Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 33 of 455 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›

teguhryo - 24/04/2012 04:54 PM
#641

Quote:
Original Posted By atramd

eta we ningal dina seratanna kang ngakaks
da benten kang seratan murangkalih SMA mah Peace:
ngakak


ngakak
hebat ih si akang tebakan na
tiasa tepat kitu...
abdi oge hoyong kang...
nebak no togel oge tiasa meureun nya ngakaks Peace:
Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun ny kang D
sisinyalir mah kitu :cystg

untung sisinyalir nya kang
teu di sisi gawir
sisi gawir mah paur bisi tigejebur D
atramd - 24/04/2012 04:55 PM
#642

Quote:
Original Posted By KB6LA


urang kebut we kang D
ngarah tenggelam page na ngacir2

hayu kang
ke kang tong tarik teuing yeuh :ngacir ngacir2

atramd - 24/04/2012 04:57 PM
#643

Quote:
Original Posted By teguhryo

ngakak
hebat ih si akang tebakan na
tiasa tepat kitu...
abdi oge hoyong kang...
nebak no togel oge tiasa meureun nya ngakaks Peace:

untung sisinyalir nya kang
teu di sisi gawir
sisi gawir mah paur bisi tigejebur D

nyeta lepat kang cd
abdi katipeng yeuh batabig
gening aya seratan bodas ngakaks
pas di kuotna teu tungal tingal spion deuih capedes
gening beberapa tahun yang lalu ngakaks

dhy1N6 - 24/04/2012 04:59 PM
#644

Quote:
Original Posted By teguhryo
ngakak
abdi oge nembe ningal
gening aya di gamar na
kaping 29/6mei D


nyaeta kang teu katingal nya
biasana ningal nu bahenol sih ngakak

Quote:
Original Posted By KB6LA

colek sepuh heula ah o
sugan dicolek balik p


aduh sepuh timana kang ? hammer:
kuliah ge teu acan lulus lulus D

Quote:
Original Posted By teguhryo
o di disko kang
anu aya trit na budhe lastri tea nami na nya
ato d tamihan jamu nu sanes kang??
asa mantap kitu nu akang mah D
wawei e150 abdi mah kang D


sumuhun kang D
wahh gampil kang ngangge huawei mah ngadiskona oge D
tong ngannge program anu the eta, tp ngangge forsal D
alat tempurna eta hungkul da kang D

Quote:
Original Posted By KB6LA
punten kang teu katingal nu ieu o
abi kuotna nu sanes o

atos terang da nya ayeuna mah kapingna D


hahhaaaha muhun kang rada terselip jiga sesuatu D
KB6LA - 24/04/2012 05:00 PM
#645

Quote:
Original Posted By teguhryo
ngakak
hebat ih si akang tebakan na
tiasa tepat kitu...
abdi oge hoyong kang...
nebak no togel oge tiasa meureun nya ngakaks Peace:


untung sisinyalir nya kang
teu di sisi gawir
sisi gawir mah paur bisi tigejebur D


muhun kang eta perpaduan o
didieu mah mun tiris oge sisimut da o
teguhryo - 24/04/2012 05:04 PM
#646

Quote:
Original Posted By atramd

nyeta lepat kang cd
abdi katipeng yeuh batabig
gening aya seratan bodas ngakaks
pas di kuotna teu tungal tingal spion deuih capedes
gening beberapa tahun yang lalu ngakaks


ngakak Peace:
untung teu dslipan link nu araraneh tulisan bodas na kang
ke janten pemaen band deui gera D Peace:
Quote:
Original Posted By dhy1N6


nyaeta kang teu katingal nya
biasana ningal nu bahenol sih ngakak



aduh sepuh timana kang ? hammer:
kuliah ge teu acan lulus lulus D



sumuhun kang D
wahh gampil kang ngangge huawei mah ngadiskona oge D
tong ngannge program anu the eta, tp ngangge forsal D
alat tempurna eta hungkul da kang D



hahhaaaha muhun kang rada terselip jiga sesuatu D


ngakak
kanu bahenol mah
pasti rada detail ti luhur kahandap ningal na nya ngakaks

o ulah ku the....
forsal nu kmha deui tah kang
muhun gampil wawei mah
nu teu gampil teh...namut na k ade ipar.. ngakaks
parebut D Peace:
atramd - 24/04/2012 05:06 PM
#647

Quote:
Original Posted By teguhryo

ngakak Peace:
untung teu dslipan link nu araraneh tulisan bodas na kang
ke janten pemaen band deui gera D Peace:


ngakak
kanu bahenol mah
pasti rada detail ti luhur kahandap ningal na nya ngakaks

o ulah ku the....
forsal nu kmha deui tah kang
muhun gampil wawei mah
nu teu gampil teh...namut na k ade ipar.. ngakaks
parebut D Peace:

wah enya nya kagets:
untung si akang mah nipengna teu di enyakeun yeuh Peace:
trauma ah kang di penjara teh takut

teguhryo - 24/04/2012 05:08 PM
#648

Quote:
Original Posted By atramd

wah enya nya kagets:
untung si akang mah nipengna teu di enyakeun yeuh Peace:
trauma ah kang di penjara teh takut



abdi oge ngetest nu kitu teh
sabulanen kang di ajak maen band na...
untung na ngangge id nu nembe di bikin D
dhy1N6 - 24/04/2012 05:08 PM
#649

Quote:
Original Posted By teguhryo
ngakak Peace:
untung teu dslipan link nu araraneh tulisan bodas na kang
ke janten pemaen band deui gera D Peace:



ngakak
kanu bahenol mah
pasti rada detail ti luhur kahandap ningal na nya ngakaks

o ulah ku the....
forsal nu kmha deui tah kang
muhun gampil wawei mah
nu teu gampil teh...namut na k ade ipar.. ngakaks
parebut D Peace:


tah eta kang
tp abdi mah mending nutupan heula luhur na bilih reuwas ngakak

forsal sapertos mdma kang mung tiasa nentukeun QoS sapertos the D

ngakak
di disko deui we ath kang ade ipar na ngakak
atramd - 24/04/2012 05:12 PM
#650

Quote:
Original Posted By teguhryo


abdi oge ngetest nu kitu teh
sabulanen kang di ajak maen band na...
untung na ngangge id nu nembe di bikin D

wah bakal beken atuh kang D
komo bayaranna rada ageung mah ngakaks


teguhryo - 24/04/2012 05:14 PM
#651

Quote:
Original Posted By dhy1N6


tah eta kang
tp abdi mah mending nutupan heula luhur na bilih reuwas ngakak

forsal sapertos mdma kang mung tiasa nentukeun QoS sapertos the D

ngakak
di disko deui we ath kang ade ipar na ngakak

ngakak
smpe ditutupan hla luhur na
body sok kadang nipu nya kang ngakaks


d mbah gugel teh teu aya gening kang
pami kersa mah alungken kang forsal na kdieu D Peace:
atramd - 24/04/2012 05:21 PM
#652

tos jempling gening takuts
urang ibak heula we ah ngacir:
hayree - 24/04/2012 05:51 PM
#653

Quote:
Original Posted By KB6LA
jorok teh maksadna jorang
sanes teh bingungs

bukan laaaaaaaah capedes

Quote:
Original Posted By egamathany
Quooot heula ah kasadayana
meuni rame kang hehehe
resep ninggalna
D

muhun rame tapi ayeuna mah jempling deui ngakaks

Quote:
Original Posted By NgisingApu
ameh di luhur terus
jeung loba pesertana

sup: sup:


etah etah id ngakak
saha sih ih ngakak
deannaaa - 24/04/2012 06:05 PM
#654

haloooooo wilujeng sonteeeen D
eh sepi ningan capedes
bengkoh - 24/04/2012 06:18 PM
#655

Quote:
Original Posted By deannaaa
haloooooo wilujeng sonteeeen D
eh sepi ningan capedes

wilujeng sonten oge D
muhun sepi
pami tadi mah rame D
atramd - 24/04/2012 06:42 PM
#656

mesor didieu ah linux2:
mejeng sore-sore D
haddcrack - 24/04/2012 07:21 PM
#657

wilujeng wengi sadayanaaaa
ehhh absen heula ah hihihi malus
atramd - 24/04/2012 07:28 PM
#658

Quote:
Original Posted By haddkrack
wilujeng wengi sadayanaaaa
ehhh absen heula ah hihihi malus

wilujeng wengi deui kang D
kamana wae yeuh kang nembe katingal think:
egamathany - 24/04/2012 08:19 PM
#659

sambung deui ah
aya saha wae yeuh
___________beer:
atramd - 24/04/2012 09:00 PM
#660

Quote:
Original Posted By egamathany
sambung deui ah
aya saha wae yeuh
___________beer:

:request
aya abdi kang
nembe tos cetak foto heula D

Page 33 of 455 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6