Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 29 of 455 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›

teguhryo - 24/04/2012 01:59 PM
#561

Ninggalan igo kang
paling resep mah D Peace:
KB6LA - 24/04/2012 02:00 PM
#562

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahahaha ngakaks
tiasa we si akang mah D
pasti kang, ngke daftar hadir mah seeur D



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


muhun kang D
pan diajar ti akang shutup:
hesehitut - 24/04/2012 02:01 PM
#563

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
sup2: sup2: sup2:
KB6LA - 24/04/2012 02:01 PM
#564

Quote:
Original Posted By egamathany
Quooot heula ah kasadayana
meuni rame kang hehehe
resep ninggalna
D


resep nya kang D
mun rame kieu jiga baheula nya :matabelo
egamathany - 24/04/2012 02:14 PM
#565

Quote:
Original Posted By ariaGADING
halo kang D
kamana we sia kang yeuh D
ningal naona kang resep Peace:



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]

hehe aya wae kang
eta resep ningali igo ngakaks
D Yb
Quote:
Original Posted By teguhryo
Ninggalan igo kang
paling resep mah D Peace:

tah eta kang
apal wae si akang mah
Quote:
Original Posted By KB6LA
resep nya kang D
mun rame kieu jiga baheula nya :matabelo

muhun leres pisan kang
kapungkur mah meuni bereyek seeur
pami tos ngarempel teh D
hesehitut - 24/04/2012 02:17 PM
#566

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:
KB6LA - 24/04/2012 02:18 PM
#567

Quote:
Original Posted By egamathany
hehe aya wae kang
eta resep ningali igo ngakaks
D Yb


tah eta kang
apal wae si akang mah


muhun leres pisan kang
kapungkur mah meuni bereyek seeur
pami tos ngarempel teh D


muhun kang o
btw kang ega teu iso iso jigana molototan igo wae nya shutup:
egamathany - 24/04/2012 02:27 PM
#568

Quote:
Original Posted By KB6LA
muhun kang o
btw kang ega teu iso iso jigana molototan igo wae nya shutup:


D abdi mah
alon alon pancen klakon we kang
duka ka sirep ieu teh
ngakaks ngakaks
KB6LA - 24/04/2012 02:30 PM
#569

Quote:
Original Posted By egamathany
Dabdi mah
alon alon pancen klakon we kang
duka ka sirep ieu teh
ngakaks ngakaks


muhun kang da seueur nu ID na sepuh tapi lami D
komo jaman2 kaskusna versi BB kbgt:
hesehitut - 24/04/2012 02:35 PM
#570

Quote:
Original Posted By egamathany
D abdi mah
alon alon pancen klakon we kang
duka ka sirep ieu teh
ngakaks ngakaks


Quote:
Original Posted By KB6LA
muhun kang da seueur nu ID na sepuh tapi lami D
komo jaman2 kaskusna versi BB kbgt:


somse pisan nya c abah abah teh
hmmmmmmm
NgisingApu - 24/04/2012 02:37 PM
#571

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:


ameh di luhur terus
jeung loba pesertana

sup: sup:
NgisingApu - 24/04/2012 02:41 PM
#572

wah naha nya
avatarna teu muncul geningan bingung
atramd - 24/04/2012 02:45 PM
#573

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
baca-baca heula sateuacan posting
ameh apal aya saha wae tadi D
KB6LA - 24/04/2012 02:46 PM
#574

Quote:
Original Posted By NgisingApu
wah naha nya
avatarna teu muncul geningan bingung


di remove heula teras save kang o
nembe ulangi uploadna shakehand
suerland - 24/04/2012 02:52 PM
#575

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:

wah bade aya gath deui.,
kaping sabara, sareung dimana kang
NgisingApu - 24/04/2012 02:55 PM
#576

Quote:
Original Posted By atramd
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
baca-baca heula sateuacan posting
ameh apal aya saha wae tadi D

aya abdi kang
keur ngising yeuh ngakak
Quote:
Original Posted By KB6LA


di remove heula teras save kang o
nembe ulangi uploadna shakehand


wah angger kang geningan teu bijil yeuh
abong keneh gambar anu keur nagog sugan ngakak

atramd - 24/04/2012 02:57 PM
#577

Quote:
Original Posted By NgisingApu

aya abdi kang
keur ngising yeuh ngakak


wah angger kang geningan teu bijil yeuh
abong keneh gambar anu keur nagog sugan ngakak


natateh kang ;)
ieu yeuh jigana clone anu di KRC FB teh ngakak

NgisingApu - 24/04/2012 03:00 PM
#578

Quote:
Original Posted By atramd

natateh kang ;)
ieu yeuh jigana clone anu di KRC FB teh ngakak



wah kanyahoan euy
ke atuh ah di bereskeun heula nya ngising na ngakak
atramd - 24/04/2012 03:02 PM
#579

Quote:
Original Posted By NgisingApu


wah kanyahoan euy
ke atuh ah di bereskeun heula nya ngising na ngakak

bahahaha ngakak
pastinya kang da ahes deui atuh
anu sok udat-edit mah shutup:
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

KB6LA - 24/04/2012 03:06 PM
#580

Quote:
Original Posted By NgisingApu
aya abdi kang
keur ngising yeuh ngakak



wah angger kang geningan teu bijil yeuh
abong keneh gambar anu keur nagog sugan ngakak


naha nya kang D
140 pixel nya padahal bingungs
Page 29 of 455 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6