Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 455 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

KB6LA - 25/04/2012 02:43 AM
#701

Quote:
Original Posted By atramd
meni sumanget si akang D
ke atuh kang antosan :travel :ngacir


wkwkwk...
mayan geuning FB OL teh aya objekan D
tiasa digarap sakantenan ka cjr o
atramd - 25/04/2012 02:46 AM
#702

Quote:
Original Posted By KB6LA


wkwkwk...
mayan geuning FB OL teh aya objekan D
tiasa digarap sakantenan ka cjr o

objekan naon tah kang :siul
sip lah kang :addfriends

KB6LA - 25/04/2012 02:49 AM
#703

Quote:
Original Posted By atramd
objekan naon tah kang :siul
sip lah kang :addfriends


biasa lah kang,
saurna aya garapeun di PLN D

pami butuh geng, engke akang diajakan nya o
atramd - 25/04/2012 02:54 AM
#704

Quote:
Original Posted By KB6LA


biasa lah kang,
saurna aya garapeun di PLN D

pami butuh geng, engke akang diajakan nya o

wah nu leres ieuteh kang kagets:
masalah perlistrikan mah oke kang/electronic
abdi siap lah kang :addfriends

KB6LA - 25/04/2012 02:56 AM
#705

Quote:
Original Posted By atramd
wah nu leres ieuteh kang kagets:
masalah perlistrikan mah oke kang/electronic
abdi siap lah kang :addfriends


sanes perlistrikan kang o
desain... pami aya proyek pan bisa kita keroyokan D
atramd - 25/04/2012 02:58 AM
#706

Quote:
Original Posted By KB6LA


sanes perlistrikan kang o
desain... pami aya proyek pan bisa kita keroyokan D

oh kitu nya malus
manawi teh masalah nyepeng stroom kang D
pami masalah nyepeng stroom oge siap kang abdi yeuh malus
KB6LA - 25/04/2012 03:03 AM
#707

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya malus
manawi teh masalah nyepeng stroom kang D
pami masalah nyepeng stroom oge siap kang abdi yeuh malus


tah, pami eta oge aya D
ngadamel nu kieu kang

Spoiler for -
[IMG]۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6[/IMG]

atramd - 25/04/2012 03:06 AM
#708

Quote:
Original Posted By KB6LA


tah, pami eta oge aya D
ngadamel nu kieu kang

Spoiler for -
[IMG]۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6[/IMG]


abdi osok kana electro
tapi eta naon sih kang bingung
asa nembe ningal malus
eta resistorna kaluar jiga 100 ohm ngakaks

KB6LA - 25/04/2012 03:08 AM
#709

Quote:
Original Posted By atramd
abdi osok kana electro
tapi eta naon sih kang bingung
asa nembe ningal malus
eta resistorna kaluar jiga 100 ohm ngakaks


ngadamel rumah batre kang o
jiga kitu, tapi nu layak jual \)

eta mod personal vaporizer, rokok elektrik kang :siul
KB6LA - 25/04/2012 03:10 AM
#710

ieu bagian depanna
yeuh kang D

Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

atramd - 25/04/2012 03:14 AM
#711

Quote:

Quote:
Original Posted By KB6LA


ngadamel rumah batre kang o
jiga kitu, tapi nu layak jual \)

eta mod personal vaporizer, rokok elektrik kang :siul


Quote:
Original Posted By KB6LA
ieu bagian depanna
yeuh kang D

Spoiler for -
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



abdi ge curiga kadinya sihh kang D
pan abdi kantos ngintip tea di fjb D
kedah ningal heula nya aslina
ngangge komponen deui teu eta kang??
model transistor/elco2 kitu??

KB6LA - 25/04/2012 03:19 AM
#712

Quote:
Original Posted By atramd
abdi ge curiga kadinya sihh kang D
pan abdi kantos ngintip tea di fjb D
kedah ningal heula nya aslina
ngangge komponen deui teu eta kang??
model transistor/elco2 kitu??


henteu kang, cuman konektor batre,
switch, LED. resistor oge kanggo nahan kana switch sareng LED hungkul
soalna tarik teuing kang sekitar 5 v kaluarna o

pami tiasa mah akang ngadamel nu voltna tiasa diatur lebih OK D
egamathany - 25/04/2012 03:25 AM
#713

Quote:
Original Posted By atramd
abdi ge curiga kadinya sihh kang D
pan abdi kantos ngintip tea di fjb D
kedah ningal heula nya aslina
ngangge komponen deui teu eta kang??
model transistor/elco2 kitu??


otep naon eta teh kang
meuni nyungcung kitu
panya abdi teh
remot ac shutup: Yb D
KB6LA - 25/04/2012 03:27 AM
#714

Quote:
Original Posted By egamathany
otep naon eta teh kang
meuni nyungcung kitu
panya abdi teh
remot ac shutup: Yb D


tah nambihan euy peserta kongres D
begadang nya kang?? D
atramd - 25/04/2012 03:33 AM
#715

Quote:
Original Posted By KB6LA


henteu kang, cuman konektor batre,
switch, LED. resistor oge kanggo nahan kana switch sareng LED hungkul
soalna tarik teuing kang sekitar 5 v kaluarna o

pami tiasa mah akang ngadamel nu voltna tiasa diatur lebih OK D

oh kitu nya kang D
tiasa atuh kang kantung ngangge rangkaian deui/ngangge trimpot D

Quote:
Original Posted By egamathany


otep naon eta teh kang
meuni nyungcung kitu
panya abdi teh
remot ac shutup: Yb D

ka ahes si akang teh bingung
begadang nonton bola nya kang D
hapunten kang tadi anu di pengker teu ka kuot deui malus
soalna abdi tadi sibuk yeuh kang malus
egamathany - 25/04/2012 03:33 AM
#716

Quote:
Original Posted By KB6LA
tah nambihan euy peserta kongres D
begadang nya kang?? D


kongres perigoan indonesia
kami bangsa kaskus
dengan ini menjatakan kemerdekaan ber bb++
halhal yang menjatakan perigoan diselenggarakan
dengan tjara saksama dan dalam tempoh jang sesingkat-singkatnja.
ngakaks ngakaks
begadang kang bari nongton meng ball D
KB6LA - 25/04/2012 03:36 AM
#717

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya kang D
tiasa atuh kang kantung ngangge rangkaian deui/ngangge trimpot D



ka ahes si akang teh bingung
begadang nonton bola nya kang D
hapunten kang tadi anu di pengker teu ka kuot deui malus
soalna abdi tadi sibuk yeuh kang malus


wah sip pami akang tiasa mah...
abdi milari sampel sareng bahan nu sesahna heula D
KB6LA - 25/04/2012 03:38 AM
#718

Quote:
Original Posted By egamathany
kongres perigoan indonesia
kami bangsa kaskus
dengan ini menjatakan kemerdekaan ber bb++
halhal yang menjatakan perigoan diselenggarakan
dengan tjara saksama dan dalam tempoh jang sesingkat-singkatnja.
ngakaks ngakaks
begadang kang bari nongton meng ballD


Merdekaaa !!! iloveindonesias ngakaks
jigana tadi tos bobo heula nya kang D
atramd - 25/04/2012 03:41 AM
#719

Quote:
Original Posted By KB6LA


wah sip pami akang tiasa mah...
abdi milari sampel sareng bahan nu sesahna heula D

ok kang sip dach :addfriends
kin ningal penampakanna nya kang D

KB6LA - 25/04/2012 03:42 AM
#720

Quote:
Original Posted By atramd
ok kang sip dach :addfriends
kin ningal penampakanna nya kang D


muhun kang, contohna barang janten...
mangga weh engke cabakan heula D

atanapi akang aya ide kanggo casingna mangga D
Page 36 of 455 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6