Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 361 of 455 | ‹ First  < 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 >  Last ›

ariaGADING - 14/08/2012 11:40 PM
#7201

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
naon tah efbi teh kang think:


Waalaikumsalam Wr.Wb.
wah aya anu fanatix geningan kagets:
rame kang rametek bin ramehong D


Jang teroris cendol mah dua mangkok oge heg lah D Peace:
Hayu ah bisnis teh kumaha yeuh D
stock masih ready yeuh malus


wew mantap:addfriends
siap kang keur ningali situasi dan kondisi heula yeuh siul:
ibarat maung hideung keur lapar
kudu pasang posisi ngarah katewak eta mangsana D
FreeMoney - 14/08/2012 11:42 PM
#7202

Quote:
Original Posted By aonk21
hahaha bisa wae lah..
kumaha dmang??

wah ningan ti fb lumpat kadie bingung
aonk21 - 14/08/2012 11:43 PM
#7203

Quote:
Original Posted By FreeMoney
wah ningan ti fb lumpat kadie bingung


muhun kang..
pan aya sepuh tuh nuju ngepost didieu..
mumpung aya D
CrimsonKing - 14/08/2012 11:43 PM
#7204

Quote:
Original Posted By aonk21
hahaha bisa wae lah..
kumaha dmang??

Alhamdulillah kang
wah rajin ngaskus deui nya c akang teh D

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wew mantap:addfriends
siap kang keur ningali situasi dan kondisi heula yeuh siul:
ibarat maung hideung keur lapar
kudu pasang posisi ngarah katewak eta mangsana D


wkwkwkwkwkwkwkwk
sima aing sima maung
sima maneh naon nya ngakak
aonk21 - 14/08/2012 11:45 PM
#7205

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
Alhamdulillah kang
wah rajin ngaskus deui nya c akang teh D


wkwkwkwkwkwkwkwk
sima aing sima maung
sima maneh naon nya ngakak


muhun kang puh...
nembe 2 mingguan lah abdi ngaskus deui \)

--

gaduh gedeh anu sepuh teu kang malus
daripada bulukan mending ka abdikeun malus
kaoskoe.com - 14/08/2012 11:45 PM
#7206

Quote:
Original Posted By aonk21
muhun kang..
pan aya sepuh tuh nuju ngepost didieu..
mumpung aya D



hu uh euy D

punten tadi salah pake id klonengan hammer:
CrimsonKing - 14/08/2012 11:45 PM
#7207

Quote:
Original Posted By FreeMoney
wah ningan ti fb lumpat kadie bingung


hai juragan donat merangkap juragan kaos ayeunamah deuih D Peace:
cik atuh nyungkeung THR
donat we satahun lah THR na D
CrimsonKing - 14/08/2012 11:46 PM
#7208

Quote:
Original Posted By aonk21
muhun kang puh...
nembe 2 mingguan lah abdi ngaskus deui \)

--

gaduh gedeh anu sepuh teu kang malus
daripada bulukan mending ka abdikeun malus

aya kang
sok atuh rupiah na alungkeun ka abdi
ulah di simpen wae dina dompet D
kaleresan yeuh abdi can meser acuk jang lebaran D
ariaGADING - 14/08/2012 11:46 PM
#7209

Quote:
Original Posted By FreeMoney
wah ningan ti fb lumpat kadie bingung


etamah siga kancil kang
geusit lulumpatana ngakaks

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
Alhamdulillah kang
wah rajin ngaskus deui nya c akang teh D


wkwkwkwkwkwkwkwk
sima aing sima maung
sima maneh naon nya ngakak


wah naonya kang bingung
sima robot ngan teu gedek siganamah ngacir2
aonk21 - 14/08/2012 11:46 PM
#7210

Quote:
Original Posted By kaoskoe.com
hu uh euy D

punten tadi salah pake id klonengan hammer:


hahahah..
bisa wae euy..
wah ayeunamah janten juragan kaos oge nya mang D
ariaGADING - 14/08/2012 11:48 PM
#7211

dipencet2 f5
teu aya nu bijil ninganan :dp
CrimsonKing - 14/08/2012 11:48 PM
#7212

Quote:
Original Posted By ariaGADING
etamah siga kancil kang
geusit lulumpatana ngakaks



wah naonya kang bingung
sima robot ngan teu gedek siganamah ngacir2


wkwkwkwkwkkwkwkwkwk
robotna tumbang gara2 konslet D
teu rame ah ari teu aya robot mah D
kaoskoe.com - 14/08/2012 11:48 PM
#7213

Quote:
Original Posted By ariaGADING
etamah siga kancil kang
geusit lulumpatana ngakaks



wah naonya kang bingung
sima robot ngan teu gedek siganamah ngacir2


ha ha bener pisan kang, mani gesit pisan D

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
hai juragan donat merangkap juragan kaos ayeunamah deuih D Peace:
cik atuh nyungkeung THR
donat we satahun lah THR na D


halah karek ngaskus geus dipalak :mewek
ariaGADING - 14/08/2012 11:49 PM
#7214

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
wkwkwkwkwkkwkwkwkwk
robotna tumbang gara2 konslet D
teu rame ah ari teu aya robot mah D


hahahaha
batrena geus soak kang ngakaks
tiasa jalan ngan kedah ku donat :dp
CrimsonKing - 14/08/2012 11:50 PM
#7215

Quote:
Original Posted By kaoskoe.com
ha ha bener pisan kang, mani gesit pisan D



halah karek ngaskus geus dipalak :mewek


wkwkwkwkwkwkwkwk
sarua atuh ari karak ngaskus deui mah D
kagok malak ah
cik atuh sakalian jeung kaos na deuih D
ariaGADING - 14/08/2012 11:50 PM
#7216

Quote:
Original Posted By kaoskoe.com
ha ha bener pisan kang, mani gesit pisan D


halah karek ngaskus geus dipalak :mewek


ibarat urang nyepeung belut kang
meuni lesang pan ngakaks
kaoskoe.com - 14/08/2012 11:50 PM
#7217

Quote:
Original Posted By aonk21
hahahah..
bisa wae euy..
wah ayeunamah janten juragan kaos oge nya mang D

ha ha iseng2 berhadiah weh D
CrimsonKing - 14/08/2012 11:51 PM
#7218

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha
batrena geus soak kang ngakaks
tiasa jalan ngan kedah ku donat :dp


wkwkwkwkwkwkwkkwk
beak atuh modal na kang
profit margin nya ipis pisan lamun kitu mah ngakak
ariaGADING - 14/08/2012 11:52 PM
#7219

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
wkwkwkwkwkwkwkkwk
beak atuh modal na kang
profit margin nya ipis pisan lamun kitu mah ngakak


ahahahaha..
meuni apal si akang mah kana margin plus minus
kuduna eta id aya titlena kang Drs.CrimsonKing ngakak
kaoskoe.com - 14/08/2012 11:52 PM
#7220

Quote:
Original Posted By CrimsonKing
wkwkwkwkwkwkwkwk
sarua atuh ari karak ngaskus deui mah D
kagok malak ah
cik atuh sakalian jeung kaos na deuih D


walah nu tadi weh can puguh geus mindo ni lain ngakaks

kabur :ngacir

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ibarat urang nyepeung belut kang
meuni lesang pan ngakaks


belut numana eta teh think:
Page 361 of 455 | ‹ First  < 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6