Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 360 of 455 | ‹ First  < 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 >  Last ›

rschXunkl - 14/08/2012 08:54 PM
#7181

assalamualaikum wargi cianjur \)
kumaha daramang \)
tos aruih teu acan tarawehana D
lami teu ameng kadieu D
atramd - 14/08/2012 09:45 PM
#7182

Quote:
Original Posted By coepzone
mamanawian weh kang ieu mah o


anu tadi kang wowcantik

oh nu eta D
nu eta numana nya bingung
bisa di perjelas kang?? think:

Quote:
Original Posted By rschXunkl
assalamualaikum wargi cianjur \)
kumaha daramang \)
tos aruih teu acan tarawehana D
lami teu ameng kadieu D

wa'alaikumsallam kang \)
alhamdulillah kang sae abdi mah
atos panginten kang tos aruih da tos wengi ngakaks
mung kaleresan abdi mah henteu taraweh gening malus
ariaGADING - 14/08/2012 10:06 PM
#7183

Quote:
Original Posted By atramd
haalaaah gakgak ngakaks
oooh tidak mungkin kang dikasih ka paraONE D
eike jadi cemburu dong kakak ngakaks


bah batas
tak adakah kesempatan untuk daku lagi ngakaks

Quote:
Original Posted By coepzone
mamanawian weh kang ieu mah o

anu tadi kang wowcantik


oh kitunya kang D
sigana mah error nya D

Quote:
Original Posted By rschXunkl
assalamualaikum wargi cianjur \)
kumaha daramang \)
tos aruih teu acan tarawehana D
lami teu ameng kadieu D


wa'alaikum salam...
alhamdulillah kang sae sawangsulna o
abdi mah atos kang D
kamana we si akang yeuh malus
ariaGADING - 14/08/2012 10:07 PM
#7184

Quote:


sup2: sup2: sup2:
sundul heula ah
cangkeul oge ngupdatena hammer
atramd - 14/08/2012 10:17 PM
#7185

Quote:
Original Posted By ariaGADING
bah batas
tak adakah kesempatan untuk daku lagi ngakaks



oh kitunya kang D
sigana mah error nya D



wa'alaikum salam...
alhamdulillah kang sae sawangsulna o
abdi mah atos kang D
kamana we si akang yeuh malus

hahaha ngakaks
bagean abdieun atuh kang kasih kesempatan ngakaks

Quote:
Original Posted By ariaGADING
sup2: sup2: sup2:
sundul heula ah
cangkeul oge ngupdatena hammer

sibuk yeuh siul:
mangstabs lah si akang :addfriends
ariaGADING - 14/08/2012 10:28 PM
#7186

Quote:
Original Posted By atramd
hahaha ngakaks
bagean abdieun atuh kang kasih kesempatan ngakaks


sibuk yeuh siul:
mangstabs lah si akang :addfriends


hahahaha...
mangga kang sikat ngacir2
-
beuh sibuk pisan kang :rate5
atramd - 14/08/2012 10:34 PM
#7187

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha...
mangga kang sikat ngacir2
-
beuh sibuk pisan kang :rate5

heuheu D
atos kang ku abdi di :rate5
eh kang ari posting diditu nambihan teu nya bingungs
duh hilap yeuh teu merhatikeun ngakaks
maklum nubie kang, bilih we jiga di FJB/Keritk & Saran o
CrimsonKing - 14/08/2012 10:34 PM
#7188

Toroktok ole2an :addfriends
ke ah rek nyeepkeun heula kolek caruluk beureum nya D ngacir:
atramd - 14/08/2012 10:36 PM
#7189

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
Toroktok ole2an :addfriends
ke ah rek nyeepkeun heula kolek caruluk beureum nya D ngacir:

haaa ieumah bakal cape seuri yeuh ngakaks
di efbi seuseurian wae sareng sesepuh ngakaks
Fanatix19 - 14/08/2012 10:39 PM
#7190

duh sateuacanna assalamuallaikum heula ahc,,

Hapunteun yeuh sim abdi nembe hadir,,, bingung: hehehe
kumaha daramang, akang2 sadayana,,,
tos mulai rarame teu acan ieu teh di KRC,,, hehhe Yb
atramd - 14/08/2012 10:39 PM
#7191

atramd - 14/08/2012 10:41 PM
#7192

Quote:
Original Posted By Fanatix19
duh sateuacanna assalamuallaikum heula ahc,,

Hapunteun yeuh sim abdi nembe hadir,,, bingung: hehehe
kumaha daramang, akang2 sadayana,,,
tos mulai rarame teu acan ieu teh di KRC,,, hehhe Yb

wa'alaikumsallam kang D
rame atuh kang D
kumaha we di pasar malam kang ngakaks
Fanatix19 - 14/08/2012 10:50 PM
#7193

Quote:
Original Posted By atramd
wa'alaikumsallam kang D
rame atuh kang D
kumaha we di pasar malam kang ngakaks


wah, di pasar malam mah teu rame,,
seeur maho na,, ngakaks
abdi ge langsung bingung: kang,, keudah kumaha,,, ngakaks
Fanatix19 - 14/08/2012 10:58 PM
#7194

tuh nya kamarana ieu tehc,,
naha tiiseun deui nya,, bingungs
ariaGADING - 14/08/2012 11:26 PM
#7195

Quote:
Original Posted By atramd
heuheu D
atos kang ku abdi di :rate5
eh kang ari posting diditu nambihan teu nya bingungs
duh hilap yeuh teu merhatikeun ngakaks
maklum nubie kang, bilih we jiga di FJB/Keritk & Saran o


mantap :addfriends
nambih kang
matakan aya rules mun FRna tos janteun ajang cit chat langsung di lock takuts

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
Toroktok ole2an :addfriends
ke ah rek nyeepkeun heula kolek caruluk beureum nya D ngacir:


wah mantap yeuh si akang D
nyungkeun kang samangkok:bookmarks

Quote:
Original Posted By Fanatix19
tuh nya kamarana ieu tehc,,
naha tiiseun deui nya,, bingungs


masih keneh aya kang abdi D
aliran geuninan sukanagara mah \(
ariaGADING - 14/08/2012 11:30 PM
#7196

Quote:
Original Posted By atramd
ahahaha ngakak
halaaaaaah yaa ampuuun ngakak
http://www.kaskus.co.id/showpost.php...1&postcount=49


geus lah kang
mun sepuh eta komeng mah capedes
sieun dibanjur ku cicis yeuh abdi ngakak
CrimsonKing - 14/08/2012 11:31 PM
#7197

Quote:
Original Posted By atramd
haaa ieumah bakal cape seuri yeuh ngakaks
di efbi seuseurian wae sareng sesepuh ngakaks

naon tah efbi teh kang think:

Quote:
Original Posted By Fanatix19
duh sateuacanna assalamuallaikum heula ahc,,

Hapunteun yeuh sim abdi nembe hadir,,, bingung: hehehe
kumaha daramang, akang2 sadayana,,,
tos mulai rarame teu acan ieu teh di KRC,,, hehhe Yb

Waalaikumsalam Wr.Wb.
wah aya anu fanatix geningan kagets:
rame kang rametek bin ramehong D

Quote:
Original Posted By ariaGADING
mantap :addfriends
nambih kang
matakan aya rules mun FRna tos janteun ajang cit chat langsung di lock takuts



wah mantap yeuh si akang D
nyungkeun kang samangkok:bookmarks



masih keneh aya kang abdi D
aliran geuninan sukanagara mah \(


Jang teroris cendol mah dua mangkok oge heg lah D Peace:
Hayu ah bisnis teh kumaha yeuh D
stock masih ready yeuh malus
aonk21 - 14/08/2012 11:32 PM
#7198

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
naon tah efbi teh kang think:


Waalaikumsalam Wr.Wb.
wah aya anu fanatix geningan kagets:
rame kang rametek bin ramehong D


Jang teroris cendol mah dua mangkok oge heg lah D Peace:
Hayu ah bisnis teh kumaha yeuh D
stock masih ready yeuh malus


koet heula ah..
sugan weh ngudag ngacir:
CrimsonKing - 14/08/2012 11:35 PM
#7199

Quote:
Original Posted By aonk21
koet heula ah..
sugan weh ngudag ngacir:


hai budak kasep D
ngudag..........gadung
ngacak..........kacang
haji..............ijah
ngakak
aonk21 - 14/08/2012 11:40 PM
#7200

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
hai budak kasep D
ngudag..........gadung
ngacak..........kacang
haji..............ijah
ngakak


hahaha bisa wae lah..
kumaha dmang??
Page 360 of 455 | ‹ First  < 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6