Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 455 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

Samsung.Store - 24/04/2012 11:44 PM
#681

Wengi cianjur o

Wah cianjur rek pada gath nya think:
egamathany - 24/04/2012 11:46 PM
#682

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
lumayan we kang araya gening D
nuju ngisi lagu kang ieuteh fm:


wah sae atuh kang thumbup:
mangstabthumbup:
tong hilap kang ngeusian lagu darso
eta juara pisan kangD

Quote:
Original Posted By aliez2011
oh sami atuh ari kiti mah, abdi mah ngajagokeun perkesit wee ah ngakaks


sok sanggap mang....


tah eta kang leres pisan
perkesit we lah ayeuna mah
ngakaks

Quote:
Original Posted By idhaaaan
Assalamualaikum.
tos lami teu ngaskus deui yeuh.
asa sono..
hehehe.


kamana wae atuh kang
meuni teu aya kabar2i
sibuk wae D
KB6LA - 25/04/2012 12:43 AM
#683

wilujeng midnite kisss
sugan we aya keneh nu nguot malus
atramd - 25/04/2012 01:18 AM
#684

Quote:
Original Posted By KB6LA
wilujeng midnite kisss
sugan we aya keneh nu nguot malus

dikemot ku abdi kang D
kamarana kang nu sanesna bingung:

KB6LA - 25/04/2012 01:19 AM
#685

Quote:
Original Posted By atramd
dikemot ku abdi kang D
kamarana kang nu sanesna bingung:


katingalna mah tos off sadaya kang hammer:
abdi telat yeuh D
atramd - 25/04/2012 01:22 AM
#686

Quote:
Original Posted By KB6LA


katingalna mah tos off sadaya kang hammer:
abdi telat yeuh D

abdi ge tadi ngepost sakedap kang D
empot2an janten nateh, nu sapalih ge teu ka kuot D

KB6LA - 25/04/2012 01:23 AM
#687

Quote:
Original Posted By atramd
abdi ge tadi ngepost sakedap kang D
empot2an janten nateh, nu sapalih ge teu ka kuot D


naha empot2an kang ? D
jiga bu*ur hayam ditiupan ngakaks
atramd - 25/04/2012 01:25 AM
#688

Quote:
Original Posted By KB6LA


naha empot2an kang ? D
jiga bu*ur hayam ditiupan ngakaks

heu D
nyeta atuh kang ngakaks
pan abdi bari barang damel tadi teh D
janten kitu gening ka jantenanna ngakaks

KB6LA - 25/04/2012 01:27 AM
#689

Quote:
Original Posted By atramd
heu D
nyeta atuh kang ngakaks
pan abdi bari barang damel tadi teh D
janten kitu gening ka jantenanna ngakaks


muhun kang pasti kitu pami bari damel mah D
masih untung sanes padamelanna nu empot2an ngakaks
atramd - 25/04/2012 01:34 AM
#690

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang pasti kitu pami bari damel mah D
masih untung sanes padamelanna nu empot2an ngakaks

moal atuh kang
padamelan nomor siji posting nomor pitu kang ngakaks
23456 naon nyaaa bingungs
raoseun posting sareng akang teh teu lami ngantosan
janten auto refresh kitu :addfriends
Spoiler for

eiith tapi dibalik eta akang pasti ngantosan abdi kang rada lami Peace:
soalna abdi bade makmal heula yeuh ngakaks
tapi moal lami da kang D
secara biasa pan di kebut tea kang model kamari ngakaks
ke nya kang moal lami da ngacir:



KB6LA - 25/04/2012 01:37 AM
#691

Quote:
Original Posted By atramd
moal atuh kang
padamelan nomor siji posting nomor pitu kang ngakaks
23456 naon nyaaa bingungs
raoseun posting sareng akang teh teu lami ngantosan
janten auto refresh kitu :addfriends
Spoiler for
eiith tapi dibalik eta akang pasti ngantosan abdi kang rada lami soalna abdi bade makmal heula yeuh tapi moal lami da kang secara biasa pan di kebut tea kang model kamari ke nya kang moal lami da


mangga atuh kang D
sing kekengengan D

Spoiler for kacau

kacau yeuh QR mun kuot spoiler pasti ancur hammer:

atramd - 25/04/2012 01:57 AM
#692

Quote:
Original Posted By KB6LA


mangga atuh kang D
sing kekengengan D

Spoiler for kacau

kacau yeuh QR mun kuot spoiler pasti ancur hammer:


wah naha kang make janten babacak kitu nya bingung
teu janten kang makmal nage D
kin kedap deui we ah, pameng aya client nyalira deui D

KB6LA - 25/04/2012 02:00 AM
#693

Quote:
Original Posted By atramd
wah naha kang make janten babacak kitu nya bingung
teu janten kang makmal nage D
kin kedap deui we ah, pameng aya client nyalira deui D


muhun nyaeta kang D
tapi panginten janten aman pami aya gambar/link teu jelas D

wah atuh lapar kang o
atramd - 25/04/2012 02:03 AM
#694

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun nyaeta kang D
tapi panginten janten aman pami aya gambar/link teu jelas D

wah atuh lapar kang o

tah eta wungkul nya kang :addfriends
ayeuna mah tos se'ep kang paketna
langsung kabur heula kang ngacir:

KB6LA - 25/04/2012 02:06 AM
#695

Quote:
Original Posted By atramd
tah eta wungkul nya kang :addfriends
ayeuna mah tos se'ep kang paketna
langsung kabur heula kang ngacir:


mangga kang D
sing kekengengan atuh o
atramd - 25/04/2012 02:30 AM
#696

Quote:
Original Posted By KB6LA


mangga kang D
sing kekengengan atuh o

lanjut again kang D
urang duaan we kang lah ngakaks

atramd - 25/04/2012 02:34 AM
#697

kamana si ayah teh bingung:
kaboboan ieumah yeuh capedes
KB6LA - 25/04/2012 02:38 AM
#698

Quote:
Original Posted By atramd
lanjut again kang D
urang duaan we kang lah ngakaks


hayu kang D
berangkats lah brummm :ngacir
KB6LA - 25/04/2012 02:40 AM
#699

Quote:
Original Posted By atramd
kamana si ayah teh bingung:
kaboboan ieumah yeuh capedes


henteu kang D
maenya pan nembe gugah D
atramd - 25/04/2012 02:40 AM
#700

Quote:
Original Posted By KB6LA


hayu kang D
berangkats lah brummm :ngacir

meni sumanget si akang D
ke atuh kang antosan :travel :ngacir

Page 35 of 455 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6