Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 32 of 455 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›

teguhryo - 24/04/2012 04:38 PM
#621

Quote:
Original Posted By atramd

muhun kang sesepuh wungkul kagets:
sareng akang deuih nya sesepuhna takuts
sok atuh kang sosonoan sesama sesepuh deui
abdi ngintip ah kang linux2:


kedah pasti atuh kang D
supados didatana pasti pisan D


ah teu oge kang
abdi mah masih unyu2 keneh da
sing aslina kang ngakaks
Quote:
Original Posted By KB6LA


oOo pemalsuan nya kang o
untung abdi teu langsung percaya D



kuot heula ah o
sugan dikemot balik o



ngiring kang, abdi oge bade D


moal pami dikemot mah kang
kela...dkemot naon na tah kang? ngakaks
dhy1N6 - 24/04/2012 04:38 PM
#622

Quote:
Original Posted By teguhryo
nu dilaluhur
sesepuh hungkul
haradir deui matabelo:
daramang kitu nya ?? D


waahh kang teguh peluk: D
pami ka abdi narosna damang kang hehe *Rumaos Ngora D
damang oge kang ?
eploxcendol - 24/04/2012 04:39 PM
#623

Quote:
Original Posted By teguhryo


hay oge kang
salken oge atuh kang
abdi oge nyubi D shakehand2

nubi naon akang teh p
akang mah sok ngarendah
sesepuh kitu matabelo:

Quote:
Original Posted By atramd

muhun kang sesepuh wungkul kagets:
sareng akang deuih nya sesepuhna takuts
sok atuh kang sosonoan sesama sesepuh deui
abdi ngintip ah kang linux2:


kedah pasti atuh kang D
supados didatana pasti pisan D


teu bisa pasti kang abdi yeuh p
lantaran sibuk kang di bumi yeuh
biasa ngurus barudak kang o

Quote:
Original Posted By KB6LA


oOo pemalsuan nya kang o
untung abdi teu langsung percaya D



kuot heula ah o
sugan dikemot balik o



ngiring kang, abdi oge bade D

akang bade ngiring ;)
akang linggihna cianjur mana kang ?

hesehitut - 24/04/2012 04:40 PM
#624

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Spoiler for kaos 2
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sup2: sup2: sup2:
eploxcendol - 24/04/2012 04:41 PM
#625

geus asar gening \)
ayeuna bagean neang cai deuih
mangga di karantun dulur ngacir:
dhy1N6 - 24/04/2012 04:41 PM
#626

Quote:
Original Posted By KB6LA

ngiring kang, abdi oge bade D


dinten sabaraha kang gath teh ? think:
teguhryo - 24/04/2012 04:41 PM
#627

Quote:
Original Posted By dhy1N6


waahh kang teguh peluk: D
pami ka abdi narosna damang kang hehe *Rumaos Ngora D
damang oge kang ?


hay kang kiss
alhamdulillah abdi oge damang kang
mung nu teu damang teh sinyal axis kang
hoyong siga three..nyampe ka mang mega2 kitu D Peace:
teguhryo - 24/04/2012 04:43 PM
#628

Quote:
Original Posted By eploxcendol

nubi naon akang teh p
akang mah sok ngarendah
sesepuh kitu matabelo:


teu bisa pasti kang abdi yeuh p
lantaran sibuk kang di bumi yeuh
biasa ngurus barudak kang o


akang bade ngiring ;)
akang linggihna cianjur mana kang ?


eta kang anjen na mah
tos naturalisasi janten d semarang
matakan pami akang bade ngiring gath
aya artis ti semarang ngiring gath D Peace:
dhy1N6 - 24/04/2012 04:43 PM
#629

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Spoiler for kaos 1

Spoiler for kaos 2

sup2: sup2: sup2:


walah teu katingal ai pek teh aya gening kaping 6 nya D
pami tempatna mah teu acan aya nya d gambarna ge D
dhy1N6 - 24/04/2012 04:45 PM
#630

Quote:
Original Posted By teguhryo
hay kang kiss
alhamdulillah abdi oge damang kang
mung nu teu damang teh sinyal axis kang
hoyong siga three..nyampe ka mang mega2 kitu D Peace:


hahahaa ngakak
eta teh namina trik disko kang D
akang ngangge modem naon tah kang ?
atramd - 24/04/2012 04:45 PM
#631

Quote:
Original Posted By KB6LA


oOo pemalsuan nya kang o
untung abdi teu langsung percaya D



kuot heula ah o
sugan dikemot balik o



ngiring kang, abdi oge bade D

muhun jiganamah kang capedes
tapi jiga aya kang ayeuna yeuh nuju posting Peace:
eta sanes nya ngakaks

Quote:
Original Posted By teguhryo

ah teu oge kang
abdi mah masih unyu2 keneh da
sing aslina kang ngakaks


moal pami dikemot mah kang
kela...dkemot naon na tah kang? ngakaks

nuju meujeuhna kitu kang ngakaks
akang mah SMA keneh nya ngakaks

Quote:
Original Posted By eploxcendol

nubi naon akang teh p
akang mah sok ngarendah
sesepuh kitu matabelo:


teu bisa pasti kang abdi yeuh p
lantaran sibuk kang di bumi yeuh
biasa ngurus barudak kang o


akang bade ngiring ;)
akang linggihna cianjur mana kang ?


wios atuh kang pami teu pasti mah D
kin we pami aya waktos nya D

Quote:
Original Posted By eploxcendol
geus asar gening \)
ayeuna bagean neang cai deuih
mangga di karantun dulur ngacir:

ngakak
neang cai wayahkieu kang bingung
neang cai naon yeuh ngakaks

teguhryo - 24/04/2012 04:45 PM
#632

Quote:
Original Posted By dhy1N6


walah teu katingal ai pek teh aya gening kaping 6 nya D
pami tempatna mah teu acan aya nya d gambarna ge D


ngakak
abdi oge nembe ningal
gening aya di gamar na
kaping 29/6mei D
KB6LA - 24/04/2012 04:45 PM
#633

Quote:
Original Posted By teguhryo
ah teu oge kang
abdi mah masih unyu2 keneh da
sing aslina kang ngakaks



moal pami dikemot mah kang
kela...dkemot naon na tah kang? ngakaks


ulah dibahas ketang kang ah D
getek jantenna teh p

Quote:
Original Posted By dhy1N6
waahh kang teguh peluk: D
pami ka abdi narosna damang kang hehe *Rumaos Ngora D
damang oge kang ?


colek sepuh heula ah o
sugan dicolek balik p

Quote:
Original Posted By eploxcendol
nubi naon akang teh p
akang mah sok ngarendah
sesepuh kitu matabelo:

teu bisa pasti kang abdi yeuh p
lantaran sibuk kang di bumi yeuh
biasa ngurus barudak kang o

akang bade ngiring ;)
akang linggihna cianjur mana kang ?


abdi tebih2 kang yeuh ti semarang o
langkung tebih ti akang D
teguhryo - 24/04/2012 04:47 PM
#634

Quote:
Original Posted By dhy1N6


hahahaa ngakak
eta teh namina trik disko kang D
akang ngangge modem naon tah kang ?


o di disko kang
anu aya trit na budhe lastri tea nami na nya
ato d tamihan jamu nu sanes kang??
asa mantap kitu nu akang mah D
wawei e150 abdi mah kang D
teguhryo - 24/04/2012 04:48 PM
#635

Quote:
Original Posted By atramd

muhun jiganamah kang capedes
tapi jiga aya kang ayeuna yeuh nuju posting Peace:
eta sanes nya ngakaks


nuju meujeuhna kitu kang ngakaks
akang mah SMA keneh nya ngakaks


wios atuh kang pami teu pasti mah D
kin we pami aya waktos nya D


ngakak
neang cai wayahkieu kang bingung
neang cai naon yeuh ngakaks


muhun kang
terang wae si akang mah nya
abdi masih sma keneh o
beberapa tahun yang lalu
KB6LA - 24/04/2012 04:49 PM
#636

Quote:
Original Posted By dhy1N6
dinten sabaraha kang gath teh? think:


punten kang teu katingal nu ieu o
abi kuotna nu sanes o

atos terang da nya ayeuna mah kapingna D
atramd - 24/04/2012 04:50 PM
#637

Quote:
Original Posted By teguhryo

muhun kang
terang wae si akang mah nya
abdi masih sma keneh o
beberapa tahun yang lalu

eta we ningal dina seratanna kang ngakaks
da benten kang seratan murangkalih SMA mah Peace:
ngakak

KB6LA - 24/04/2012 04:51 PM
#638

Quote:
Original Posted By atramd
muhun jiganamah kang capedes
tapi jiga aya kang ayeuna yeuh nuju posting Peace:
eta sanes nya ngakaks



muhun ny kang D
sisinyalir mah kitu :cystg
atramd - 24/04/2012 04:52 PM
#639

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun ny kang D
sisinyalir mah kitu :cystg

ah entos kang tong dibahas ngakaks
bilih katingaleun ieu seratan takuts

KB6LA - 24/04/2012 04:54 PM
#640

Quote:
Original Posted By atramd
ah entos kang tong dibahas ngakaks
bilih katingaleun ieu seratan takuts


urang kebut we kang D
ngarah tenggelam page na ngacir2
Page 32 of 455 | ‹ First  < 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6