Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 30 of 455 | ‹ First  < 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >  Last ›

KB6LA - 24/04/2012 03:08 PM
#581

Quote:
Original Posted By atramd
bahahaha ngakak
pastinya kang da ahes deui atuh
anu sok udat-edit mah shutup:
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


halah eta bujur ditingali2 deui cd
bahagia deuih wajahna ngakaks
egamathany - 24/04/2012 03:09 PM
#582

Quote:
Original Posted By KB6LA
muhun kang da seueur nu ID na sepuh tapi lami D
komo jaman2 kaskusna versi BB kbgt:

ngakaks ngakaks
ah akang mah sok janteun malu: abdi
ngakaks ngakaks
Quote:
Original Posted By suerland
wah bade aya gath deui.,
kaping sabara, sareung dimana kang

duka tah kang abdi ge nembe terang
nuju dipantengan we ieu ge
Quote:
Original Posted By atramd
natateh kang ;)
ieu yeuh jigana clone anu di KRC FB teh ngakak

sigana mah ieu teh nu pp na
aya awewe nu dihihid teh
ngakaks ngakaks ngakaks
atramd - 24/04/2012 03:09 PM
#583

Quote:
Original Posted By KB6LA


halah eta bujur ditingali2 deui cd
bahagia deuih wajahna ngakaks

hehehe malu
muhun kang abdi nuju bingah yeuh dinten ayeuna kiss

atramd - 24/04/2012 03:16 PM
#584

Quote:
Original Posted By suerland

wah bade aya gath deui.,
kaping sabara, sareung dimana kang

duka nyeta kang bingungs
teu acan tangtos jigana D
akang we sing sering ngintip infona nya kang ngakaks

Quote:
Original Posted By egamathany

ngakaks ngakaks
ah akang mah sok janteun malu: abdi
ngakaks ngakaks

duka tah kang abdi ge nembe terang
nuju dipantengan we ieu ge

sigana mah ieu teh nu pp na
aya awewe nu dihihid teh
ngakaks ngakaks ngakaks

ngakak
leres kang eta jigana ngakaks
abdi rada curiga kadinya yeuh shutup:
ngacir:

KB6LA - 24/04/2012 03:20 PM
#585

Quote:
Original Posted By egamathany
ngakaks ngakaks
ah akang mah sok janteun malu: abdi
ngakaks ngakaks


duka tah kang abdi ge nembe terang
nuju dipantengan we ieu ge


sigana mah ieu teh nu pp na
aya awewe nu dihihid teh
ngakaks ngakaks ngakaks


sami kang
da abdi oge nembe lulusna ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
hehehe malu
muhun kang abdi nuju bingah yeuh dinten ayeuna kiss


cie cieeeee
:selamat :selamat :selamat
BTW tadi aya rerencangan naroskeun kang bigo:
atramd - 24/04/2012 03:23 PM
#586

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami kang
da abdi oge nembe lulusna ngakaks



cie cieeeee
:selamat :selamat :selamat
BTW tadi aya rerencangan naroskeun kang bigo:

hatur nuhun kakak kisss
saha sihh kang?? kagets:
Igo sanes kang
peluk

teguhryo - 24/04/2012 03:29 PM
#587

Quote:
Original Posted By atramd
hatur nuhun kakak kisss
saha sihh kang?? kagets:
Igo sanes kang
peluk


pami nu naros na oham kumaha tah kang??
pedah w tadi emot na nembongken buzur ngakaks
egamathany - 24/04/2012 03:30 PM
#588

Quote:
Original Posted By atramd
duka nyeta kang bingungs
teu acan tangtos jigana D
akang we sing sering ngintip infona nya kang ngakaks


ngakak
leres kang eta jigana ngakaks
abdi rada curiga kadinya yeuh shutup:
ngacir:


meuni atoh si akang eta
nuju bahagia sanes kang
ngakaks ngakaks


Quote:
Original Posted By KB6LA
sami kang
da abdi oge nembe lulusna ngakaks


cie cieeeee
:selamat :selamat :selamat
BTW tadi aya rerencangan naroskeun kang bigo:


ngakaks hayu atuh kang
urang syukuran D
atramd - 24/04/2012 03:36 PM
#589

Quote:
Original Posted By teguhryo


pami nu naros na oham kumaha tah kang??
pedah w tadi emot na nembongken buzur ngakaks

aduh alim ah kang :betty
janten sieun abdi yeuh takut

Quote:
Original Posted By egamathany


meuni atoh si akang eta
nuju bahagia sanes kang
ngakaks ngakaks




ngakaks hayu atuh kang
urang syukuran D

muhun kang
nuju bahagia ieuteh bade kengeng milik jigana kiss

TIC.TAC.TOE - 24/04/2012 03:39 PM
#590

Aya anu nga YM
ceunah bade gath deui :rolleyes
naha teu barosen kitu ngakaks
wedew eta kuncen meni geus ceban postingan teh ngakaks
aya ku ganjang nya, bot copas oge eleh yeuh ngakaks
atramd - 24/04/2012 03:42 PM
#591

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Aya anu nga YM
ceunah bade gath deui :rolleyes
naha teu barosen kitu ngakaks
wedew eta kuncen meni geus ceban postingan teh ngakaks
aya ku ganjang nya, bot copas oge eleh yeuh ngakaks

wah wah wah aya Juragan yeuh kagets:
robot akang sanes kang shutup:
bisa wungkul capedes


TIC.TAC.TOE - 24/04/2012 03:45 PM
#592

Quote:
Original Posted By atramd

wah wah wah aya Juragan yeuh kagets:
robot akang sanes kang shutup:
bisa wungkul capedes




juragan naon kang ?
muhun robot abdi oge eleh ngakaks
wkwkwkwkwk eta donat can seep geningan nya ngakaks
atramd - 24/04/2012 03:47 PM
#593

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE


juragan naon kang ?
muhun robot abdi oge eleh ngakaks
wkwkwkwkwk eta donat can seep geningan nya ngakaks

ahahahahaha ngakak
muhun kang awet gening kiss
mudah2an we kang errot kaskusna janten teu seep2 yeuh ngakak

KB6LA - 24/04/2012 03:53 PM
#594

Quote:
Original Posted By atramd
hatur nuhun kakak kisss
saha sihh kang?? kagets:
Igo sanes kang
peluk


sanes kang sanes IGO hammer:
namina saha nya tadi, bengkong kitu :rolleyes
KB6LA - 24/04/2012 03:54 PM
#595

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
juragan naon kang ?
muhun robot abdi oge eleh ngakaks
wkwkwkwkwk eta donat can seep geningan nya ngakaks


salim heula kang ah shakehand
kamana hungkul kang malus
atramd - 24/04/2012 03:54 PM
#596

Quote:
Original Posted By KB6LA


sanes kang sanes IGO hammer:
namina saha nya tadi, bengkong kitu :rolleyes

muhun kang abdi tos baca-baca post dipengker capedes
abdi curiga nu gaduhna orang Cipanas kang ngakaks
TIC.TAC.TOE - 24/04/2012 03:56 PM
#597

Quote:
Original Posted By KB6LA


salim heula kang ah shakehand
kamana hungkul kang malus


duh ari ieu saha nya
nyaan yeuh katinggaleun tina dunia perklonengan teh ngakak
salim deui we ah shakehand
ke bisi ieu klonengan na mimin ngakak
TIC.TAC.TOE - 24/04/2012 03:57 PM
#598

kakarak ngaskus deui geus aya kana 3 bulan pere
kujalaran geus tobat kekebutan jeung maen robot jeung mundur ti dunia percendolan kujalaran pasukan berani matina geus di tukar guling jeung fulus ngakak
geuningan geus part genep deui ngakak
atramd - 24/04/2012 03:57 PM
#599

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE


duh ari ieu saha nya
nyaan yeuh katinggaleun tina dunia perklonengan teh ngakak
salim deui we ah shakehand
ke bisi ieu klonengan na mimin ngakak

ngakak
ah aya2 wungkul eta si akang
meni perkelonengan pisan ngakak
KB6LA - 24/04/2012 03:58 PM
#600

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
duh ari ieu saha nya
nyaan yeuh katinggaleun tina dunia perkolengan teh ngakak
salim deui we ah shakehand
ke bisi ieu klonengan na mimin ngakak


sanes klonengan mimin p ngakaks
abdi kang nu bade mongmotokeun
prewedna kang bill kuncen KRC o
Page 30 of 455 | ‹ First  < 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6