Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 356 of 455 | ‹ First  < 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 >  Last ›

Reza12MQ - 13/08/2012 11:59 PM
#7101

Quote:
Original Posted By ariaGADING
insya Allah aya kang \)
eta rutin gath awal taun mah pami teuaya halangin \)

oh kitu nya kang.. D
mugi2 we teu aya halangan nya.. \)

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Askum Kang,,
Nuju naraon yeuh,,,
Tos deur teu acan,,,
Kuot mengkuot na,, Hehehe ngakaks

waskum kang..
ieu abdi nuju ngakuot kang.. D
Fanatix19 - 14/08/2012 12:01 AM
#7102

Quote:
Original Posted By ariaGADING
Waskum kang \)
abdi mah nuju ngantosan quote kang p


Ngantosan nU kuot palih mna kang,, bingungs ,,
Sabari ngopi tuh kang kuot na,, Hehehe ngakaks
Fanatix19 - 14/08/2012 12:11 AM
#7103

Wah naha JaremPiling ieu tehc,,
KamarAna NYa,, takuts
ariaGADING - 14/08/2012 12:11 AM
#7104

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

oh kitu nya kang.. D
mugi2 we teu aya halangan nya.. \)


waskum kang..
ieu abdi nuju ngakuot kang.. D


amien ya robb \)
ngke ngantosan infona we akng \)b

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Ngantosan nU kuot palih mna kang,, bingungs ,,
Sabari ngopi tuh kang kuot na,, Hehehe ngakaks


nu aya we kang langsung embat p
ieu ge nuju kang coffee: siul:
Fanatix19 - 14/08/2012 12:13 AM
#7105

Quote:
Original Posted By ariaGADING
amien ya robb \)
ngke ngantosan infona we akng \)b



nu aya we kang langsung embat p
ieu ge nuju kang coffee: siul:


oUh sumuhun tuh kang,
ouh enya Kang,, Nyungkeun Bantosanna,,
Kanggo nga repley Posting abdi di Lounge,,,
Tiasa teu,, sakanteunaN nGanggO :rate5 na Nya Kang,, ngakaks
ariaGADING - 14/08/2012 12:17 AM
#7106

Quote:
Original Posted By Fanatix19
oUh sumuhun tuh kang,
ouh enya Kang,, Nyungkeun Bantosanna,,
Kanggo nga repley Posting abdi di Lounge,,,
Tiasa teu,, sakanteunaN nGanggO :rate5 na Nya Kang,, ngakaks


mangga kang
linkna mana :addfriends
Fanatix19 - 14/08/2012 12:21 AM
#7107

Quote:
Original Posted By ariaGADING
mangga kang
linkna mana :addfriends


sip Kang,,
Sateuacanna Hatur nuhun Nya KAng,,,

http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=15997850

di aNtos Pisan Nya KAng,, ngakaks
ariaGADING - 14/08/2012 12:24 AM
#7108

Quote:
Original Posted By Fanatix19
sip Kang,,
Sateuacanna Hatur nuhun Nya KAng,,,

http://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=15997850

di aNtos Pisan Nya KAng,, ngakaks


haduh hapunteun kang
abdi teu tiasa komeng ah
ngan rate hungkul kang
da threadna kitu ninganan D
Fanatix19 - 14/08/2012 12:28 AM
#7109

Quote:
Original Posted By ariaGADING
haduh hapunteun kang
abdi teu tiasa komeng ah
ngan rate hungkul kang
da threadna kitu ninganan D


ouH nya muhun mangga Kang,,, hehehe
haturnuhun pisan nya kang,,
takuts Ku momod abdi ge kang,,,
tApi nu kitu keudah di cariosan kang,,,
piraku urang cianjur teh kitu kang,,, bingungs
pan cianjur teh kota santri kang,,,
kenal teu akang kana foto eta,, hehehe ngakaks
ariaGADING - 14/08/2012 12:34 AM
#7110

Quote:
Original Posted By Fanatix19
ouH nya muhun mangga Kang,,, hehehe
haturnuhun pisan nya kang,,
takuts Ku momod abdi ge kang,,,
tApi nu kitu keudah di cariosan kang,,,
piraku urang cianjur teh kitu kang,,, bingungs
pan cianjur teh kota santri kang,,,
kenal teu akang kana foto eta,, hehehe ngakaks


kade kang bisi ka banned ngke nyebarkeun foto berbau bb++ takuts
wah boro2 kenal kang ningali oge abdi ngan sakeudap langsung di tutup D
tergantung jalmina oge sih kang
anu leuwih parah oge aya pan di cianjur mah
nu pasti dosa kang eta jalmi anu motoan
ampun gusti abdi mah teu wani kang
siga urang nanem kasaean pasti pahalana ngalir nepi ka urang geus maot
sawangsulna mun urang nanem kagorengan dosana oge ngalir nepika urang geus maot takut
Reza12MQ - 14/08/2012 12:36 AM
#7111

Quote:
Original Posted By ariaGADING
amien ya robb \)
ngke ngantosan infona we akng \)bs

sip kang, abdi ngantosan infona heula we.. D
---
tos setengah 12 langkung geningan.. eek:
mangga ah akang/teteh abdi bade bobo heula.. moon:
ariaGADING - 14/08/2012 12:37 AM
#7112

Quote:
Original Posted By Reza12MQ

sip kang, abdi ngantosan infona heula we.. D
---
tos setengah 12 langkung geningan.. eek:
mangga ah akang/teteh abdi bade bobo heula.. moon:


sumuhun sumangga kang
abdi oge rek ka masjid heula ah
mangga kasadayana ngacir:
Fanatix19 - 14/08/2012 12:46 AM
#7113

Quote:
Original Posted By ariaGADING
kade kang bisi ka banned ngke nyebarkeun foto berbau bb++ takuts
wah boro2 kenal kang ningali oge abdi ngan sakeudap langsung di tutup D
tergantung jalmina oge sih kang
anu leuwih parah oge aya pan di cianjur mah
nu pasti dosa kang eta jalmi anu motoan
ampun gusti abdi mah teu wani kang
siga urang nanem kasaean pasti pahalana ngalir nepi ka urang geus maot
sawangsulna mun urang nanem kagorengan dosana oge ngalir nepika urang geus maot takut


nyaeta tuh kang kumha nya,, abdi ge bingungs
ariaGADING - 14/08/2012 12:52 AM
#7114

Quote:
Original Posted By Fanatix19
nyaeta tuh kang kumha nya,, abdi ge bingungs


di edit we kang hapus gambar2na..
beres o
daripada ditingali ku batur akang oge kabanjuran dosa kang takuts
abdi pamit heula nya kang ngacir:
Fanatix19 - 14/08/2012 12:58 AM
#7115

Quote:
Original Posted By ariaGADING
di edit we kang hapus gambar2na..
beres o
daripada ditingali ku batur akang oge kabanjuran dosa kang takuts
abdi pamit heula nya kang ngacir:


ouh iya siap tuh kang,,
Naha Pamit kang,, bade kaman atuh,,,
aonk21 - 14/08/2012 04:40 AM
#7116

wilujeng wayah kieu barayaa...
tos aya saha wae yeuh??
coepzone - 14/08/2012 04:43 AM
#7117

Quote:
Original Posted By aonk21
wilujeng wayah kieu barayaa...
tos aya saha wae yeuh??


aya abdi mang o
damang mang? wowcantik
aonk21 - 14/08/2012 04:46 AM
#7118

Quote:
Original Posted By coepzone
aya abdi mang o
damang mang? wowcantik


alhamdulillah damang..
tacan mudik mang??
coepzone - 14/08/2012 04:53 AM
#7119

Quote:
Original Posted By aonk21
alhamdulillah damang..
tacan mudik mang??


abdi mah caket kang :
jeung deuih masih damel \(
aonk21 - 14/08/2012 04:54 AM
#7120

Quote:
Original Posted By coepzone
abdi mah caket kang :
jeung deuih masih damel \(


owh kitu nya...
uih na kamana kitu mang??
Page 356 of 455 | ‹ First  < 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6