Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 363 of 455 | ‹ First  < 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 >  Last ›

coepzone - 15/08/2012 04:53 PM
#7241

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wa'alaikum salam..
wah kamana we atuh kang D
mangga kang rameukeun deui lah :addfriends


wah abdi mah teu teurang kang Yb


duh jangan sombong gan
kalo posting pake prime dong
biar keliatan gentelnya D
lagian emang yg ngurus HT momod
berarti ente gak tau selak beluk perHTan gan D
kita liat aja nanti thread FR Cianjur bakal jadi HT
cianjur bukan sekali gan bikin FR, thread FR cianjur sudah berkali2 naik HT
gak perlu ane kasih buktinya kan o
intinya jangan sombong gan Peace:
diatas langit masih ada langit, Padi semakin tua semakin menunduk D
Terima Kasih atas masukanya ya gan
shakehand2


nyobian nelisik o
jigana budak kuliahan di bandung D
ah sudahlah puh D
req delete + banned aja o
Fanatix19 - 15/08/2012 05:40 PM
#7242

Quote:
Original Posted By atramd
calik heula didieu linux2:
bari ngabuburit, sugan we aya nu maturan o


hayu tuh kang,,
urang ngabuburit Di KRC,,
Mangga sOk kang dilajeungkeun,,, ngakaks
ariaGADING - 15/08/2012 05:45 PM
#7243

Quote:
Original Posted By atramd
calik heula didieu linux2:
bari ngabuburit, sugan we aya nu maturan o


aya kang abdi
mangga atuh kang ngabuburiting siul:

Quote:
Original Posted By coepzone
nyobian nelisik o
jigana budak kuliahan di bandung D
ah sudahlah puh D
req delete + banned aja o


enya wios we kang lah
tong di perpanjang
etamah budak ngora keneh sigana D
jeung apal abdi oge eta primena nu mana capedes
atramd - 15/08/2012 05:48 PM
#7244

Quote:
Original Posted By Fanatix19
hayu tuh kang,,
urang ngabuburit Di KRC,,
Mangga sOk kang dilajeungkeun,,, ngakaks

dilajeungkeun abdi wungkul kang Peace:
ari akang bade kamana ngakaks

Quote:
Original Posted By ariaGADING
aya kang abdi
mangga atuh kang ngabuburiting siul:



enya wios we kang lah
tong di perpanjang
etamah budak ngora keneh sigana D
jeung apal abdi oge eta primena nu mana capedes

eta naon deuih kang
ngabuburiting amazed:
Fanatix19 - 15/08/2012 05:52 PM
#7245

Quote:
Original Posted By ariaGADING
aya kang abdi
mangga atuh kang ngabuburiting siul:



enya wios we kang lah
tong di perpanjang
etamah budak ngora keneh sigana D
jeung apal abdi oge eta primena nu mana capedes


aya abdi kang,,
hadir Oge,,,
ngiring ngabuburit nya,,, ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
dilajeungkeun abdi wungkul kang Peace:
ari akang bade kamana ngakaks


eta naon deuih kang
ngabuburiting amazed:


maksadna tehc kang atramd,,
dilajeungkeun teh sok enggal kitu teuras... heheh bingungs
ngarah ngabuburit na tina kuot mengkuot kang,, hehehehe
atramd - 15/08/2012 05:55 PM
#7246

Quote:
Original Posted By Fanatix19
aya abdi kang,,
hadir Oge,,,
ngiring ngabuburit nya,,, ngakaks



maksadna tehc kang atramd,,
dilajeungkeun teh sok enggal kitu teuras... heheh bingungs
ngarah ngabuburit na tina kuot mengkuot kang,, hehehehe

hayu atuh kang pami kitu mah
sok akang tipayun nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 ngacir2
Fanatix19 - 15/08/2012 05:58 PM
#7247

Quote:
Original Posted By atramd
hayu atuh kang pami kitu mah
sok akang tipayun nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 ngacir2


yA siap atuhc kang,, :genits
Tapi naha etamah nganggo motor ning,, bingungs
ongkoh bade kuot mengkuot,,
bade kamana tuhc kang,, ngakaks
coepzone - 15/08/2012 05:59 PM
#7248

Quote:
Original Posted By ariaGADING
aya kang abdi
mangga atuh kang ngabuburiting siul:


enya wios we kang lah
tong di perpanjang
etamah budak ngora keneh sigana D
jeung apal abdi oge eta primena nu mana capedes


matabelo:
penasaran kang ngakaks
sawios di harewosan? o
ariaGADING - 15/08/2012 06:02 PM
#7249

Quote:
Original Posted By atramd
dilajeungkeun abdi wungkul kang Peace:
ari akang bade kamana ngakaks


eta naon deuih kang
ngabuburiting amazed:


hahahaha
sok naon kang tebak we ngakaks

Quote:
Original Posted By Fanatix19
aya abdi kang,,
hadir Oge,,,
ngiring ngabuburit nya,,, ngakaks


maksadna tehc kang atramd,,
dilajeungkeun teh sok enggal kitu teuras... heheh bingungs
ngarah ngabuburit na tina kuot mengkuot kang,, hehehehe


mangga kang
ngan jeung abdi mah sanes ngabuburit
ngabuburiting kang D
ariaGADING - 15/08/2012 06:04 PM
#7250

Quote:
Original Posted By coepzone
matabelo:
penasaran kang ngakaks
sawios di harewosan? o


ntong kang ah
ngke janteun panjang deuih D
Fanatix19 - 15/08/2012 06:05 PM
#7251

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha
sok naon kang tebak we ngakaks



mangga kang
ngan jeung abdi mah sanes ngabuburit
ngabuburiting kang D


haduh,, bingungs
maksadna ngabuburinting teh naon kang,, bingungs
sim abdi lieur kang,, teu teurang,,
eta ngabuburinting teh naon,, ngakaks
ariaGADING - 15/08/2012 06:08 PM
#7252

Quote:
Original Posted By Fanatix19
haduh,, bingungs
maksadna ngabuburinting teh naon kang,, bingungs
sim abdi lieur kang,, teu teurang,,
eta ngabuburinting teh naon,, ngakaks


ngakak
sok we search di om google kang
pasti aya da ngakaks
coepzone - 15/08/2012 06:10 PM
#7253

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ntong kang ah
ngke janteun panjang deuih D


wah matabelo:
teu sawios kang D
wilujeng ngabuburit D
Fanatix19 - 15/08/2012 06:11 PM
#7254

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ngakak
sok we search di om google kang
pasti aya da ngakaks


ngakaks
ouh eta mang atuh kang ,
ngabuburit na ge sareung ayu ting ting nya,, heheh ngakaks
aduh rame teu kang ,,
ngabuburinting na,,
ariaGADING - 15/08/2012 06:13 PM
#7255

Quote:
Original Posted By coepzone
wah matabelo:
teu sawios kang D
wilujeng ngabuburit D


sanes ngabuburit kang
ngabuburiting leuwih hade siul:

Quote:
Original Posted By Fanatix19
ngakaks
ouh eta mang atuh kang ,
ngabuburit na ge sareung ayu ting ting nya,, heheh ngakaks
aduh rame teu kang ,,
ngabuburinting na,,


tah eta kang
mun aya mah mantap kang ngabuburiting mah
panan geulis eta teh malus
Fanatix19 - 15/08/2012 06:15 PM
#7256

Quote:
Original Posted By ariaGADING
sanes ngabuburit kang
ngabuburiting leuwih hade siul:



tah eta kang
mun aya mah mantap kang ngabuburiting mah
panan geulis eta teh malus


haduh kang,,
eta mah sanes geulis deui atuh,,
tapina aduhay pisan tuh kang, :2thumbup pokona mah,, ngakaks ,,,
tos lami teu acan ngabuburiting na kang,,
ariaGADING - 15/08/2012 06:16 PM
#7257

Quote:
Original Posted By Fanatix19
haduh kang,,
eta mah sanes geulis deui atuh,,
tapina aduhay pisan tuh kang, :2thumbup pokona mah,, ngakaks ,,,
tos lami teu acan ngabuburiting na kang,,


wah akang mah hade pisan euy mun ningal anu bening mah :cystg
bie kang di tipi abdi mah ngabuburitingna D
ngan atosan ningan :ngacir
Fanatix19 - 15/08/2012 06:18 PM
#7258

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah akang mah hade pisan euy mun ningal anu bening mah :cystg
bie kang di tipi abdi mah ngabuburitingna D
ngan atosan ningan :ngacir


ih atuh kang,,,
pan nga fens ka ting ting mah,, ngakaks
naha tuh make entosan kang,,,
Ouh nya kang,, ari akng teh aslina ti cianjur selantan sanes,,,
Di palih mana na Tahc,,
ariaGADING - 15/08/2012 06:20 PM
#7259

Quote:
Original Posted By Fanatix19
ih atuh kang,,,
pan nga fens ka ting ting mah,, ngakaks
naha tuh make entosan kang,,,
Ouh nya kang,, ari akng teh aslina ti cianjur selantan sanes,,,
Di palih mana na Tahc,,


oh sami pami kitu mah kang wowcantik
abdi aslina jakarta kang ngan linggih di cianjur selatan
tepatna sukanagara :bookmarks
Fanatix19 - 15/08/2012 06:24 PM
#7260

Quote:
Original Posted By ariaGADING
oh sami pami kitu mah kang wowcantik
abdi aslina jakarta kang ngan linggih di cianjur selatan
tepatna sukanagara :bookmarks


nya bener kang,, abdi ge janteun :genit
ngakaks hehhe
Ouh ti sukanagara kang,, Nya lumayan tuh cakeut,,
Upami ti lembur sim abdi mahc,,, hehehe
Page 363 of 455 | ‹ First  < 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6