Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 31 of 455 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›

KB6LA - 24/04/2012 03:59 PM
#601

Quote:
Original Posted By egamathany
meuni atoh si akang eta
nuju bahagia sanes kang
ngakaks ngakaks





ngakaks hayu atuh kang
urang syukuran D


hayu kang ega, D
asal ulah uang aing ngakaks
TIC.TAC.TOE - 24/04/2012 04:00 PM
#602

Quote:
Original Posted By atramd

ahahahahaha ngakak
muhun kang awet gening kiss
mudah2an we kang errot kaskusna janten teu seep2 yeuh ngakak



wkwkwkwkwkwkwkwk
robot na oge anu ngadamelan donat
tos inalilahi kang ngakak
atramd - 24/04/2012 04:02 PM
#603

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE


wkwkwkwkwkwkwkwk
robot na oge anu ngadamelan donat
tos inalilahi kang ngakak

haaaah kagets:
aduuh nu leres kang berduka
ti iraha eta kagets:
meni teu aya wartosna berduka
tapi da ieu sataun deui kang seepna ngakak

KB6LA - 24/04/2012 04:06 PM
#604

Quote:
Original Posted By atramd
muhun kang abdi tos baca-baca post dipengker capedes
abdi curiga nu gaduhna orang Cipanas kang ngakaks


orang cipanas nya kang D
sugan teh tunangan akang hammer:
TIC.TAC.TOE - 24/04/2012 04:06 PM
#605

Quote:
Original Posted By atramd

ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak


wah ngepost emot hungkul ayeunamah tiasa nya ngakak
Quote:
Original Posted By KB6LA


sanes klonengan mimin p ngakaks
abdi kang nu bade mongmotokeun
prewedna kang bill kuncen KRC o


aduuuuhhhhhh geningan fotograper kahot jeung juragan kopi nya :kaget
wah nyaan yeuh rajin pisan c akang teh ngakak
boa2 pasukan berani matina geus ngahunyud yeuh
sok kang sing rajin lah, ameh engke pasukan berani matina di tuker guling kana fulus ngakak
atramd - 24/04/2012 04:15 PM
#606

Quote:
Original Posted By KB6LA


orang cipanas nya kang D
sugan teh tunangan akang hammer:

wah kagets:
natateh kang batas
piraku atuh kang ;)
teu tiasaeun ngaskus atuh kang si yayang mah ngakaks

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE

wah ngepost emot hungkul ayeunamah tiasa nya ngakak


aduuuuhhhhhh geningan fotograper kahot jeung juragan kopi nya :kaget
wah nyaan yeuh rajin pisan c akang teh ngakak
boa2 pasukan berani matina geus ngahunyud yeuh
sok kang sing rajin lah, ameh engke pasukan berani matina di tuker guling kana fulus ngakak

wah bahaya nya kang takuts
langsung di edit ah kang bilih ku ma onam takuts

KB6LA - 24/04/2012 04:15 PM
#607

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
wah ngepost emot hungkul ayeunamah tiasa nya ngakak



aduuuuhhhhhh geningan fotograper kahot jeung juragan kopi nya :kaget
wah nyaan yeuh rajin pisan c akang teh ngakak
boa2 pasukan berani matina geus ngahunyud yeuh
sok kang sing rajin lah, ameh engke pasukan berani matina di tuker guling kana fulus ngakak


hush si akang meni kahot pisan o
da kamari 2 sepi, jadi mending diramekeun weh ku adi - lancah ngakaks
hesehitut - 24/04/2012 04:16 PM
#608

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:
eploxcendol - 24/04/2012 04:23 PM
#609

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:

ieu saha TS kitu bingungs
:matabelo
gening rek aya gath nya kisss
kuot ah ngarah di asupkeun TS malus

atramd - 24/04/2012 04:25 PM
#610

Quote:
Original Posted By eploxcendol

ieu saha TS kitu bingungs
:matabelo
gening rek aya gath nya kisss
kuot ah ngarah di asupkeun TS malus


jiganamah sanes TS etamah kang shutup:
sok we akang nyungkeun di lebetkeun atuh kang D
ameh tiasa ngiring D
ke ari tipayun akang ngiring teu nya bingungs

eploxcendol - 24/04/2012 04:26 PM
#611

Quote:
Original Posted By atramd

jiganamah sanes TS etamah kang shutup:
sok we akang nyungkeun di lebetkeun atuh kang D
ameh tiasa ngiring D
ke ari tipayun akang ngiring teu nya bingungs


hente kang abi mah malus
mantakna hoyong ngiring yeuh abdi kang malus

pawpaw01 - 24/04/2012 04:26 PM
#612

Quote:
Original Posted By atramd
wah kagets:
natateh kang batas
piraku atuh kang ;)
teu tiasaeun ngaskus atuh kang si yayang mah ngakaks



wah bahaya nya kang takuts
langsung di edit ah kang bilih ku ma onam takuts


oh sanes nyah kang :eek
da tadi nyariosna hanya kami berdua yg tahu siapa saya:kimpoi:
dhy1N6 - 24/04/2012 04:26 PM
#613

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
kakarak ngaskus deui geus aya kana 3 bulan pere
kujalaran geus tobat kekebutan jeung maen robot jeung mundur ti dunia percendolan kujalaran pasukan berani matina geus di tukar guling jeung fulus ngakak
geuningan geus part genep deui ngakak


waduh enya nya kang tos 6 deui matabelo:
damang kang ? hehe

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1

Spoiler for kaos 2

sup2: sup2: sup2:


walah iraha ieu teh kang gath na ? sugan we abdi tiasa dongkap.. kaleresan nuju teu sibuk hehhee malu:
hesehitut - 24/04/2012 04:28 PM
#614

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:
atramd - 24/04/2012 04:29 PM
#615

Quote:
Original Posted By eploxcendol

hente kang abi mah malus
mantakna hoyong ngiring yeuh abdi kang malus


sok atuh kang ngiring
ameh tepang sareng abdi nya
si ganteng kalem tea :cool
ngakak

Quote:
Original Posted By pawpaw01


oh sanes nyah kang :eek
da tadi nyariosna hanya kami berdua yg tahu siapa saya:kimpoi:

piraku kang nyebat kitu kagets:
etamah pemalsuan kang :betty

teguhryo - 24/04/2012 04:29 PM
#616

nu dilaluhur
sesepuh hungkul
haradir deui matabelo:
daramang kitu nya ?? D
eploxcendol - 24/04/2012 04:32 PM
#617

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:

nu abdi geus di asupkeun kiss
hatur nuhun TS kiss

Quote:
Original Posted By atramd

sok atuh kang ngiring
ameh tepang sareng abdi nya
si ganteng kalem tea :cool
ngakak


piraku kang nyebat kitu kagets:
etamah pemalsuan kang :betty


ke kang abdi mun salse nya pasti ngiring lah \)
pasti da kang p

Quote:
Original Posted By teguhryo
nu dilaluhur
sesepuh hungkul
haradir deui matabelo:
daramang kitu nya ?? D

hay kang
salken nya ti nubi shakehand2

teguhryo - 24/04/2012 04:33 PM
#618

Quote:
Original Posted By eploxcendol
nu abdi geus di asupkeun kiss
hatur nuhun TS kiss


ke kang abdi mun salse nya pasti ngiring lah \)
pasti da kang p


hay kang
salken nya ti nubi shakehand2


hay oge kang
salken oge atuh kang
abdi oge nyubi D shakehand2
atramd - 24/04/2012 04:35 PM
#619

Quote:
Original Posted By teguhryo
nu dilaluhur
sesepuh hungkul
haradir deui matabelo:
daramang kitu nya ?? D

muhun kang sesepuh wungkul kagets:
sareng akang deuih nya sesepuhna takuts
sok atuh kang sosonoan sesama sesepuh deui
abdi ngintip ah kang linux2:

Quote:
Original Posted By eploxcendol

nu abdi geus di asupkeun kiss
hatur nuhun TS kiss


ke kang abdi mun salse nya pasti ngiring lah \)
pasti da kang p


hay kang
salken nya ti nubi shakehand2


kedah pasti atuh kang D
supados didatana pasti pisan D

KB6LA - 24/04/2012 04:35 PM
#620

Quote:
Original Posted By atramd

sok atuh kang ngiring
ameh tepang sareng abdi nya
si ganteng kalem tea :cool
ngakak


piraku kang nyebat kitu kagets:
etamah pemalsuan kang :betty



oOo pemalsuan nya kang o
untung abdi teu langsung percaya D

Quote:
Original Posted By teguhryo
nu dilaluhur
sesepuh hungkul
haradir deui matabelo:
daramang kitu nya ?? D


kuot heula ah o
sugan dikemot balik o

Quote:
Original Posted By eploxcendol

nu abdi geus di asupkeun kiss
hatur nuhun TS kiss


ke kang abdi mun salse nya pasti ngiring lah \)
pasti da kang p


hay kang
salken nya ti nubi shakehand2



ngiring kang, abdi oge bade D
Page 31 of 455 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6