Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 300 of 455 | ‹ First  < 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 >  Last ›

pawpaw.00 - 21/07/2012 01:27 AM
#5981

Quote:
Original Posted By atramd
tisu tamah tisu heey kang cd
aya2 wungkul ah ngakaks


o tisu nya eta mah hammer
haduh tunduh yeuh kang o

pamit ah bisi teu gugah saur o

gutnait moon:
atramd - 21/07/2012 01:28 AM
#5982

Quote:
Original Posted By pawpaw.00
o tisu nya eta mah hammer
haduh tunduh yeuh kang o

pamit ah bisi teu gugah saur o

gutnait moon:

yaaaa si akang capedes
manawi teh bade gadang D
mangga atuh kang bade uih mah wilujeng
hati2 kang di jalanna D
egamathany - 21/07/2012 01:33 AM
#5983

Quote:
Original Posted By atramd
waduh kenangan sadayana eta kang o
janten hoyong nyurucud taeun kang berduka
asa ka suat2 :mewek


muhun nyaeta kapungkur mah
resepnya
sareng abi mah sono ningali
nu maraen gala pepe
sareng dar dar 'an
atanapi perepet jengkol
meuni sesah mendakanna \(
atramd - 21/07/2012 01:37 AM
#5984

Quote:
Original Posted By egamathany
muhun nyaeta kapungkur mah
resepnya
sareng abi mah sono ningali
nu maraen gala pepe
sareng dar dar 'an
atanapi perepet jengkol
meuni sesah mendakanna \(

hahaha ngakak
manawi teh teu aya di kota mah nukitu teh hammer
egamathany - 21/07/2012 01:43 AM
#5985

Quote:
Original Posted By atramd
hahaha ngakak
manawi teh teu aya di kota mah nukitu teh hammer


osok kang abi mah ngakaks :addfriends
the best part mah abi kana gatrik
mung sieun ka betrik kana soca D
atramd - 21/07/2012 01:46 AM
#5986

Quote:
Original Posted By egamathany
osok kang abi mah ngakaks :addfriends
the best part mah abi kana gatrik
mung sieun ka betrik kana soca D

hahahaha wkwkwkwk ;)
resep kapungkur da nya permainan mah ngakaks
pami abdi mah osok gugusuran ku upih kang o
terang upih kang?? think:
egamathany - 21/07/2012 01:55 AM
#5987

Quote:
Original Posted By atramd
hahahaha wkwkwkwk ;)
resep kapungkur da nya permainan mah ngakaks
pami abdi mah osok gugusuran ku upih kang o
terang upih kang?? think:


upih teh palapah daun sanes kang
pami teu lepat mah
pami hujan hujan resep mah nya kang sigana
waas nya hoyong ngora deui
atramd - 21/07/2012 01:59 AM
#5988

Quote:
Original Posted By egamathany
upih teh palapah daun sanes kang
pami teu lepat mah
pami hujan hujan resep mah nya kang sigana
waas nya hoyong ngora deui

tah eta kang leres pisan
kolokop jambe ngakaks
enya mun tiasa mah kang ngora deui ngakaks
piraku atuh kang ngora deui ngakaks
nu puguh mah kalah beuki aki2 ngakak
egamathany - 21/07/2012 02:08 AM
#5989

Quote:
Original Posted By atramd
tah eta kang leres pisan
kolokop jambe ngakaks
enya mun tiasa mah kang ngora deui ngakaks
piraku atuh kang ngora deui ngakaks
nu puguh mah kalah beuki aki2 ngakak


tah eta kang giliran aki akina
nu teu enak teh
sieun janteun aki aki tujuh mulud ngakaks ngakaks
abdi tipayun kang ah
haturnuhun nostalgia na \)bs
wilujeung kang
samikum
____ngacir:
atramd - 21/07/2012 02:19 AM
#5990

Quote:
Original Posted By egamathany
tah eta kang giliran aki akina
nu teu enak teh
sieun janteun aki aki tujuh mulud ngakaks ngakaks
abdi tipayun kang ah
haturnuhun nostalgia na \)bs
wilujeung kang
samikum
____ngacir:

euleuh kalah aruih gening \)b
abdi nyalira atuh linux2: takuts
ya mangga atuh kang wilujeng D
wios abdi mah bade didieu we ah nyalira linux2:
-
kumsallam kang-
egamathany - 21/07/2012 05:39 AM
#5991

wilujeung siam
wilujeung puasa baraya KRC sadaya

dinteun kahiji dikawitan kedap deui
shutup: shutup: _________ngacir:
tsanyfajar - 21/07/2012 09:59 AM
#5992

Quote:
Original Posted By egamathany
wilujeung siam
wilujeung puasa baraya KRC sadaya

dinteun kahiji dikawitan kedap deui
shutup: shutup: _________ngacir:

wilujeung dinten kahiji kang :2thumbup

kamarana nya teu acan aya sasaha ning kabur deui we ah :ngacir
Indra_xxx - 21/07/2012 12:57 PM
#5993

Quote:
Original Posted By egamathany
wilujeung siam
wilujeung puasa baraya KRC sadaya

dinteun kahiji dikawitan kedap deui
shutup: shutup: _________ngacir:


wilujeng kang ega . .
kamana wae meuni awis tepang . .
malus
atramd - 21/07/2012 07:32 PM
#5994

sa teu acan taraweh
calik bari ngopi heula dina teras KRC ah linux2:coffee:
Fanatix19 - 21/07/2012 09:24 PM
#5995

Quote:
Original Posted By atramd
sa teu acan taraweh
calik bari ngopi heula dina teras KRC ah linux2:coffee:


nGirinGan tuhc Kang,,, :genits
eTa koPi na Haneut teu Kang,,, + aya Cududan Teu,, ngakaks
pawpaw.00 - 21/07/2012 09:41 PM
#5996

Quote:
Original Posted By egamathany
wilujeung siam
wilujeung puasa baraya KRC sadaya

dinteun kahiji dikawitan kedap deui
shutup: shutup: _________ngacir:


Quote:
Original Posted By tsanyfajar
wilujeung dinten kahiji kang :2thumbup

kamarana nya teu acan aya sasaha ning kabur deui we ah :ngacir


Quote:
Original Posted By Indra_xxx
wilujeng kang ega . .
kamana wae meuni awis tepang . .
malus


Quote:
Original Posted By atramd
sa teu acan taraweh
calik bari ngopi heula dina teras KRC ah linux2:coffee:


Quote:
Original Posted By Fanatix19
nGirinGan tuhc Kang,,, :genits
eTa koPi na Haneut teu Kang,,, + aya Cududan Teu,, ngakaks


wilujeng wengi akang2 sadayana D
nubie ngiring melinux didieu ah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
2964629 - 21/07/2012 11:28 PM
#5997

Quote:
Original Posted By atramd
wilujeng wayahwari deui ngakaks
tong di toong kang bilih turuwisen hammers


oh kitu nya sip atuh :addfriends
kamana wae atuh kang ayeuna mah asa jarang posting D

nya eta kang males ayna mah posting te o
pali janten SR malus
Quote:
Original Posted By pawpaw01
wilujeng wengi akang2 o
ngiring melinux sambil mengopi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

wengi oge kang o
kumaha damang malus
pawpaw.00 - 22/07/2012 12:02 AM
#5998

Quote:
Original Posted By 2964629
nya eta kang males ayna mah posting te o
pali janten SR malus

wengi oge kang o
kumaha damang malus


alhamdulillah sae kang D
dupi akang sae oge? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
egamathany - 22/07/2012 12:09 AM
#5999

Quote:
Original Posted By tsanyfajar
wilujeung dinten kahiji kang :2thumbup

kamarana nya teu acan aya sasaha ning kabur deui we ah :ngacir


duka tah kang hehe sigana teh tadi mah
teu acan garugah
D

Quote:
Original Posted By Indra_xxx
wilujeng kang ega . .
kamana wae meuni awis tepang . .
malus


muhun kang lami teu amengan ka dieu
malus
damang atuh kang \)

Quote:
Original Posted By atramd
sa teu acan taraweh
calik bari ngopi heula dina teras KRC ah linux2:coffee:


Quote:
Original Posted By Fanatix19
nGirinGan tuhc Kang,,, :genits
eTa koPi na Haneut teu Kang,,, + aya Cududan Teu,, ngakaks


Quote:
Original Posted By pawpaw.00
wilujeng wengi akang2 sadayana D
nubie ngiring melinux didieu ah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


Quote:
Original Posted By 2964629
nya eta kang males ayna mah posting te o
pali janten SR malus

wengi oge kang o
kumaha damang malus


wilujeung wayah kieu baraya
kumaha saum na
abdi mah teu kiat godaanna td mah
seeur igo berkeliaran ngakaks ngakaks shutup:
pawpaw.00 - 22/07/2012 12:22 AM
#6000

Quote:
Original Posted By egamathany

wilujeung wayah kieu baraya
kumaha saum na
abdi mah teu kiat godaanna td mah
seeur igo berkeliaran ngakaks ngakaks shutup:


wilujeng wengi kang D
kumaha atuh tadi? ngan nahan lapar hungkul jigana p
Page 300 of 455 | ‹ First  < 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6