Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 365 of 455 | ‹ First  < 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >  Last ›

ariaGADING - 15/08/2012 09:50 PM
#7281

Quote:
Original Posted By atramd
henteu atuh kang malus
eta pami kaskus muter2 sok kitu di abdi mah duh mads
kalah kuotan teh ngiring ngakaks


oh kitunya p
mangna ngangge browser naon kang bingungs
atramd - 15/08/2012 09:52 PM
#7282

Quote:
Original Posted By ariaGADING
oh kitunya p
mangna ngangge browser naon kang bingungs

mozilla kang D
abdi mah ku mozilla wae kang
ku gc teh asa kirang resep D
apunk04 - 15/08/2012 09:52 PM
#7283

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah kitunya D
sugan teh sajuta dua juta kang anu kapesakana siul:



wah tiasa kitu kang D


manawi atuh
ari nu diserat ratusan juta
ari nu kapesakan
mung ratusan rebu
aneh bin ajaib
capedes
malus
ariaGADING - 15/08/2012 09:58 PM
#7284

Quote:
Original Posted By atramd
mozilla kang D
abdi mah ku mozilla wae kang
ku gc teh asa kirang resep D


beuh sabalikna kang abdi mah D
cangkeul mencetan f5 we pami di mozilla mah D

Quote:
Original Posted By apunk04
manawi atuh
ari nu diserat ratusan juta
ari nu kapesakan
mung ratusan rebu
aneh bin ajaib
capedes
malus


tah kitu kang
artos mah lesang kang
sesah digarapna pan Peace:
atramd - 15/08/2012 10:01 PM
#7285

Quote:
Original Posted By ariaGADING
beuh sabalikna kang abdi mah D
cangkeul mencetan f5 we pami di mozilla mah D



tah kitu kang
artos mah lesang kang
sesah digarapna pan Peace:

wah kitu nya D
abdi mah maen mouse we kang di reload D
Fanatix19 - 15/08/2012 10:11 PM
#7286

Quote:
Original Posted By ariaGADING
janteun naon kang ngakaks
maho sanes ngakaks
wah dimana akang mangna bingungs


maksadna teh janteun :genit kang,,, hehehe
Abdi mah ti kadupandak kang,, hehehe ngakaks
lumayan cakeut nya,, hehehe,,
ngan abdi ayeunamah linggih di cianjur,,,
ariaGADING - 15/08/2012 10:12 PM
#7287

Quote:
Original Posted By atramd
wah kitu nya D
abdi mah maen mouse we kang di reload D


wah sami pami kitu mah D
ngan sok teu jalan di MF mah D
atramd - 15/08/2012 10:28 PM
#7288

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah sami pami kitu mah D
ngan sok teu jalan di MF mah D

enya sih kang D
pami tiasa mah akang ngajukeun kang ka mimin
supados ulah di reload/f5 langsung we aya notification jiga fb ngakaks
aonk21 - 15/08/2012 10:29 PM
#7289

wilujeng wayah kieu..
nuju naraon yeuh dulur D
ariaGADING - 15/08/2012 10:31 PM
#7290

Quote:
Original Posted By atramd
enya sih kang D
pami tiasa mah akang ngajukeun kang ka mimin
supados ulah di reload/f5 langsung we aya notification jiga fb ngakaks


hahahaha...
sigana keur dipikiran kang ku mimin tah D
apanan ayeuna mun urang posting babaturan tiasa ningal kang postingan urang di wallna
ngan khusus betty Peace:

Quote:
Original Posted By aonk21
wilujeng wayah kieu..
nuju naraon yeuh dulur D


wilujeng wayah kieu oge kang o
nuju kongres we kang D
mangga kang pami hoyong kongres mah siul:
didinya asa tiis geuningan kang kamarananya bingungs
aonk21 - 15/08/2012 10:32 PM
#7291

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha...
sigana keur dipikiran kang ku mimin tah D
apanan ayeuna mun urang posting babaturan tiasa ningal kang postingan urang di wallna
ngan khusus betty Peace:


wilujeng wayah kieu oge kang o
nuju kongres we kang D
mangga kang pami hoyong kongres mah siul:
didinya asa tiis geuningan kang kamarananya bingungs


didinya dimana mang??
di subang sanes??
muhun duka kamarana
ariaGADING - 15/08/2012 10:36 PM
#7292

Quote:
Original Posted By aonk21
didinya dimana mang??
di subang sanes??
muhun duka kamarana


sumuhun kang USA D
boa2 keur i'tikaf yeuh di masigit Peace:
aonk21 - 15/08/2012 10:38 PM
#7293

Quote:
Original Posted By ariaGADING
sumuhun kang USA D
boa2 keur i'tikaf yeuh di masigit Peace:


duka mang..
tos sepi weh saprak kang omen teu aya D
mang iraha bade kukumpul pasukan deui??
atramd - 15/08/2012 10:39 PM
#7294

Quote:
Original Posted By aonk21
wilujeng wayah kieu..
nuju naraon yeuh dulur D

wilujeng wayahkieu deui kang D
abdi nembe pisan beres ngalebtkeun capcay kangge komen di status akang ieu ngakaks

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha...
sigana keur dipikiran kang ku mimin tah D
apanan ayeuna mun urang posting babaturan tiasa ningal kang postingan urang di wallna
ngan khusus betty Peace:



wilujeng wayah kieu oge kang o
nuju kongres we kang D
mangga kang pami hoyong kongres mah siul:
didinya asa tiis geuningan kang kamarananya bingungs

wah kitu nya matabelo:
ariaGADING - 15/08/2012 10:39 PM
#7295

Quote:
Original Posted By aonk21
duka mang..
tos sepi weh saprak kang omen teu aya D
mang iraha bade kukumpul pasukan deui??


tah eta kang
didieu ge sarua pan D
ngke kang mun m.kaskus tos tiasa di post deuih Peace:
Fanatix19 - 15/08/2012 10:39 PM
#7296

Assalamualikum... Hehehe
Ngiring hadir deui ahc,, Yb
neraskeun anu perkawis sore,, hehe ngakaks
aonk21 - 15/08/2012 10:40 PM
#7297

Quote:
Original Posted By ariaGADING
tah eta kang
didieu ge sarua pan D
ngke kang mun m.kaskus tos tiasa di post deuih Peace:


owh kitu mang..
iraha atuh nyak tiasana??
lamun tos tiasa abdi bade ngiringan malus
ariaGADING - 15/08/2012 10:42 PM
#7298

Quote:
Original Posted By atramd
wilujeng wayahkieu deui kang D
abdi nembe pisan beres ngalebtkeun capcay kangge komen di status akang ieu ngakaks


wah kitu nya matabelo:


apanan geus apal pan akang D

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Assalamualikum... Hehehe
Ngiring hadir deui ahc,, Yb
neraskeun anu perkawis sore,, hehe ngakaks


wa'alaikum salam
wah naon kang perkawis sonteun teh bingungs
perkawis ngabuburiting sanes ngakaks
atramd - 15/08/2012 10:42 PM
#7299

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Assalamualikum... Hehehe
Ngiring hadir deui ahc,, Yb
neraskeun anu perkawis sore,, hehe ngakaks

wa'alaikumsallam kang D
naha make di teraskeun kang amazed:
di teraskeun ka smp mana kitu kang ngakaks
ariaGADING - 15/08/2012 10:43 PM
#7300

Quote:
Original Posted By aonk21
owh kitu mang..
iraha atuh nyak tiasana??
lamun tos tiasa abdi bade ngiringan malus


wah duka tah kang
masih keneh suram kang D
wah bade ngiringan kukumpul pasukan sanes D
Page 365 of 455 | ‹ First  < 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6