Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 366 of 455 | ‹ First  < 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 >  Last ›

aonk21 - 15/08/2012 10:44 PM
#7301

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah duka tah kang
masih keneh suram kang D
wah bade ngiringan kukumpul pasukan sanes D


muhun mang..
ke lamun jalan abdi ka cianjur lah..
hoyong les ngangge robot malus
atramd - 15/08/2012 10:45 PM
#7302

Quote:
Original Posted By ariaGADING
apanan geus apal pan akang D



wa'alaikum salam
wah naon kang perkawis sonteun teh bingungs
perkawis ngabuburiting sanes ngakaks

iya kang D
eh kang nu di efbeh tadi teh saha sih kang?? think:
ajakan kadieu atuh kang D
ariaGADING - 15/08/2012 10:45 PM
#7303

Quote:
Original Posted By aonk21
muhun mang..
ke lamun jalan abdi ka cianjur lah..
hoyong les ngangge robot malus


beuh mantap \)
teu kudu ka cianjur kang
langsung di setir ku abdi tidieu Peace:
aonk21 - 15/08/2012 10:46 PM
#7304

Quote:
Original Posted By ariaGADING
beuh mantap \)
teu kudu ka cianjur kang
langsung di setir ku abdi tidieu Peace:


hahaha..
pan bade meneruskan niat yang dulu tertunda tea mang D
anu basa chat di ym inget keneh teu ngakak
Fanatix19 - 15/08/2012 10:47 PM
#7305

Quote:
Original Posted By atramd
wa'alaikumsallam kang D
naha make di teraskeun kang amazed:
di teraskeun ka smp mana kitu kang ngakaks


haturnuhun kang,,,
tah eta nu ngabuburinting ning,, ngakaks
akang teurang teu ngabuburinting tehc,, hehehe

Quote:
Original Posted By ariaGADING
apanan geus apal pan akang D



wa'alaikum salam
wah naon kang perkawis sonteun teh bingungs
perkawis ngabuburiting sanes ngakaks



kan tadi sore mah,, nuju siap2 kanggo buka kang,,
nah ayeuna diteraskeun deui kuot na,, hehehe Yb
tadi teh dugi ka tempat linggih akang ning,,, bingungs
ariaGADING - 15/08/2012 10:47 PM
#7306

Quote:
Original Posted By atramd
iya kang D
eh kang nu di efbeh tadi teh saha sih kang?? think:
ajakan kadieu atuh kang D


wah duka kang bingungs
soalna abdi promosi link fb krc ka fanpage anu aya di cianjur D
ariaGADING - 15/08/2012 10:49 PM
#7307

Quote:
Original Posted By aonk21
hahaha..
pan bade meneruskan niat yang dulu tertunda tea mang D
anu basa chat di ym inget keneh teu ngakak


hahahaha...
masih keneh kang ngakaks
mangga atuh pami kitu D
ngan ayeuna mah moal tiasa berkutik kang
jeung tos males deuih ngutak ngutik portna Peace:

Quote:
Original Posted By Fanatix19
kan tadi sore mah,, nuju siap2 kanggo buka kang,,
nah ayeuna diteraskeun deui kuot na,, hehehe Yb
tadi teh dugi ka tempat linggih akang ning,,, bingungs


haturnuhun kang,,,
tah eta nu ngabuburinting ning,, ngakaks
akang teurang teu ngabuburinting tehc,, hehehe


hahaha
bisa we si akang ngakaks
ngabuburit sareng ayu ting ting pan kang
anu semok montok jeung denok plus geulis tea geuningan wowcantik
atramd - 15/08/2012 10:50 PM
#7308

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah duka kang bingungs
soalna abdi promosi link fb krc ka fanpage anu aya di cianjur D

pantesan atuh kang
nya sukur we atuh kang, nambih2 baraya nya D
aonk21 - 15/08/2012 10:51 PM
#7309

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha...
masih keneh kang ngakaks
mangga atuh pami kitu D
ngan ayeuna mah moal tiasa berkutik kang
jeung tos males deuih ngutak ngutik portna Peace:


hahaha
bisa we si akang ngakaks
ngabuburit sareng ayu ting ting pan kang
anu semok montok jeung denok bari geulis tea geuningan wowcantik


naha males mang..
padahalmah lanjutkeun weh mang..
eta ngadamel sabaraha bulan??
ariaGADING - 15/08/2012 10:51 PM
#7310

Quote:
Original Posted By atramd
pantesan atuh kang
nya sukur we atuh kang, nambih2 baraya nya D


tah eta kang D
insya Alllah lah kapayuna cianjur makin guyub \)b
atramd - 15/08/2012 10:51 PM
#7311

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah duka kang bingungs
soalna abdi promosi link fb krc ka fanpage anu aya di cianjur D

pantesan atuh kang
nya sukur we atuh kang, nambih2 baraya nya D
ariaGADING - 15/08/2012 10:52 PM
#7312

Quote:
Original Posted By aonk21
naha males mang..
padahalmah lanjutkeun weh mang..
eta ngadamel sabaraha bulan??


geus ketat kang hansipna D
tiasa mun ngangge donat mah langsung posting kang
ngan rawan banned pan lebar capedes
mun keur semangat mah paling ge ngan 2 poe kang iloveindonesias
Fanatix19 - 15/08/2012 10:52 PM
#7313

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha...
masih keneh kang ngakaks
mangga atuh pami kitu D
ngan ayeuna mah moal tiasa berkutik kang
jeung tos males deuih ngutak ngutik portna Peace:



hahaha
bisa we si akang ngakaks
ngabuburit sareng ayu ting ting pan kang
anu semok montok jeung denok plus geulis tea geuningan wowcantik


sumuhun nyaeta kang,,
ari kanu denok mah sok reseup abdi teh,, hehe
tapi ketang kang denok na nukumaha heula mereun nya,, ngakaks
ariaGADING - 15/08/2012 10:54 PM
#7314

Quote:
Original Posted By atramd
pantesan atuh kang
nya sukur we atuh kang, nambih2 baraya nya D


Quote:
Original Posted By atramd
pantesan atuh kang
nya sukur we atuh kang, nambih2 baraya nya D


Quote:
Original Posted By ariaGADING
tah eta kang D
insya Alllah lah kapayuna cianjur makin guyub \)bs


doble post batas
erot yeuh sigana ngakaks

Quote:
Original Posted By Fanatix19
sumuhun nyaeta kang,,
ari kanu denok mah sok reseup abdi teh,, hehe
tapi ketang kang denok na nukumaha heula mereun nya,, ngakaks


tah eta kang D
mun denok siga ayu ting ting mah mantap kang siul:
aonk21 - 15/08/2012 10:54 PM
#7315

Quote:
Original Posted By ariaGADING
geus ketat kang hansipna D
tiasa mun ngangge donat mah langsung posting kang
ngan rawan banned pan lebar capedes
mun keur semangat mah paling ge ngan 2 poe kang iloveindonesias


maksud teh ngadamel robotna dulu??
wah kitu nya mang..
cape euy manual mah..
atramd - 15/08/2012 10:55 PM
#7316

Quote:
Original Posted By atramd
pantesan atuh kang
nya sukur we atuh kang, nambih2 baraya nya D

duh dopost gening nu ieuteh malus
untung kabujeng meuntas postinganna
wios we ah moal di edit ngakaks

Quote:
Original Posted By ariaGADING
tah eta kang D
insya Alllah lah kapayuna cianjur makin guyub \)b

asyiiik wowcantik
mudah2an we atuh kang, pan gak ada yg gak mungkin nya kang \)b
ariaGADING - 15/08/2012 10:58 PM
#7317

Quote:
Original Posted By aonk21
maksud teh ngadamel robotna dulu??
wah kitu nya mang..
cape euy manual mah..


nya eta kang ngan 2 poe bareto teh ngadamelna D
ngan pas di gentos capcay 3 huruf tah rada lami ngoprekna D

Quote:
Original Posted By atramd
duh dopos gening nu ieuteh malus
untung kabujeng meuntas postingan
wios we ah moal di edit ngakaks


asyiiik wowcantik
mudah2an we atuh kang, pan gak ada yg gak mungkin nya kang \)bs


tah eta kang
semangat we sing penting mah iloveindonesias
jeung berdoa ulah hilap ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Fanatix19 - 15/08/2012 10:58 PM
#7318

Quote:
Original Posted By atramd
wa'alaikumsallam kang D
naha make di teraskeun kang amazed:
di teraskeun ka smp mana kitu kang ngakaks


nYa kan hayong tiasa kang,,
wah bujeng2 SD ge duKa kang,, ngakaks
hayong na mah langsung Ka SMA,, ngacir:
Tiasa teu kang nya,,, ngakaks

Quote:
Original Posted By ariaGADING
doble post batas
erot yeuh sigana ngakaks



tah eta kang D
mun denok siga ayu ting ting mah mantap kang siul:


tah muhun kang lereus,,
tapina abdi mah denok na hayong nu,,
montok_montok kang,, ngakaks
aya teu nya,,, hehehe
atramd - 15/08/2012 10:58 PM
#7319

Quote:
Original Posted By ariaGADING
doble post batas
erot yeuh sigana ngakaks



tah eta kang D
mun denok siga ayu ting ting mah mantap kang siul:

nyaeta kang dopost haduuh capedes
gara2 32 second thea gening dalam performance testing ngakaks
aonk21 - 15/08/2012 11:00 PM
#7320

Quote:
Original Posted By ariaGADING
nya eta kang ngan 2 poe bareto teh ngadamelna D
ngan pas di gentos capcay 3 huruf tah rada lami ngoprekna D


tah eta kang
semangat we sing penting mah iloveindonesias
jeung berdoa ulah hilap ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


mantap kang..
sok atuh ayeuna ulik deui kang D
biar seru lagi dunia perkaskusan ngakak
Page 366 of 455 | ‹ First  < 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6