Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 364 of 455 | ‹ First  < 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 >  Last ›

Fanatix19 - 15/08/2012 06:33 PM
#7261

Punteun nya kang,, dikantun heula,,,
Kulantaran sim abdi bade nyadiakeun kanggo buka heula kang,,
kin weungi we kang di teuraskeun na deui,,,
sateuacan na hatur nuhun nya kadasayana,,,
ariaGADING - 15/08/2012 06:42 PM
#7262

Quote:
Original Posted By Fanatix19
nya bener kang,, abdi ge janteun maho
ngakaks hehhe
Ouh ti sukanagara kang,, Nya lumayan tuh cakeut,,
Upami ti lembur sim abdi mahc,,, hehehe


janteun naon kang ngakaks
maho sanes ngakaks
wah dimana akang mangna bingungs
ariaGADING - 15/08/2012 06:45 PM
#7263

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Punteun nya kang,, dikantun heula,,,
Kulantaran sim abdi bade nyadiakeun kanggo buka heula kang,,
kin weungi we kang di teuraskeun na deui,,,
sateuacan na hatur nuhun nya kadasayana,,,


mangga kang :addfriends
ngke urang lajeung deui we kisss dada akang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
idhaaaan - 15/08/2012 08:58 PM
#7264

wilujeng wengi para sesepuh.
Bangun jempling nya.
bingung
ariaGADING - 15/08/2012 09:12 PM
#7265

Quote:
Original Posted By idhaaaan
wilujeng wengi para sesepuh.
Bangun jempling nya.
bingung


wilujeng wengi kang \)
keur taraweh mereun kang D
ayeuna tos rengse yeuh sigana :addfriends
apunk04 - 15/08/2012 09:24 PM
#7266

wilujeng wengi ka sadayana
punten nembe tiasa linggih deui
mugia ageung panghapunten
ariaGADING - 15/08/2012 09:27 PM
#7267

Quote:
Original Posted By apunk04
wilujeng wengi ka sadayana
punten nembe tiasa linggih deui
mugia ageung panghapunten


wilujeng wengi oge kang \)
kamana we atuh kang o
apunk04 - 15/08/2012 09:29 PM
#7268

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wilujeng wengi oge kang \)
kamana we atuh kang o


biasa w amang mah
sibuk usrip
milari sajuta duajuta tilujuta

Yb
atramd - 15/08/2012 09:30 PM
#7269

Quote:

Quote:
Original Posted By idhaaaan
wilujeng wengi para sesepuh.
Bangun jempling nya.
bingung


Quote:
Original Posted By ariaGADING
wilujeng wengi kang \)
keur taraweh mereun kang D
ayeuna tos rengse yeuh sigana :addfriends


Quote:
Original Posted By apunk04
wilujeng wengi ka sadayana
punten nembe tiasa linggih deui
mugia ageung panghapunten


Quote:
Original Posted By coepzone
wah matabelo:
teu sawios kang D
wilujeng ngabuburit D


Quote:
Original Posted By Fanatix19
Punteun nya kang,, dikantun heula,,,
Kulantaran sim abdi bade nyadiakeun kanggo buka heula kang,,
kin weungi we kang di teuraskeun na deui,,,
sateuacan na hatur nuhun nya kadasayana,,,


kuot heula nu katingal o
wilujeng wengi deui we sadayana D
ariaGADING - 15/08/2012 09:32 PM
#7270

Quote:
Original Posted By apunk04
biasa w amang mah
sibuk usrip
milari sajuta duajuta tilujuta

Yb


wow mantap D
cik atuh bagi kang sajuta we Peace:

Quote:
Original Posted By atramd
kuot heula nu katingal o
wilujeng wengi deui we sadayana D


wilujeng wengi oge kang
uyang galakgakan deui yeuh ngakaks
atramd - 15/08/2012 09:37 PM
#7271

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wow mantap D
cik atuh bagi kang sajuta we Peace:



wilujeng wengi oge kang
uyang galakgakan deui yeuh ngakaks

hayu lah kang ngakaks
ngke nya kang urang milari heula nu b*loho heula shutup:
ariaGADING - 15/08/2012 09:39 PM
#7272

Quote:
Original Posted By atramd
hayu lah kang ngakaks
ngke nya kang urang milari heula nu b*loho heula shutup:


wah quote na meni panjang kitu :matabelo
aya deui kang mangna ngakaks
atramd - 15/08/2012 09:40 PM
#7273

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah quote na meni panjang kitu :matabelo
aya deui kang mangna ngakaks

atos di edit kang ;)
tadi errot haduuh capedes
janten multiquote teh tingaleun
angger we beureum kalah ka candak nu asal ngakaks
idhaaaan - 15/08/2012 09:40 PM
#7274

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wilujeng wengi kang \)
keur taraweh mereun kang D
ayeuna tos rengse yeuh sigana :addfriends

sumuhun meureunan kang.
kang rabin kumaha damang?

Quote:
Original Posted By atramd
kuot heula nu katingal o
wilujeng wengi deui we sadayana D

Wilujeng wengi oge kang.
atramd - 15/08/2012 09:42 PM
#7275

Quote:
Original Posted By idhaaaan
sumuhun meureunan kang.
kang rabin kumaha damang?


Wilujeng wengi oge kang.

si akang kamana wae yeuh think:
nembe katingal deui D
kamari teu ngiring atuh kang waktos gath D
apunk04 - 15/08/2012 09:43 PM
#7276

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wow mantap D
cik atuh bagi kang sajuta we Peace:



wilujeng wengi oge kang
uyang galakgakan deui yeuh ngakaks


manawi atuh kang
da nu kapesakan namah
saratus duaratus
apunk04 - 15/08/2012 09:44 PM
#7277

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah quote na meni panjang kitu :matabelo
aya deui kang mangna ngakaks


tiditu namah
hoream f5
hkhkhkhk
capedes
ariaGADING - 15/08/2012 09:45 PM
#7278

Quote:
Original Posted By atramd
atos di edit kang ;)
tadi errot haduuh capedes
janten multiquote teh tingaleun
angger we beureum kalah ka candak nu asal ngakaks


hahahaha...
sugan teh ngahaja si akang ngakaks
meuni semangat ngaqutena Peace:

Quote:
Original Posted By idhaaaan
sumuhun meureunan kang.
kang rabin kumaha damang?


Wilujeng wengi oge kang.


alhamdulilllah kang sae \)
kumaha sawangsulna o
ariaGADING - 15/08/2012 09:47 PM
#7279

Quote:
Original Posted By apunk04
manawi atuh kang
da nu kapesakan namah
saratus duaratus


wah kitunya D
sugan teh sajuta dua juta kang anu kapesakana siul:

Quote:
Original Posted By apunk04
tiditu namah
hoream f5
hkhkhkhk
capedes


wah tiasa kitu kang D
atramd - 15/08/2012 09:48 PM
#7280

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha...
sugan teh ngahaja si akang ngakaks
meuni semangat ngaqutena Peace:



alhamdulilllah kang sae \)
kumaha sawangsulna o

henteu atuh kang malus
eta pami kaskus muter2 sok kitu di abdi mah duh mads
kalah kuotan teh ngiring ngakaks
Page 364 of 455 | ‹ First  < 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6