Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 34 of 455 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›

putri.kayangan - 24/04/2012 09:41 PM
#661

wilujeng wengi cianjur malus
abdi ngiring calik didieu linux2:
atramd - 24/04/2012 09:42 PM
#662

Quote:
Original Posted By putri.kayangan
wilujeng wengi cianjur malus
abdi ngiring calik didieu linux2:

muhun mangga kang D
akang nyandak samak teu ti bumi Peace:

putri.kayangan - 24/04/2012 09:43 PM
#663

Quote:
Original Posted By atramd

muhun mangga kang D
akang nyandak samak teu ti bumi Peace:


henteu kang think:
wios abi mah kang dina ubin we malus

atramd - 24/04/2012 09:44 PM
#664

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

henteu kang think:
wios abi mah kang dina ubin we malus


diluhur kang tong di handap D
ieu korsi ge da teu di anggo D

putri.kayangan - 24/04/2012 09:45 PM
#665

Quote:
Original Posted By atramd

diluhur kang tong di handap D
ieu korsi ge da teu di anggo D


hatur nuhun ah kang malus
meni baik pisan si akang teh malus

atramd - 24/04/2012 09:47 PM
#666

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

hatur nuhun ah kang malus
meni baik pisan si akang teh malus


sami-sami kang D
kamana wae yeuh kang nembe katingal deui bingungs

egamathany - 24/04/2012 10:35 PM
#667

Quote:
Original Posted By atramd
:request
aya abdi kang
nembe tos cetak foto heula D


bieu mah asa rame kang
meuni sepi deui ayeuna mah
takuts
atramd - 24/04/2012 10:48 PM
#668

Quote:
Original Posted By egamathany


bieu mah asa rame kang
meuni sepi deui ayeuna mah
takuts

muhun kang D
tapi duka kamarana deui gening bingung

aliez2011 - 24/04/2012 10:52 PM
#669

assalamualaikum wr.wb
nepangkeun ah, abdi alpiyan ti cipeuyeum asalnamah ti joglo.
ngiring gabungnya...
egamathany - 24/04/2012 10:57 PM
#670

Quote:
Original Posted By atramd
muhun kang D
tapi duka kamarana deui gening bingung


nuju ngintip ka lounge meureun kang
ningalian nu ++ ngakaks

Quote:
Original Posted By aliez2011
assalamualaikum wr.wb
nepangkeun ah, abdi alpiyan ti cipeuyeum asalnamah ti joglo.
ngiring gabungnya...


waalaikumsalam
salam wanoh ti abdi ega kang
abdi mah di kaum
mangga kalebet kang calik
cai cai atuh kang D
aliez2011 - 24/04/2012 11:03 PM
#671

Quote:
Original Posted By egamathany



waalaikumsalam
salam wanoh ti abdi ega kang
abdi mah di kaum
mangga kalebet kang calik
cai cai atuh kang D


muhun sami2.
mangga, sanes waktos we tos tunduh
( dibekel we caina ) ngakaks
atramd - 24/04/2012 11:07 PM
#672

Quote:
Original Posted By aliez2011
assalamualaikum wr.wb
nepangkeun ah, abdi alpiyan ti cipeuyeum asalnamah ti joglo.
ngiring gabungnya...

wa'alaikum sallam
muhun mangga kang wilujeng gabung nya D
salam wanoh ti abdi atuh nya kang
shakehand2

Quote:
Original Posted By egamathany


nuju ngintip ka lounge meureun kang
ningalian nu ++ ngakaks



waalaikumsalam
salam wanoh ti abdi ega kang
abdi mah di kaum
mangga kalebet kang calik
cai cai atuh kang D

oh kitu nya
naon tah kang anu ++ teh bingungs
asa janten hoyong yeuh kisss
punten kang abdi lami nguotna
aya pidameleun yeuh D

egamathany - 24/04/2012 11:09 PM
#673

Quote:
Original Posted By aliez2011
muhun sami2.
mangga, sanes waktos we tos tunduh
( dibekel we caina ) ngakaks


tong hilap ieu kueh na kang
hatur lumajeng kanggo cemilan
engke nonton maeng ball wengi
ieu sendal tinggaleun deuih si akang mah
ngakaks...
aliez2011 - 24/04/2012 11:13 PM
#674

Quote:
Original Posted By atramd
wa'alaikum sallam
muhun mangga kang wilujeng gabung nya D
salam wanoh ti abdi atuh nya kang
shakehand2



muhun sami2 kang


Quote:
Original Posted By egamathany
tong hilap ieu kueh na kang
hatur lumajeng kanggo cemilan
engke nonton maeng ball wengi
ieu sendal tinggaleun deuih si akang mah
ngakaks...


waduh katampi pisan kuehna
wioslah kangge amang we, bilih kangge mabet tivi mun eleh nu di jagokeuna
egamathany - 24/04/2012 11:18 PM
#675

Quote:
Original Posted By atramd
wa'alaikum sallam
muhun mangga kang wilujeng gabung nya D
salam wanoh ti abdi atuh nya kang
shakehand2


oh kitu nya
naon tah kang anu ++ teh bingungs
asa janten hoyong yeuh kisss
punten kang abdi lami nguotna
aya pidameleun yeuh D


:travel __________ duka nyeta kang
sarupaning we panginteun ngakak
siip kang sing jongjon
nuju rame di warnetnya


Quote:
Original Posted By aliez2011
muhun sami2 kang



waduh katampi pisan kuehna
wioslah kangge amang we, bilih kangge mabet tivi mun eleh nu di jagokeuna


kaleresan teu aya nu dijagokeun kang
\)b mung reresepan we kang ieu mah
iloveindonesias
atramd - 24/04/2012 11:21 PM
#676

Quote:
Original Posted By aliez2011


muhun sami2 kang




waduh katampi pisan kuehna
wioslah kangge amang we, bilih kangge mabet tivi mun eleh nu di jagokeuna

ke akang teh ti cipeuyeum nya D
cik alungan peuyeum atuh kadieu yeuh Peace:

atramd - 24/04/2012 11:27 PM
#677

Quote:
Original Posted By egamathany


:travel __________ duka nyeta kang
sarupaning we panginteun ngakak
siip kang sing jongjon
nuju rame di warnetnya




kaleresan teu aya nu dijagokeun kang
\)b mung reresepan we kang ieu mah
iloveindonesias

oh kitu nya D
lumayan we kang araya gening D
nuju ngisi lagu kang ieuteh fm:

aliez2011 - 24/04/2012 11:28 PM
#678

Quote:
Original Posted By egamathany
:travel __________ duka nyeta kang
sarupaning we panginteun ngakak
siip kang sing jongjon
nuju rame di warnetnya




kaleresan teu aya nu dijagokeun kang
\)b mung reresepan we kang ieu mah
iloveindonesias


oh sami atuh ari kiti mah, abdi mah ngajagokeun perkesit wee ah ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
ke akang teh ti cipeuyeum nya D
cik alungan peuyeum atuh kadieu yeuh Peace:

sok sanggap mang....
idhaaaan - 24/04/2012 11:29 PM
#679

Assalamualaikum.
tos lami teu ngaskus deui yeuh.
asa sono..
hehehe.
aliez2011 - 24/04/2012 11:30 PM
#680

lagu naon tah? tiasa nyungkeun???
Page 34 of 455 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6