Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 355 of 455 | ‹ First  < 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >  Last ›

dendifelani - 13/08/2012 10:53 PM
#7081

Assalamualaikum sadayana. Abdi ngiring nongkrong nya ka sadayana \)
atramd - 13/08/2012 10:54 PM
#7082

Quote:
Original Posted By ariaGADING
apanan rek ngoloan sanes akang malus
abdi nyumput we bisi ngaganggu pan wowcantik
oh kitunya D
mangga pami rek vate vote mah D

enya sok ku akang ngadamel votingna atuh
kin saha nu bade nyalonkeun :addfriends
ariaGADING - 13/08/2012 10:57 PM
#7083

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

muhun kang.. hehehe.. D


ayeuna mah capcay teh sok error kang.. hammers
tapi abdi mah tara dopost.. malu:


ieu sepuhna KRC nya..?? matabelo:


ayeuna tos di cianjur can kang bingungs

Quote:
Original Posted By dendifelani
Assalamualaikum sadayana. Abdi ngiring nongkrong nya ka sadayana \)


wa'alaikum salam \)
mangga kang \)
ngopi heula atuh coffee:

Quote:
Original Posted By atramd
enya sok ku akang ngadamel votingna atuh
kin saha nu bade nyalonkeun :addfriends


eta pan atos kang dina fb jeung didieu
tinggal tunjuk we kang D
atawa kuamaha saena tah bingungs
tsanyfajar - 13/08/2012 10:59 PM
#7084

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah abdi mah ngan saukur nginfo teh D
mangga pami ngavote abdi mah malus



hahahaha
bisa bisa kang ngakaks

hade pisan tah kang prinsipna :addfriends
pasukan masih keneh loba kang ngan masih keneh abu2 D
bari jeung mun rek ngarobot kudu modal heula didonatan
cangkeul kantong kang capedes



sumuhun kang o
siap ngagentos ts kang :addfriends



linkna teu acan di acc kang ku momod
ngantosan acc heula kakarek tiasa di buka o

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Mangga ah kasadayana
tos teu rame geningan ngaskus teh ari teu aya anu balap mah
mana tos tunduh deuih _____________ ngacir:
mangga kang hati hati :ngacir na bisi geubis D

Quote:
Original Posted By ariaGADING
duh si akang D
eta primadona kang
anu kamari dongakp di gathering nan unyu2 pang geulisna wowcantik

oh panyateh lalaki kang ngakaks



mun hoyong ningali potona aya di fb kang \)b



wah rek balap naon kang D
balap karung sanes
apanan rek 17an yeuh ngakaks
mangga kang ati tos tunduh mah o

abdi mah hoyong ningali thread hoyong jadi thread HOTTT !!
atramd - 13/08/2012 11:00 PM
#7085

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

muhun kang.. hehehe.. D


ayeuna mah capcay teh sok error kang.. hammers
tapi abdi mah tara dopost.. malu:


ieu sepuhna KRC nya..?? matabelo:

muhun nyeta kang capedes
biasanamah tara kitu D
sareng di abdi mah capcay teh kata2na jarorok deuih kang ngakaks

Quote:
Original Posted By dendifelani
Assalamualaikum sadayana. Abdi ngiring nongkrong nya ka sadayana \)

wa'alaikum sallam kang \)b
mangga kang wilujeng nongkrong we D
tapi samakna nuju di seuseuh kang
wios teu di amparan kang?? ngakaks
ariaGADING - 13/08/2012 11:01 PM
#7086

Quote:
Original Posted By tsanyfajar
abdi mah hoyong ningali thread hoyong jadi thread HOTTT !!


tenang kang
Hot Thread itu pasti :cool
Reza12MQ - 13/08/2012 11:03 PM
#7087

Quote:
Original Posted By dendifelani
Assalamualaikum sadayana. Abdi ngiring nongkrong nya ka sadayana \)

waalaikumsalam o
mangga kang.. D

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ayeuna tos di cianjur can kang bingungs


atos kang, nembe dugi tadi enjing.. D

Quote:
Original Posted By atramd
muhun nyeta kang capedes
biasanamah tara kitu D
sareng di abdi mah capcay teh kata2na jarorok deuih kang ngakaks


wah, naha atuh cenah capcayna kata2na jarorok..?? bingungs
aya2 wae capcay teh.. ngakaks
tsanyfajar - 13/08/2012 11:08 PM
#7088

Quote:
Original Posted By dendifelani
Assalamualaikum sadayana. Abdi ngiring nongkrong nya ka sadayana \)

mangga kang di haturanan shakehand2
tsanyfajar - 13/08/2012 11:10 PM
#7089

Quote:
Original Posted By ariaGADING
tenang kang
Hot Thread itu pasti :cool


mantapp pisann kang :2thumbup
atramd - 13/08/2012 11:14 PM
#7090

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ayeuna tos di cianjur can kang bingungs



wa'alaikum salam \)
mangga kang \)
ngopi heula atuh coffee:



eta pan atos kang dina fb jeung didieu
tinggal tunjuk we kang D
atawa kuamaha saena tah bingungs

enya kang piwarang langsung tunjuk we ka kang TSna :addfriends
kumaha wae sih abdi mah D

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

waalaikumsalam o
mangga kang.. D


atos kang, nembe dugi tadi enjing.. D


wah, naha atuh cenah capcayna kata2na jarorok..?? bingungs
aya2 wae capcay teh.. ngakaks

nyeta atuh kang hammers
gogodana sasih siam panginten ngakaks
Reza12MQ - 13/08/2012 11:27 PM
#7091

Quote:
Original Posted By atramd

nyeta atuh kang hammers
gogodana sasih siam panginten ngakaks

hehe, sigana mah gogoda sasih siam nya kang.. D

naha asa sepi nya..?? atos barobo kitu..?? bingungs
----
post nocan: 1234 Paws:
Iammy - 13/08/2012 11:31 PM
#7092

wilujeng wengi akang2 D
nubi ngiring calik linux2:
kapan2 gath bareng lagi yooo D malus
ariaGADING - 13/08/2012 11:33 PM
#7093

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

waalaikumsalam o
mangga kang.. D


atos kang, nembe dugi tadi enjing.. D


wah, naha atuh cenah capcayna kata2na jarorok..?? bingungs
aya2 wae capcay teh.. ngakaks


wah wilujeng dugi di cianjur kang \)

Quote:
Original Posted By tsanyfajar
mantapp pisann kang :2thumbup


pastinya dong cool:
ngke we ningali kang nya siul:

Quote:
Original Posted By atramd
enya kang piwarang langsung tunjuk we ka kang TSna :addfriends
kumaha wae sih abdi mah D


nyeta atuh kang hammers
gogodana sasih siam panginten ngakaks


tah eta kang
ngantosan ti kang ts heula yeuh komentarna D

Quote:
Original Posted By Iammy
wilujeng wengi akang2 D
nubi ngiring calik linux2:
kapan2 gath bareng lagi yooo D malus


wiluejng wengi kang \)
pasti kang ngke mah aya deui o
biasana awal tahun kang saatos kamari \)b
tsanyfajar - 13/08/2012 11:34 PM
#7094

mangga ah ka sadayana .. ,, abdi ti payun
bisi kasiangan saurna
wasalamualaikum :ngacir
Iammy - 13/08/2012 11:34 PM
#7095

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah wilujeng dugi di cianjur kang \)



pastinya dong cool:
ngke we ningali kang nya siul:



tah eta kang
ngantosan ti kang ts heula yeuh komentarna D



wiluejng wengi kang \)
pasti kang ngke mah aya deui o
biasana awal tahun kang saatos kamari \)b


undang2 ah kang o
sugan we tiasa sumping deui ka Reg.Cianjur malus
ariaGADING - 13/08/2012 11:42 PM
#7096

Quote:
Original Posted By tsanyfajar
mangga ah ka sadayana .. ,, abdi ti payun
bisi kasiangan saurna
wasalamualaikum :ngacir


mangga kang
da abdi mah ngantosan waktos yeuh rek i'tikaf o

Quote:
Original Posted By Iammy
undang2 ah kang o
sugan we tiasa sumping deui ka Reg.Cianjur malus


insya Allah kang \)
wah sigana akang kacanduan yeuh D
Reza12MQ - 13/08/2012 11:43 PM
#7097

Quote:
Original Posted By Iammy
wilujeng wengi akang2 D
nubi ngiring calik linux2:
kapan2 gath bareng lagi yooo D malus

wilujeng wengi oge kang.. D
muhun abdi ge hoyong ngiringan gath.. D
eh, akang ieu ti reg. sukabumi nya..?? rolleyes:

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah wilujeng dugi di cianjur kang \)


wiluejng wengi kang \)
pasti kang ngke mah aya deui o
biasana awal tahun kang saatos kamari \)bs

nuhun kang sambutanna, hehe.. D

awal taun aya deui gath nya kang..?? rolleyes:

Quote:
Original Posted By tsanyfajar
mangga ah ka sadayana .. ,, abdi ti payun
bisi kasiangan saurna
wasalamualaikum :ngacir

mangga kang, kade kabablasan kulemna engke teh teu sahur.. D
ariaGADING - 13/08/2012 11:48 PM
#7098

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

wilujeng wengi oge kang.. D
muhun abdi ge hoyong ngiringan gath.. D
eh, akang ieu ti reg. sukabumi nya..?? rolleyes:


nuhun kang sambutanna, hehe.. D

awal taun aya deui gath nya kang..?? rolleyes:


mangga kang, kade kabablasan kulemna engke teh teu sahur.. D


insya Allah aya kang \)
eta rutin gath awal taun mah pami teuaya halangin \)
Fanatix19 - 13/08/2012 11:51 PM
#7099

Askum Kang,,
Nuju naraon yeuh,,,
Tos deur teu acan,,,
Kuot mengkuot na,, Hehehe ngakaks
ariaGADING - 13/08/2012 11:55 PM
#7100

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Askum Kang,,
Nuju naraon yeuh,,,
Tos deur teu acan,,,
Kuot mengkuot na,, Hehehe ngakaks


Waskum kang \)
abdi mah nuju ngantosan quote kang p
Page 355 of 455 | ‹ First  < 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6