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


wah D
sugan teh bintang tujuh kang Peace:
ngan genepan anu gath nya D




Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
KB6LA - 24/04/2012 01:49 PM
#557

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah D
sugan teh bintang tujuh kang Peace:
ngan genepan anu gath nya D




Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


seueuran kang saleresna mah D
lamun ngarajak klonengan ngakaks
ariaGADING - 24/04/2012 01:51 PM
#558

Quote:
Original Posted By KB6LA
seueuran kang saleresna mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
lamun ngarajak klonengan ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


hahahahaha ngakaks
tiasa we si akang mah D
pasti kang, ngke daftar hadir mah seeur D



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
egamathany - 24/04/2012 01:52 PM
#559

Quote:
Original Posted By hayree
muhun capedes
iyeu mah atuda jarorok kitu ih amazed:



ngakaks ngakaks
ujug-ujug banget sih


muhun lah meh gancang ngacir:


Quote:
Original Posted By KB6LA
jorok teh maksadna jorang
sanes teh bingungs


Quote:
Original Posted By ariaGADING
wilujeng siang ka sadayana o
janteun yeuh rek ngadakeun Gath teh D



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


Quooot heula ah kasadayana
meuni rame kang hehehe
resep ninggalna
D
ariaGADING - 24/04/2012 01:53 PM
#560

Quote:
Original Posted By egamathany
Quooot heula ah kasadayana
meuni rame kang hehehe
resep ninggalna
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



halo kang D
kamana we sia kang yeuh D
ningal naona kang resep Peace:



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
Page 28 of 455 | ‹ First  < 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6